2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@amirim eğer öyle olursa yaptığımız hesap doğru çıkar kpss öncesi ilan kpss sonrası sınav inşallah
-
@muhalba, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@amirim, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@strtmn, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@amirim kardeşim, sağlam mı bu duyum? Rica etsek bu yönünü biraz ortaya koysan?
Sevdiğim bi arkadaşım söyledi, sınav son baharda olacak dendi bana.
Twitter'da bu duyumu yazani görmüştüm.
https://twitter.com/tunahankr007/status/1123112463115878400?s=19
-
@muhalba "İlanı" demiş. O zaman sınav 2020'de olacak demektir.
-
@amirim Sonbahar demek ölüm fermanına imzayı atmaktır. Hiç yapmasınlar arkadaşın gerekli merciye iletiversin.
-
Bu tweeti bende gördüm arkadaşlar kasım ayında gelecek demiş ama bazı arkdaşlarda böyle şeylere inanıp modunuzu bozmayın bakanlık yedi ay sonrası için şimdiden plan yapmaz demişler ben diğer arkadaşlara inanmayı tercih ediyorum
-
O zaman başlasın etkinlikler gazete ilanları bu gidişe dur diyelim.
-
@paretowilfredo hocam sınav sonbahar deniyor daha yarının ne olacağı belli olmayan bakanlıkta sonbahara sınav planlama bana biraz inandırıcı gelmedi sizde duydunuz mu bunu
-
@amirim bu forumda güvenilecek sağlam duyum alan 2-3 kişiden biridir bilgi için teşekkür ederiz üstadım
-
Kpss öncesi geleceği yönünde aldığımız duyumlar da oldu bence biz onlara yoğunlaşalım. Kpss öncesi çabalayalım ilan gelsin başımızdaki dert bitsin artık.
-
rüyamda sabah kaymakamlık sınavına öğleden sonrada guy kurum sınavına giriyordum valla şüphelendim şimdi olur mu olur
Geçen senede fenerin kümede olduğunu görmüştüm. -
@muhalba bu linkte ne var.? Twitter ım olmadıgı in göremiyorum.
-
@idealistbiri siz sınava girmek için rüya görmeyi bekleyin hocam ilan gelse bile çok eğlendiniz beklemeyi göze aldığınızı söylerken. Şimdiden hayırlı olsun size ilan gelince aman başvuru yapmayın rüya görün önce bakalım ne yönde olacak
-
@tükendikagrubu arkadaş kpss sonrası Kasım ayında ilan geleceğini yazmış
-
@aknc umarım doğru değildir. Yukarıda sonbaharda sınav olacak dıyen arkadasta keske ilanın ne zaman gelecegını ogrenebılse. İstanbul u yazıp magdur olan bırı olarak canım sıkılıyor çünkü. Sürecin bu kadar uzamaması gerekiyordu.
-
@tükendikagrubu hocam zaten söylemiş Kasım ayında gelecek diye daha ne desin ilan Kasım ayında gelecek demiş sınav Kasım ayında olmayacak onun aldığı duyuma göre.
-
Facebook’ta biri guy ve dguy mülakatlarının bu hafta açıklanıcanı yazmış umarım doğrudur ve umarım şimdiye kadarki yavaşlığı telafi etmek için büyük bi hızla çalışıp KPSS öncesi ilan verirler yoksa bizden sonraki nesil için bi korku filmi gibi anlatılıp durucaz...
-
Merhaba dostlar.
Daha evvel kulağıma gelen şeyler olduğunu dile getirdim malumunuz lakin bunların, mevcut süreç sonlanmadan bir şey ifade etmediğini söylemiştim. Yakın tarihli duyumlar için hassasiyetim halen bu şekilde. Çok uzak planlar için de dönem bu kadar uzun soluklu planlar için çok müsait olmadığından mesafeliyım açıkçası. Yani bu biraz şöyle bir hal alır, şimdi olmayacaksa sonbaharda olur. Sonbaharda olmayacaksa baharda olur, zaten önceden de mayısta gelmişti vb. Kurumlar bu kadar planlı hareket etseler, edebilseler zaten şu an bunca buhranı yaşıyor olmazdık. Bu ülke kadro yanmasın diye yılbaşına on gün kala alel acele yanlış metinlerle ilan hazırlayan kurumların olduğu bir ülke. Koca yılı yemiş, bitirmiş son dakikaya alımı sıkıştırmaya çalışan kurumlarla karşı karşıyayız. O nedenle beklemekten yanayım net şeyler duyana kadar dostlar. -
guy her sene gelen kpss ile alım yapmış.
onun için her duyum doğru değil.
bence guy mülakatlarının açıklanmasıyla doğru orantılı ilan gelecek -
@paretowilfredo hocam sagolun. Pekı guy ve dguy sonucları ne zaman acıklanır? 10 gune kadar acıklanır mı? Ve ıse baslamaları haziran ve temmuzu bulur mu?
-
@aknc pardon hocam. Ben dikkatli okumamısım. Kasım ayında ılan gelecek yazmıs demenizi. Umarım en gecte olsa agustosta gelır.