2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@hasan2, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Kaliteli adamlar hep gitmiş geriye bizler kalmışız.Şurda adam akıllı bir şey yazan kimse yok bu gidişle bize ne bir ilan gelir nede başka birşey
Sonbahar da guy olacak diye duydum...
-
Arkadaşlar bugün mü bitti mülakatlar . Sonuçların açıklanması ne kadar sürer bilgisi olan var mı. Ona göre etkinliklere başlayalım
-
@amirim Üzücü. Belki de bir çift dudağın arasına sıkışmış bunca hayat varken. Söylenecek çok şey var da. Neye yarar ki.
-
@amirim sonbaharda guy olucakmış derken Hocam ilan mı sınav mı diye duydunuz ?
Çünkü temmuzda ilan gelse Eylül’de sınav yapılmasına çoktan razıyız biz -
@amirim kpss sonrasına mı kaldı şimdi..lütfen doğru olmasın yaa :((
-
@amirim abi öyle ölmeyiz. Üzerimize toprak atasınız. Oy ölem ya. Anadolu tabiriyle. Ağustosta mı gelecek demek oluyor guy hocam? Sonbaharda sınav olacaksa
-
@amirim, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@hasan2, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Kaliteli adamlar hep gitmiş geriye bizler kalmışız.Şurda adam akıllı bir şey yazan kimse yok bu gidişle bize ne bir ilan gelir nede başka birşey
Sonbahar da guy olacak diye duydum...
İçimden bir his sonbahara razı ol diyo ...
-
@grundig mülakat sonuçlarının açıklanmasını beklemek doğru olmaz bence hocam geç kalmış oluruz ki gördük mülakat tarihleri kaç ay sonra verildi. Şimdi bir de sonucunun açıklanmasını beklemek sıkıntılı olur bizim için.
-
@karar nasıl razı olalım ilanın sonbaharda gelmesine mi yoksa sınavın yapılmasına mı? Hocam hep ne diyoruz eğer kpss sonrasını kastediyorsanız puanlar asla geçen seneki gibi olmayacak yüksek kapatır iller büyük sıkıntı olur 2017 deki gibi.
-
@aknc o konuda da haklısınız hocam ama şimdide daha sonuçlar açıklanmadı ne ilanı diyebilirler . Ama erken başlamakta fayda yine de haklısınız .
-
Açsınlar 3000guy kpss sonrasına da razıyım.
-
@grundig şimdiye kadar mülakatların yapılmadı sonuçların da açıklanması gerekiyordu biz bunun sorumlusu değiliz ve daha fazla beklemek zorunda da değiliz.
-
@muhalba o biraz zor işte hocam biz onu geçen sene istedik bu seneki gibi değildi geçen sene neler yapıldı ama gele gele 1000 kişilik ilan geldi
-
Bu kabullenmişlik gösteriyor ki biz kpss sonrasına kalacağız yazık. Hadi beklemeye razı olan arkadaşları anladım belli ki yolun başlarındalar ama uzatmalı arkadaşlar neden dur demiyor bu gidişe ya. Ayrıca siz sanıyor musunuz ki ilan gelince kesin hepimiz gireceğiz. Yok öyle birşey ya geçen sene istabulu yazıp giremeyen arkadaşlar bunun acısını iyi bilir benim gibi. Olacağı varsa bugün de olur yarın da neden bekleyelim. Ama şu olabilir ilan kpss öncesi gelirse siz başvurmayın kpss sonrası ilan gelmesini bekleyin sabrınız var bunu anladık. Bari şimdilik buradan çekilin de destek verenler olsun yanımızda.
-
@amirim kardeşim, sağlam mı bu duyum? Rica etsek bu yönünü biraz ortaya koysan?
-
Yine aylardan kasım, sanki sende kaldı bir yarım İİBF'nin malus betbah sonu 3' ün 1'idir.
-
@muhalba 3000 derken Biz hep razıyız birşeylere de ortada birşey yok malesef Sonbahar nedir 3 ay sonrası 2020 olacak. Şurada 2018'i zor bitirdik o zamana kadar kim nasıl sabredecek.. Sonu da garanti değil üstelik
-
@strtmn, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Sevdiğim bi arkadaşım söyledi, sınav son baharda olacak dendi bana.
-
Arkadaşlar herkesin fikrine, tahminine saygım sonsuz lakin yine de en sağlam bilgiyi zamanı geldiğinde Pareto verecektir. Hemen ümidimizi kaybetmeyelim, çabalarımızı bir kenara koyvermeyelim..
-
@amirim, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@strtmn, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Sevdiğim bi arkadaşım söyledi, sınav son baharda olacak dendi bana.
Twitter'da bu duyumu yazani görmüştüm.