2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@kaimoğlan Bu kurum içi uzmanlık ne kadar süreden isteniyordu ?
-
İnfial ! @paretowilfredo
1500 ilan nasıl etkilenir?
-
Ben son alımda şükür başarılı oldum. Şu habere kalan arkadaşlarım için inanılmaz üzüldüm. Sizi etkilemez falan diyenler var. Nasıl etkilemez kardeşim! Velev ki etkilemedi her durumda haktan hukuktan bahseden insanlar her hak helal değildir diyen insanlar bu birilerini etkilemiyor diye meşru mu oluyor? İnsanlar ne çileler çekiyor buralara gelmek için. Düz memur olanlar kpss ye girerken bu mu vaadedildi ki şimdi hak deniyor? Etkilemiyorsa buyrun hakkınızi isteyin kardeşlerim hep birlikte isteyelim. Neyi bekliyorsunuz?
-
@baelish Habil ile Kabil den beri kardeşim. O zamandan beri var bu kıskançlık, bu başkasının alın terine tevessül etme.
-
@godot Al benden de o kadar hocam.
-
Biri de bizi insan yerine koyda da çıkıp bi açıklama yapsa yaa gerçekten bu adamların çat diye uzman olması nedir biz nolucaz biz neyiz Allahaşkına.
Hiç mi etkinliğe katılmayan arkadaşlar rahatlasın şimdi.
Onlar çatır çatır her yerdeydi aldılar işte istediklerini siz hala susun bravo -
Gerçekten nolcak şimdi hayal mi oldu bizim ilan?Ya peki verdiğimiz onca emek?
-
Bi dakika ya duz memurlari uzman mi almislar bu cok buyuk haksizlik biz resmen onlarin 3 kati ders calistik bn alyamadim
-
@ragnarnurkse evet hocam planlı etkinlik yapalım her hafta belli günler burada bu konu da tecrübeli arkadaşlar da vardır
-
@pareto_wilfredo
Hocam lütfen bişeyler söyleyin -
Çok büyük yazık çok.
-
Bu kadar insan ilan beklerken yapılır mıydı bu ya uzman olmak isteyen girsin kpssye alsın puanını.
-
Tuğrul koçer etkilemez sizi demiş ama nasıl?
-
@gmzankr066 Pareto senelerdir bu konuda bir şeyler söylüyor, yazıyor, çiziyor zaten. Tepki gösterilmeli. Apaçık haksızlık bu.
-
Allah bildiği gibi yapsın hepsini bütün şevkim kırıldı
-
@gmzankr066 Sen Gelir Uzmanı olmak istiyorsun. Ama kurumda düz memur olarak çalışan kişi artık bu uygulamayla beraber Gelir Uzmanı oluyor. Sınava vs girmeden. Şimdi senin istediğin Gelir Uzmanı kadrosunu o kişi aldığı için o yer doluyor. Ve orada sana ihtiyaç kalmıyor. Benim anladığım bu. Bu yazdığım benim içinde geçerli.
-
@baelish Düz memur derken küçümseme olarak görmeyin. Alnının teriyle para kazanan herkese saygım sonsuzdur. Sadece burada memur kavramını daha iyi ayırt edebilelim diye öyle kullandım.
-
@kaimoğlan Hocam öyle de şimdi kabus gerçek oldu.
Ve hiç duyum filan da gelmedi nasıl oldu bu olay
Şimdi bizi ne bekliyo? Pareto hoca hiç olmazsa bunları bilir -
Şu kpss sürecine girdigim günden beri sıkıntı,stres emeklerin karşılığını alamama mi dersin haksızlıklar,adaletsizlikler mi dersin ne ararsan var . Adam düz memur girmiş kabul etmiş durumu şimdide isyan ediyor kurum ici sınav olsun da vs . Ne diyelim sözün bittiği yer .
-
@gmzankr066 Çünkü kendisi kurum içi uzmanlık bekleyen biri. Ne diyebilirki