2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Tamam o zaman, hadi başlayalım. Organizasyon?
-
@strtmn ne yapacazki benim twit felan yok
-
@hasan2 hocam bizim üzerinde konuştuğumuz şey gazete ilanı olduğu için zaten bi hesabınızın olması gerekmiyo eğer organize edilirse gönlünüzden ben koparsa o kadar para göndermeniz yeterli onun dışında fake bile olsa bi hesap açsanız saygı çerçevesinde bi kaç twit atabilirsiniz
-
Kpss öncesi ilan için bu ay çok önemli ne kadar sesimizi duyurursak o kadar erken olur onun için arkadaşlar biran önce gazeteye ilansa ilan ya da başka bi şeye karar verip harekete geçmemiz lazım. İnanmak başarmanın yarısıdır.
-
@gmzankr066 öyle bir şey olursa elimden geldiğnce yardımcı olurum
-
Herkesin yardımcı olması lazım sonuçta bu hepimiz için. gerçekten bir yıl daha beklemek bizleri olabildiğnce yıpratacak gibi duruyor onun için herkes gönlünden kopanı değil(sonuçta hayır kurumu değil burası) elinden geldiğinin eniyisini yapması lazım yoksa çok yıpranacaz ben göze alamıyorum şahsen bir yıl daha beklemeyi daha puan alabilirsek tabi
-
Öncelikle bu işlerden anlayan bir arkadasmz gönüllü olucak sonrasında da hep birlikte o arkadasımızın hesabına bir hafta içinde toplayıp yatırıp ilanımızı vericez arkadaslar bugun bi gönüllü çıksın haftaya pazara kadar o para toplanır Allahın izniyle. Yeter ki bi adım atılsın.
-
Ki haftaya pazara kadar da inşallah sonuclar açıklanmıs olur hiç vakit kaybetmeden işe koyuluruz şimdi hangi arkadaşımız hayır dua alıp bize önder olmak ister bu işlerden anlarım ben yardımcı olurum diyen?
-
Bu iş için dershanelerle hocalarla bağlantısı olan biri gerekli yoksa sponsor olarak ayarlamak çok zor olur. Adminler bi ön ayak olsa bu iş için daha önce yardımcı olan arkadaşlara filan ulaşılsa çok iyi olmaz mı️
-
@gmzankr066 onun içün paretoya sordum :))
-
Arkadaşlar bugün etkinlik saat kaçta yapılacak?
şimdiden haberimiz olsun ki hazır olalım ve yayalım -
Bugün çok önemli bizden ilk tepkiyi net bir şekilde alırlarsa mutlaka destek olacaklardır. O yüzden etkinliğin yapıldığı saatte lütfen vaktinizi Twitter a ayırın arkadaşlarım. Geçen sene birkaç hesap açıp aynı anda tweet atan arkadaşlar vardı aynı azmi bu biz de gösterelim.
-
Sosyal medya kullanmadığım için çok bilgim yok ama etkinlik için Twitter açtığımda gördüm bugün akşam saat 8 de etkinlik benim gibi bilmeyen arkadaşların haberi olsun yanlışım varsa düzeltin
-
@aknc net bilgi mi hocam Benimde twitterim yok ona göre acicam
-
Murat hoca böyle yazmış.
etkinlik Tarımla ilgili olacak. Saat 20:00 da bu hesaptan ilk twitte atılacak. Takipte kalın ve rt edelim. Katılım yüksek olsun lütfen... #kendisesinoliibf
-
@muhalba ben de bunu gördüm işte ama tarımla ilgili derken neyi kastetmiş onu anlamadım öyle ya da böyle katılalım başka çare yok malesef
-
@ryan arkadaşa sordum şimdi hocam tarımla ilgili alım yapılacakmış galiba onun içinmiş ama biz de guy için katılalım
-
Mülakatta elenecekler var biz varız bir de eğer kpss sonraki gelirse kpss ye girenler de eklenecek varın siz düşünün ya niye kimse organize etmiyor tecrübeli olanlardan. Hayretler içerisindeyim. Hergün etkinlik yapsak bu ay hadi haftada 2-3 gün olsa o ilan gelmez mi çok rahst gelir o kadar tepkiye ama yok. Tecrübeli olan kimse yok mu? Biri organize etse şunu nolur
-
@aknc hocam facede kpss a grubunda Yusuf tekin diye bi arkadaş yapıyordu etkinlikleri yanlış hatırlamıyorsam ona sorabılırız..
-
@mervenil face kullanmıyorum hocam ama kullanan arkadaşlar söylerse süper olur birkaç kişi yazarsa bizi dikkate alır. Durmayalım artık bu gidiş iyi değil.