2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@tükendikagrubu Hocam kpssden önce ilan gelsin de varsın sınav Eylül'de olsun. 2018'de sınava girenler için artık sınavın erkenden yapılması dert değil. Sınavın üzerinden 9 ay geçmiş zaten. Dert 2018 puanının yanmaması. Bilakis bu 75-85 bandında olan arkadaşlar için geçerli.
-
Forumda bir tuzu kurular grubu var KPSS den önce ilan beklemeyin deyip duran, muhtemelen bunlar ya iş sahibi ya geçen seneden mülakatlara girip çıkanlardan...
KPSS'den önce ilan gelmez deyip işin içinden çıktıklarında ben ve benim gibi olanların tüm hevesi kaçıyor siz rahatsınız anladık ama bunu bize yansıtmayın artık. -
@baelish bende aynı şeyi demeye çalıştım zaten. Agustosta acıklanacak kpss . Agustosa kadar versinlerde biz eylülde girmeye razıyız sınava. Kalbim dayanmıyor cidden şu sürece. Bıraktım bırakıcam yanı. O aşamadayım
-
@modigliani-0 size bu konuda katılıyorum hocam. Organize olamıyoruz sınava sayılı gün kaldı ama bizde kıpırtı yok.
-
@aknc hocam inşallah GUY DGUY açıklanmasıyla etkinlikler patlama yapacaktır emin olun çünkü önümüzde engel kalmyacak, inşallah şu mülakatlar çabucak açıklanır.
Gerekirse gazete ilanı yapacağız tekrardan -
Mülakatların yapılması için gazetede ilan verilmesi gerektiğinde sırf mülakata girip önümüzden çekilsinler diye maddi destekte bulunan arkadaşlar nerede şimdi neden sesleri çıkmıyor. Tek başıma elimden gelen birşey olsa şuraya tek kelime yazmayacağım kendim halledeceğim ama ne yazıkki öyle bir seçenek yok. Bu sene yanlış yol arkadaşlarımız var bunu anladım genelleme yapmıyorum asla ama çoğunluk böyle.
-
@modigliani-0 inşallah. Bıktım artık şu kpss nin yaklaşması beni çok geriyor. 2017 gibi olur puanlar guyda eğer kpss sonrası ilan gelirse.
-
@modigliani-0 Geçtiğimiz günlerde
"Küçük çocuğa vurup ağlama demek gibi bir şey bu isyan etme deme olayı. İnsanlar emek vermiş puan almış bekliyor. Herkes psikolojik olarak iyi yerde olmayabilir. Ben isyan edeni de niye buraya yazıyorsun, olumsuz hava olusturuyorsun diyemiyorum artık. Herkes çok haklı durumda çünkü. O kadar güçlü psikolojileri varsa o kişilerin buraya yazılanlar da onları etkilememeli. Herkese iyi çalışmalar."
şu mesaja destek veren siz değilmiydiniz hocam? o zamna sizi de "tuzu kuru" olanların yazdıkları etkilemeyecek. hep bana Rabbena diye olmaz bu iş.
Hayırlı forumlar. -
@godot güzel kardeşim olumsuz hava yaratmak ile bu sene ilan gelmeycek boşuna beklemeyin demek aynı şey mi lafları anlamak istediğiniz yerden anlıyorsunuz maşallah
-
ilan gelmedikçe süreç kompleksleştikçe bu sorunlar daha da artacak forumu daha elit bilirdim lakin bazı insanlar aşağı çekiyor maalesef, ben bir süre foruma veda ediyorum sağlıcakla
-
Masallarda ki nalinlerine çıngırak takıp gezen adamlar misali, rakik yurekleriyle inceliklerin farkında oldukları için arzın yüzeyinde basacak yer bulamayan fertler :))
-
Kaliteli adamlar hep gitmiş geriye bizler kalmışız.Şurda adam akıllı bir şey yazan kimse yok bu gidişle bize ne bir ilan gelir nede başka birşey
-
Alla alla, "bir bahar akşamı rastladım sana sevimli bir telaş içindeydin" felan mı yazıyorlardı. Adayların foruma neler yazdığına göre mi geliyor ilan
-
Doğru söylüyon kendimizi küçük görmeyelim ilanın gelmesi için uğraşalım
-
Etkinlik yapsak biraz iyi olur sanki
-
Arkadaşlar 2 mayısta Twitter etkinliği varmış bizler için fakat sponsor bulunamamış. O yüzden iş bize düşüyo.
Özellikle ilan bekleyen tayfa olarak lütfen katılım gösterelim. Bu saatten sonra her etkinlik çok kıymetli mutlaka ses getirmemiz gerek!!!! -
bakalım mevcut guy mülakatları kaç günde açıklanacak.4-5 hafta sürerse mülakat açıklama süresi sıkıntı büyük demek
-
Gece Kralı bile ölmüş, İİBF'yi kim sallar:)
-
@gmzankr066 organize eden olursa elimizden gelen desteği veririz önceki senelerdeki gibi.
-
@aknc, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@gmzankr066 organize eden olursa elimizden gelen desteği veririz önceki senelerdeki gibi.
Aynı şekilde efendim.