2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Aknc haklısınız hocam vallahi bizim iibf anca bencil olsun birbirinin ayağını kaydırma bana dokunmayan yılan bin yasasın derdindeler gerçi dershane hocaları da öyle kendimiz ne yapabilirsek artık Allah yardımcımız olsun hocam
-
@tükendikagrubu yapacak bi şey yok hocam umut fakirin ekmeğidir deyip mecbur
-
Yıllardır açıklanmayan mülakatlar, yıllardır alıma çıkmayan kurumlar var.Bu sürece girdiğime o kadar pişmanımki.Bir zaman sonra zulme dönüyor iş.Gençleri bu duruma düşürenleri Allah'a havale ediyorum.Öteki tarafta iki elim yakalarında...
-
Arkadaslar hani bi kişi de mi ben üstlenirim demedi su gazete işini lütfen biri öncü olsun gercekten anlasam hiç düşünmicm üstlencm ama bi arkadasmz öncü olsun lütfen
-
@i̇ibf, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaslar hani bi kişi de mi ben üstlenirim demedi su gazete işini lütfen biri öncü olsun gercekten anlasam hiç düşünmicm üstlencm ama bi arkadasmz öncü olsun lütfen
-
Arkadaşlar vakit geldi hazır olalım etkinlik başlayacak birazdan
-
TarımSessizİİBFİşsiz
-
@i̇ibf bence geçen sefer olduğu gibi gazeteye verilmesindense haber sitelerine (hürriyet, memurlar. net gibi) verilmeli. Gazete alıp okuyan kaç kişi kaldı ki yazik oluyor o kadar paraya
-
Arkadaşlar neden kimse ses vermiyor ya
-
Öğretmenler yine gündem yazıklar olsun ya biz daha görünüyoruz bile
-
Hocam başlık tarım olduğundan katılım düşük
-
@modigliani-0 biliyorum hocam ama artık vakit kalmadı ne bulursak katılacağız mecbur
-
Iibfden bi şey olmaz yaa. Hangisi en etkili ise onu yapalım
-
@supernatural bu sene ben ilk defa böyle birşey görüyorum hocam asla önceki senelerde böyle değildi
-
Tag yalnış bence , şuan istediğimiz şey alımdan ziyade yönetmenlik-mevzuat değişikliği gibi birşey olmuş
-
@fridakahlo ama bizden katılan arkadaşlardan var hocam guy için
-
Geçen ay sponsorsuz olmuştu çok iyi katılım olmuştu acaba bu sefer tarım diye mi millet uzak durdu?
-
Koskoca İİBF ailesi daha yaratıcı olabilir. Yıllardır etkinliklere katılırım bu kadar saçma etiket görmedim..
-
Bu yüzden diyoruz ya bizim derdimizi bilen biri organize etsin diye.
-
Bu tarihte mhuy etkinliği bile yanlıştır. Yüklü alım gerekli. Yapılacak 300kisilik mhuy kimseyi mutlu etmez şu süreçte.
Yapılacak tek etkinlik var o da GUY.