2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@supernatural hepimiz aynı durumdayız hocam bu kadar umutsuz olmayın. İnşallah hakkımız olanı alacağız. İyi düşünün iyi olsun.
-
@aknc sağolun hocam inşallah hakkımızda hayırlısı olsun en kısa zamanda olur inşallah hepimizin
-
@gmzankr066 nerede yazmış acaba?
-
@baelish aynı şeyi düsünüyoruz hocam
-
@gmzankr066 bugüne kadar hiçbir dediği tutmadı.O hocaya kalsaydı 2018 sonbaharından itibaren kadrolar peş peşe geliyordu.
-
500 Mhuy
100 kaymakam
100 idari Hakimlik
1000 Guy sonbaharaTakipte kalın yazmış birisi aynen bu şekilde .
kaymakamlık watsp grubunda.
Baska bir şey demedi. Anlayacağınız herkes bir şey söyler ama tutmaz. Siz içinizi ferah tutun inşallah her şey dilediğinizce olur arkadaşlar . -
Kızmayın ama TK dediğiniz kişi de kpss öncesi guy zor demiş.
Bi de demiş ki en iyisi 2019 puanlarına bakın sınavdan sınava koşun
Hangi sınavdan hangi sınava koşalım dalga geçiyo sanki sınav var seneye sanki her şey muhteşem olucak Allah’ım ya -
@bcbc3434 Hocam Facebook’ta bi gönderinin altında gördüm
-
Guy sınavı için sonbahar duyumu ne kadar çoğaldı..gerçekten doğruluk payı var mı acaba?kpss den önce gelmesi için daha yapmadığımız ne etkinlik kaldı niye sesimiz ulaşmıyor..Allah m sen yardım et bizlere :((
-
Ya ayrıca eğer gerçekten sonbahara kaldıysa guy 1000 çok az değil mi yaa
Allahaşkına ne yapmaya çalışıyorlar -
@mervenil hocam etkinlikler kimin için yapıldı mülakat bekleyenler için onlar alacaklarını aldı biz kaldık. 1000 guy ilanı geleceğini söyleyenler için de sonbaharda 1000 guy gelirse çok fena bu bizim için hiç beklemeye değmez kpss öncesi ilan gelsin sınav sonbaharda yapılsın.
-
Kutluay kararlı en son kitabı çıktığında çiçek böcekten bahsediyordu şimdi ne oldu da çark etti. Linç ediliyordu her sene aynı şeyi yaptığı için itimadım yok o hocaya.
-
Etkinlik yaparsak kimse demeyecek mi haklarını verelim de aradan çıksınlar diye.mülakat bekleyenler nasıl haklarını aldılar her yerden seslerini duyurdular. Biz de yapabiliriz başlayalım artık ya
-
@aknc Twitter etkinliğinde,Murat hocanın basın acıklaması gibi etkinliklerde de kadro isteği ve puanların yanmaması vurgulanmıştı hocam ama malesef ufacık bir harektlenme bile olmadı..olan sadece 2018 de verdiğimiz emeklere oldu :((( ona da razıyız ilan tek kpss öncesi gelsin de sınavı istedikleri zaman yapsınlar yeter ki şu aldıgımz puanlar heba olmasın
-
çok az eğer sonbaharda bile 1000 guy deniliyorsa. O kadroyu almamız lazım napıp edip. Bir tarihe geçecek yoksa kpss acıklanmadan once gelmezse ilan. Mhuy kaç katı çağırıyordu?
-
@gmzankr066 nerde demiş, Twitter 'da mı?
-
@tükendikagrubu hocam kutlay hocadan bahsediyosanız Facebook’ta gördüm Tuğrul Koçer’i soruyorsanız Twitter’da gördüm
-
@gmzankr066 Tuğrul hocayı dedim hocam.
-
Arkadaşlar acilen birlik olup etkinlik yapmamız gerekiyor. Kaybedecek zamanımız yok artık.
-
@grundig aynen o hoca onu söyledi bu hoca bunu söyledi demeyi bırakıp başlamamız lazım. Biz etkinlik yaparsak mecbur dikkate alacaklar destek çoğalacak aynı zamanda bizleri görünce