2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
MEmurlar netteki yazıda 5 yılda 2 sınav yapılacagı yazıyor yanı bu sene yapılmayabılır ??
-
@gmzankr066 kitap cıkarıcaktır.bu sınava hizmetli olarak calısanlarda giricek bu kisiler kazanırsa nası etkilemiycek bi anlatsın
-
@proustt kanınca etkilemeyecek ! PDR mezununun kaymakam olabildiği ülkede sizde Guy olun . Pes diyorum başka birşey demiyorum ! Girdiğiniz o sınavların sorularını da merak ediyorum doğrusu !
-
Çok nitelikli uzmanlarımız olacak öyle demeyin sonra ülke niye böyle...
-
Bi kere uzmanlık sınavı açıldığı zaman bunun maaşlara etkisi olur ama emekliliğe etkisi olmaz .o yüzden emekli olmayı dusunenler emekli olmayacak .m çalışan birı olarak şunu söyleyeyim kurumda olarak kurum içinden uzman olanlarda kalite yok .daha kpss demeyi bile bilmezler .kapese derler .Haberlerden dünyadan haberleri yoktur .Atıyorum ünlü bir sinema oyuncusu mu öldü adını bilmezler .Artık hayattan beklentileri bitmiştir .Dguy olan arkadaşlar hani soruyor ya servis var mı felan diye .gerçekten gülüyorum onlara .çünkü beklentileri yerle bir olacak .asla herhangi bir merkez uzmanligi nin yanından bile geçemez .
Hani diyorlar ya emek vermişler ,tahakkul kesmişler .soruyorum onlara bedava mi yapmışlar .o dönemde en çok maaşı maliye vermiş .Herkes maliyeye geçmek istemiş .hatta ticaret ve maliye Bakanlığı iken ticaret bakanlığına gecmemisler .Ben o emek işine karşıyım .Emek diye bi şey yok .sen devletin işini yaparsın devlet de sana paranı verir .
hakka gelince ben toptan çakma uzmanliga karşıyım .Ne öncesi ne sonrası .Ancak hak verilmiş bi kere .Ve bu insanlar hak etmediği halde uzman olmuslar.
şimdi guy ların neden sgk denetmen ligine il goce girdiğini anlıyor musunuz ?Yarın bir gün bu çakma uzmanların sizin üstünüz yapılmayacağınin garantisi var mı ?Yuhh demeyin .çünkü burası maliye her şey olur .
Guy un neresi kötü diyenler İŞTE TAM BURASI KÖTÜ .Surprizlerle dolu mesleğe hoşgeldiniz . -
pdr cinin kaymakam biyoloğun vergi müfettişi olabildiği ülkede kurum içi uzmanlık da gelir olur anam her şey olur burası Türkiye. enayiyiz ya anasını satayım hem gygk çalış hem a grubuna çalış iyi puanlar al kurum sınavına gir, yetmedi mülakata gir "yardımcı" unvanı ile göreve başla; 3 yıllık hizmet süren dolduğu halde yeterlik sınavı açılmasın tam da yeterlik sınavına gireceğimizin arefesi kurum içi uzmanlık sınavı açılsın adalet bunun neresinde? hiçbir yerinde!!
