2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@kuruhasan anladım hocam bilgilendirmeniz için de teşekkür ederiz..inş en azından Guy kpss öncesi gelir yoksa ilanlar sonra gelirse bizlere çok yazık olcak :((
-
@baelish hahahah :))
-
@kuruhasan kpss öncesi ilan gelir kpss sonrası da sınav yapılır geçen seneki gibi. Gelsin de ona da razıyız sonhabahara kışa kalmadan inşallah. Paylaşımınız için teşekkürler hocam.
-
@aknc inşallah olur çok olsun acele olmasın :))
-
Arkadaşlar biraz farklı bi konuya değinicem ancak kafamdaki bu soru işaretini giderirseniz çok sevinirim. Malum yaprak kımıldamıyor kurumlarda bende de bi telaş oldu acaba ilanlar ekim kasıma sarkar mı diye askerlik tecil hakkım da ekim 2019 da bitiyor. Tecil hakkım bittikten sonra gelecek olan ilanlara başvuru yapabilir miyim acaba celp dönemini beklerken ? Konuya hakim olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok iyi olur iyi günler şimdiden
-
@kgms +1
-
@kgms +1
-
@kgms Başvuru yapabilirsin kardeşim sıkıntı olmaz. Askerde12 günlük idari iznin olacak gerekli resmi sınav belgesini gösterdikten sonra isteğin sınava ve mülakata da gönderiyorlar.
-
@paradoks33 teşekkür ettim hocam
-
Mayıs ile beraber bir şeylerin şekillenmesi sözkonusu olabilir mi üstad @paretowilfredo
-
Artık etkinlik yapmaya başlasak iyi olur kpss başvuruları başlıyor neyi bekliyoruz anlamıyorum.
-
Evet ya etkinlik yapılmalı keşke bi gazete ilanı daha verebilsek.
-
mayıs bizim etkinlik bazında hareketlendiğimiz ay olmalı dostlar, unutmayalım ki o ilan bizim twitter yahut gazete üzerinden oluşturacağımız baskı ile gelecektir.
Hazır bugün GUY mülakatları da bitiyor artık bizim zamanımız alenen geliyor, 2 Mayıs'ta Murat Hocamız bir etkinlik duyurusu yaptı twitter'da GUY olması üzerine yorum yapalım -
@modigliani-0 mhuy da olur. Sonucta mhuy u ne zamandır beklıyoruz. Bütün ilanlar ıcın etkinlik olmalı. Mayıs ayı umarım ilanlarla gelır. Eger bu ayda da ilan gelmezse kötü olur bızım ıcın
-
@tükendikagrubu hocam MHUY da çok güzel olur lakin buradaki bilgisi olan bazı arkadaşlar henüz somut bir hamlenin olmadığını söylüyorlar en azından GUY daha olası dedim yoksa ben de aslen Maliye Bakanlığı temelli olmasından yanayım
-
@modigliani-0 artık hangisi gelicekse yanı hocam. Guy daha acıklanmadı. Acıklansa da yedeklerin durumu var. Temmuzdan asagi ben gelecegını sanmıyorum guy 'un. Benım fikrim bu tabı. Mhuy 'dan çok umutluydum kpss oncesı gelır diye. Agustosta sonuclar acıklanacak. Ondan once umarım mhuy ya da guy gelır. Baska ilanlarda. Bı arkadas demıstı mayısta ılanlar gelmeye baslar dıye. Umarız oyle olur gelır. Çünkü Mayıs ayından ben de umutluyum.
-
mhuy için guy kadar çok alım yapmazlar bence. Çok ihtiyaç duysalardı şimdiye kadar alırlardı. Guy daha garanti ve sayı olarak daha fazla alıyorlar mhuy a göre.
-
Sayı olarak azaldık arkadaşlar. Forumda bile eskisi gibi aktif değiliz önceki senelerde göre. Bu demek oluyor ki başka alanlara yönelen arkadaşlar oldu. Eğer kpss öncesi ilan gelirse 2018 deki gibi olma ihtimali yüksek puanların.
-
@aknc 2018 deki gibi olma ihtimali yuksek puanların derken neyi kastettınız hocam.? Mhuy un zaten guy kadar çok gelmez. Sayı olarak. Onemlı olan bu soyledıklerımız gerceklesır kpss acıklanmadan once.
-
@tükendikagrubu 2018 de iller çok düşük kapattı onu kastettim. Kpss öncesi gerçekleşir de bizim de biraz sesimizi duyurmamız lazım artık. Çünkü dediğim gibi sayımız azaldı iş biz kalanlara düşüyor bu durumda ama büyük bir sessizlik var. Mülakat için kaç ay durmadan etkinlik yaptılar ilan verdiler biz neyi bekliyoruz bizim beklediğimiz zaman dilimi onlarınkini de aştı ne yazıkki.