2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
-
@veliat34 Vmy sayfasında konuşuluyor hocam
-
Arkadaşlar vmy aliminin 500 ve mhuy aliminin 350 olacagi konusuluyor. Bu alimlar hem 80 puan altina cok yaramaz(daha cok vmy) hem de totalde 850 kisi alınacağından dolayi olasi bir 1500 guy alimiyla yarisamaz. Bu sayfayi diri tutalim ve etkinliklere buyuk katilim gosterelim. Zaten Guy icin somut bir duyum yok ortalikta, bu ilani ancak kendi cabalarimiz da getirebiliriz. O yuzden vmy ve mhuy havasina girip guy i es gecmeniz sonucunda yine uzulen bizler oluruz.
-
@baelish gazete ilanı olmadan artık zor gibi hocam dediğiniz gibi herkes vmy ve mhuy ilanına odaklanmış durumda
-
@baelish 80 alan bir kişi ile 79 alan kişi arasında ne fark var ama işte o bir puan insanların 2 yılına mal oluyor. Vmy Mhuy gelsin onlar rutini olmayan alımlar mhuy 4 yıl önce aldı en son. Ama guy iibf için rutin bir alım ve bu kurumların gelmesi Guy un ikamesi olamaz!
-
Arkadaşlar dünkü etkinliğin istatistikleri var mı ?
-
@mervenil gazete ilanı için biraz daha destek lazım toplanan tutar 2000 TL ye yaklaştı. Bir de arkadaşlar önemli olan yığılmanın hangi puan aralığında olduğu herkes 80+ almadı sonuçta. Böyle devam edersek biz de guy ilanını göreceğiz gayet iyi gidiyor etkinlikler.
-
Herhalde 2000 e yakın toplanmıştır bir o kadar daha lazım ki gazete ilanı verelim en son bir hocaya bilgi vereceklerdi sonuç noldu bilmiyorum
-
İşte şimdiye kadar biz kendi çabamızla bunu topladık kalan için de dershanelerin destek olması lazım o yüzden bence bu da iyi bir rakam.
-
@aknc inş hocam kpss öncesi şu Guy ilanını bi görsek hepimizin umudu olcak dört gözle bu ilanı bekliyoruz onun için çaba sarfediyoruz ve sarfetmeye devam edicez inş..gazete ilanı için de dersane hocalarımız destek verebilseler kısa zamanda tamamlanabılır
-
Gazete ilanı bir an önce verilmeli süreç azalıyor
-
Gazete ilanı için hocalar ben dersaneler destek vermeli onlarla iletişime geçilmeli özellikle kitap yazarı olan hocalar ... bizler onar yirmişer atarken onlar için 300-500 tl bi hiç.
Bizzat onlarla konuşma zamanı geldi destek vermeliler.
İki gün sonra alım yok zaten diyip kimse dersaneye gitmediğinde kimse kitap almadığında onlar zarar görücek. Bu bi gerçek -
@baelish çok doğru bi yaklaşım hocam şahsen benim puanım ikisini de yeter ama guy bizler için çok önemli etkinliklerde bastırmamız gerek ne kadar çok ilan gelirse o kadar şansımız artar
-
Eee arkadaşlar napıyoruz şimdi ? Bence bu ilan max 10 gün içinde verilmeli ki seçimden önce bi ses getirsin. O yüzden acele etmemiz lazım.
Nasıl yapalım şimdi hocaları Twitter dan mı darlayalım? Nasıl isteyelim ?
Hocalarla dershanelerle arası iyi olan biri var mı ki aramızda ? -
Her şeye iyi gelen zaman sizi kanatır ..
Bu da bizim sloganımız olsun bu saatten sonra ️ -
Mutlaka istisnalar vardır ama gazete ilanı yerine TT çalışmasının ise yarayacağını düşünüp “boşa” vermiyim düşüncesinde dostlar maalesef mevcut herkes taşın altına elini koysa daha iyi Birseyler yapabilirdik diye düşünüyorum
-
@gmzankr066 Murat hocaya msj attım inşallah cvp verir biran önce verilmeli İstanbul'daki arkadaşlar seçim öncesi siyasilere ulaşabilse bu da ses getirir diye düşünüyorum
-
@müşrif Ve ek olarak özellikle gelir uzman yardımcıliği belirtilmeli korkum odur ki olası bir vmy ile sezonu kapatma düşünceleri tabi malum vmy iptal edilmezde neticelendirilirse
-
Bu başlık çok ihmal ediliyor . Bizim için karlı kadro her zaman guy dur
-
Gerçekten SGK ya puanım kesin yetcek bir puan olsa bile ihmal etmezdim birinde 350 kişi birinde 1500 kişi ama işsizlikte insanın önüne fırsat çıkınca yığılma oluyor biseyde diyemiyosun