2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@aknc merhaba arkadaşlar dediğini ben bilirim çünkü bende geçen yıl 8 10 il puanımın altın da kapattı ve ben gidip en yüksek kapatan ili seçtim hala acısı içimde aklıma geldikçe içim içimi yiyor. Ben 3 5 aydır takip ediyorum uzaktan forumu ve kayıt olalı da fazla olmadı görüneni soyleyim arkadaşlar bi kaç arkadaş var dguy guy gruplarında da yazıyor yani mülakata kalmış ama burda psikoloji bozucu şeyler yazıyorlar kulak asmayin hiç birine size tavsiyem psikolojini biran önce düzeltip kendinizi hem iyiye hemde kötü senaryolara hazırlamak yani kpss öncesi ve sonrası olarak yoksa bende sizin gibi bağırdım çağırdım ağlayarak derse bakmaya çalıştım ama değişen yok aksine daha kötü oluyor her daim hazır olanlar kazanıyor siz her daim hazır olun ama kpss öncesi için mücadele edelim ama psikoljimizi dr en kötüye hazırlayalım kötü olmamak için
-
@amirim dostumuz sonbahar diyor. Eylül Ekim desek, ilan Ağustos başı ile en geç sonu gelir demek diye mi anlasak iyimser mi oluyoruz o zaman. Çok zor hisler
-
Ya da temmuz da gelse, Eylül de olsa o da oluyor :))
Gazete ilanı için çalışmalar? -
@tükendikagrubu Şahsi beklentim bir sonraki cuma dostum. Ama tamamen tahmine dayalı bu fikrim. İşlemler, soruşturması, kırtasiyesi ne kadar çabuk biterse o kadar çabuk açıklanır dostum. Şu dönemde de buna dair gün vermek akıl işi değil açıkçası. DGUY'un da yetişeceğini düşünüyorduk, ki kurumda gaye de buydu. Bunu sorduğum ciddi kişiler bu şekilde dile getirdiler. Ancak gördük ki yetişmedi. BDDK süreçlerini bu yıl en hızlı yürüten kurum açık ara. Nizami şekilde alım süreci işletiyorlar ancak güvenlik soruşturmasında iş takıldı kaldı.
İl göç 70 günü vurdu.
O nedenle gün için imzalı mühürlü listeleri görene kadar her haber yanlışlanmaya aday malesef. -
@paretowilfredo sen soktun sen çıkar yarabbim. Bürokrasi CIA ajanı dolmuş, temizliyoruz ediyoruz yenisini alıyoruz alırken dikkat ediyoruz derken, vatanın milletin onurlu çalışkan çocukları acı çekiyor. Ne diyelim, devlete millete zeval gelmesin.
-
@strtmn Dostum bir söz vardır; "Sökük büyüdükten sonra yama vurması güç olur. " Vaktinde gösterilmesi gereken hassasiyetlerdi bunlar. En baştan liyakat esas kılınsaydı, böylesi bir sistem tesis edilseydi bugün bu denli uğraşılmazdı. Bugün harcanan şu mesai, önceden harcanmayan mesailerin toplamıdır.
-
@supernatural bu konuda düşüncelerinizi kendinize saklayın hocam ben 2016 da başladım. sınava ilk girdiğim sene yaz ayında gerçekleşen olayla ilanı 2017 de gördük puanlar tavan yaptı. 2018 e gelince istanbul bitirdi olayı ki ben 2017 de de İstanbul yazıp çok küçük bir farkla açıkta kaldım 75,99 du 2016 puanım. Pareto üstadın belirttiği gibi yarın ne olacağı belli olmuyor ülkede siz neye güvenerek bekleriz diyorsunuz anlamadım. Ben sizde üzüntü görmedim. Üzülseniz karşımda bu kadar rahst konuşmazdınız. Bu konuda kimsenin aklına ihtiyacım yok benim.
-
Bir de burada yaşı sınırda olan arkadaşlar vardır muhtemelen onlara tavsiyeniz ne hadi benim öyle bir problemim yok ama onların bir de o problemi var.
-
@amirim zaten olacağı o dostum...