mesleğe 2009-2010 yıllarında 20 li yaşlarında vhki olarak girip bu zamana kadar uzmanlık sınavı bekleyenler var ya el insaf lisans mezunu bir de bunlar. guy sınavının açılmadığı sene yok okuduğunu anlıyorsan 4 işlem çözebiliyorsan, tarihte savaşları coğrafyada yer şekillerini az çok biliyorsan gygk kısmını halledersin.. hukuk iktisat maliye muhasebe testlerinden de eşek değilsen çalışır çabalar 15-20 soru yaparsın guy sınavına girecek puanı alırsın. ama yok illa vhki kalacaklar kurum içi sınavı bekleyecekler sorsan gelir uzman yardımcıları ile aynı işi yapıyorlar daha az maaş alıyorlar ya hadi bi gidin işinize gücünüze!! -
Seneye guy olmak isteyenler tarih ve coğrafya kassın düz memur gibisi yok bakın guy bile oluyorsunuz :))
-
Üzücü olan bu ülkenin okumuş, düşünebilen, kendini geliştirme fırsatı doğmuş, gelişime açık insanların da bu yapılanı doğru bulması. Her şeyin bir usulü ve yöntemi vardır, belli gereklilikler belli sonuçlar için oluşturulur. Çok fazla ameliyata giriyor, doktor ile aynı işi yapıyor diye bir hemşireyi de doktor yapalım o zaman. Üzülüyorum bu ülke bunları hak etmiyor, olduğumuz yerde sayacağız anlaşılan.
-
@ekeblad o kadar haklısınızki hocam. düşünün işte tk gibi biri daha önce dediğim gibi yarın bi gün amir olcak başınıza size ahkam kesecek. derler ya çingeneye yetki vermişler önce babasını kesmiş diye. bugün çemkirmesi bunun göstergesi zaten. cahil adam her yerde cahil ve hakettiği noktada kalmalı.
-
@godot hocam tk ne dedı Twitter de? Ne twıtt attı?
-
kpss a sınavlarına hazırlanmış adaylarsınız artık şu tk kişisi midir neyse takip etmeyin itibar etmeyin yazdıklarına
-
@tükendikagrubu iibf liler kantinde amazon kertenkelesi gibi kız keserken o twit atmış o yüzden uzman olmayı hakediyomuş hocam.
-
@godot hocam ben bunlari görünce üzülüyorum .bi kendime bakıyorum bi onlara bakıyorum .bi insan hıc mi geliştirmez kendini .annelerimizin babamızın suçu ne ?yemin ediyorum benim ilkokul mezunu babam bunlardan bin kat daha iyi.Bakmayın mağdur edebiyatı yaptiklarina zamanında hepsi birilerinin torpiliyle girmiş .
Ben burda ne kadar anlatırsam anlatıyım anlayamazsınız .Yaşamanız gerekir .
Tabiki hepsi de aynı değil .1000 kişide bi kaçı kendini gelistirmistir tabi :)) -
@rootofallevil, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
kpss a sınavlarına hazırlanmış adaylarsınız artık şu tk kişisi midir neyse takip etmeyin itibar etmeyin yazdıklarına
TK mutlu adam aldı firsatı sizde burada üzülün ekonomi durum , yapılandırma , lambalar ,özlü sözler hahahaha sinirden gülüyorum.
-
@tonyukuk646 hocam o doğru bulanların da bi çıkarı vardır .Türkiye'de birisi seni hakli bulu yorsa ben düşünürum.Acaba ne çıkarı var diye ???
-
@paretowilfredo üstad guy alımı olmayacak mı kpss öncesi falan onu deseydin bari uyku tutmadı vallahi
-
@ekeblad Yok hocam 13 yaşından beri sınava giriyorlarmiş onları bile sayıyor yani Marmara mezunuyum üniversite sınavını bile a grubu sınavların yanında sınavdan saymiyorum ama adam 13 yaşında girdiği sınavın edebiyatıni yapıyor.
-
@müşrif Guy olma o zaman kardeşim cakan bozulmasın,
-
@ekeblad Biz ne zaman doğruya doğru, yanlışa yanlış diyebilecek seviyemizi bu kadar kaybettik? Çürümenin tabana bu kadar yayıldığına her şahit oluşumda tekrar şaşırıyorum. Hak etmek, hak yemek, başkalarını hakkını gözetmek kavramlarının ne anlama geldiğini silmişiz çoktan lügatımızdan.
-
@Müşrif kardeş 13 yaş derken çalışmak anlamında, hem komilik yapıp hem okul okumak anladın, neyse sen meseleyi kişiselleştiriyosun,