-
@paretowilfredo herşey bizim başımıza patladı. Puanım olmasa bu kadar üzülmezdim. En azından maliyenın alımlarına yetecek puan. Bazen diyorum keşke puanım olmasaydı ve beklemeseydım bu kadar. En azından süreci bitirirdim. Beklemeyi hakikaten sevmıyorum. Şu 4 senede öğrendiğim en iyi şey beklemek ve beklemek. Süreclerı uzun. Ve giderek uzatıyorlar. Bilseydik bu kadar uzun uzadıya yapıcaklarını gecen sene sınava gırmezdık. Yanı ne anlamı kaldı puanın. Sınavın ıkı yıl geçerli olmasının. Bır yılımız bıttı sayılır. Sonbaharda gelecek deniliyor sımdı de. Sizin dedıgınız gıbı sımdı gelmezse sonbahar, sonbahar olmazsa baharda. Ya en cokta yanlıs ıl secımıne üzülüyorum. Benımda puanıma 10 ıl geliyordu. Ama bende gıdıp en yuksek kapatacak yerı sectım. Kısmet mı bu bılmıyorum ya da sistem hatası mı yine bılmıyorum. Üzülüyoruz haliyle bu belirsizliklere. Daha fazla şey yazmak istemiyorum. Zaten ıgrendım ıyıce süreçten. 4. Senenın emegıne acıyorum gercekten. Söyliceklerim bu kadar. Bunları yazarkende bogazım düğümlendi.
-
@aknc bu tespit de dogru. En azından yaşımız tutuyor. Allah sabır versin. Başka bırsey diyemiyorum. Benı de tukettı bu sistem.
-
@tükendikagrubu benim puanım İstanbul Malatya hariç hepsine yetiyordu hocam Allah sabır versin olan bize oldu. Şimdi kime laf anlatırsan anlat bu sene daha da şanssızız geçen sene arkadaşlar çok aktifti bu sene engel oluyorlar neredeyse bekleyelim diye. O bekleyenler görecekler ilan sonbahara kalırsa puanları ben girerim inşallah ama onlar ne yapacaklar merak ediyorum benim tek derdim ilanın kpss öncesi gelmesi ve bir an önce atanmak.
-
@aknc engel oluyorlarsa onlarda ileride aynı şeyleri yaşıcaktır. Ya da bekleyince anlicaklar. İnsan başına gelince anlar ancak. Ne desek şimdi afaki. Benimde tek temennim bir an önce bu süreçlerden kurtulmak.
-
15 kişilik eylemden sonra kimse İİBF lileri ciddiye almaz.
-
bu yıl kpss öncesi ilan gelmemesi basli basina sacmalik basli basina mantık hatası benim ilk kpss deneyimim 2018. puanımda iyi gecen yıl ilan ben sınava girmeden önce geldi ve ben o zaman 2017puanlarının yanmamasını göz önünde bulundurduklarını düsünmüstüm.herhangi bir duyumum falan yok ama benim tahminim ve umudum bu yılda kpss öncesi gelecegi yönünde.ülkenin icinde bulundugu sıkıntılı durum ortada ama bu durumdan binlerce insani evde oturtarak cikilmayacagı aşikar.bunu bu isin basindakilerde akıl edeceklerdir insallah.allah hepimizin sabrının ve emeginin karsiligini versin arkadaslar
-
@nairu Ülkenin sıkıntılı durumu ortada, eyvallah ama kendimizi kandırmayalım. Diğer kadrolara alımları görüyoruz hocam. 8000 bekçi, 3000 komiser, 10000 öğretmen, polis alımlarını söylememe gerek yok. Bir yandan pdrciler kaymakam olmak istiyor. Fıkra bile abartı kalır yanında. Velhasıl kelam devletin durumu bizim alımlara gelince kötü oluyor hocam.
Çok pollyannacılık yapmaya gerek yok, Mayıs ayına girdik. Bu ay ve Haziran ayında etkinliklerde çabalamazsak ilan gelmeyecek gibi. En geç Temmuz ayı içerisinde ilanın gelmesi için çabalamalıyız. Kimseye ders çalışmayın demiyoruz ama bir 10 dakikanızı ayırıp tweet atmak çok zor değil, en azından bu ilanı bekleyen arkadaşlar için söylüyorum. Herkese iyi çalışmalar -
sınav süreci 2019 sonbahar ile başlamış olacak. ancak bütçe sıkıntısı nedeniyle göreve başlatma 2020 olacak şekilde ayarlanacak. Mevcut planlama bu yönde. Lakin KAbine revizyonu olursa bu plan da revize olabilir
Kutlay Kararlı hoca böyle bişey demiş
-
@aknc haşa kimseye akıl vermek değil benim niyetim size yakin şeyler bende yaşadım. Şu 6 7 ayda neler yaşadığımi bi ben bilirim bi de Allah bunlar harici başka sorunlarda yaşadım caresizligun hiç bir şey yapamamanin dibine vurdum. Artık sadece elimden geleni yapıp kendimi en kötüye hazırlıyorum sadece bu. Rahatda değilim akıl vermekte değil niyetim efendim üzdüysem kusura bakmayın yanlış anlamayım dediklerimi
-
@gmzankr066 hangi sınav süreci için demiş acaba. Ben anlamadım ne demek istediğini hocanın.
-
@tükendikagrubu ben de anlamadım Hocam kendisine de sorulmuş ama cevap vermemiş