2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@grundig yarın sponsorsuz etkinlik var.Sağlam bir katılım olması gerekiyor. Yoksa tıpış tıpış 2019 sınavına gireceğiz.
-
2018 yılında gezip tozsaydım keşke boş yere o kadar verilen emek. Ağustos sonundan önce Kpss 2018 e guy ilanı gelmezse her şey boşa gidecek.
-
Bence de sonbahara kalmamalı arkadaşlar sınav kalabilir ama ilan önce gelmeli bunun için etkinlik gazete ilani falan denemek lazım herkes elini taşın altına koymalı. Ve bi alternatif olarak bakanın intagram hesabının gönderi altlarına yorum yapabilirz. Öğretmenler bakanları ziya selcugun instagramina öyle yapıyorlar arkadaşlar bizde yapabiiriz kim ilgileniyorsa elbet söyler bakana çok olursa
-
Yarın yapılacak etkinliği bugün yayalım bütün arkadaşların haberi olsun destek verelim
-
@supernatural, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Bence de sonbahara kalmamalı arkadaşlar sınav kalabilir ama ilan önce gelmeli bunun için etkinlik gazete ilani falan denemek lazım herkes elini taşın altına koymalı. Ve bi alternatif olarak bakanın intagram hesabının gönderi altlarına yorum yapabilirz. Öğretmenler bakanları ziya selcugun instagramina öyle yapıyorlar arkadaşlar bizde yapabiiriz kim ilgileniyorsa elbet söyler bakana çok olursa
Bakan yardımcımıza dm den mesajda atabiliriz.
https://instagram.com/nureddinnebati?utm_source=ig_profile_share&igshid=c1gj0bgpbncd -
@eomer ben bakan beye dm den atmıştım ama ne cevap ne bi şey geldi maalesef
-
Dostlar daha önce bir duyum almıştım kaynağını araştırınca malum kişiye uzadığı için bu başlığa uzun süre ara vermiştim ama devamlı yazılanları okudum ve gördüğüm kadarı ile yine ortalıkta duyumlar geziyor.
Şuan ki döneme dikkat ederseniz hiç bir kurum (KYK , SGK , PTT , BANKALAR , GÜMRÜK) alım yapmıyor bu sadece Gelir İdaresi ile değil.
Ben hala inanıyorum sınav sonbaharda dahi olsa ilanı kpssden önce gelecektir ve 1000 değil 1500 olacağına inanıyorum (DUYUM DEĞİL) umudunuzu yitirmeyin.
-
Arkadaşlar gazete ilanı verelim yaa en göze sokulan şey o. Kim organize edebilirse etsin de acilen para toplayıp yapalım şu işi.
-
Gazete ilanı için para toplayalım.
Kim organize etti bi önceki ilan için
Durum ciddi arkadaşlar silkelenip kendimize gelelelim -
@eomer elimizden geleni yapmamız gerekiyor arkadaşlar . Ama tek başına yetmez bunu hepimiz biliyoruz . Gazete ilanı sponsorlu etkinlikler vs artık ne gerekiyorsa yapmalıyız. Ben şahsen KPSS’den beri ders çalışmıyorum, çalışamıyorum doğrusu. İlan gelse sınavı geçeceğim de meşhul ama iyi kötü bir puanım var ve artık kullanmak istiyorum.
-
@gmzankr066 haziran da geliyordu hani TK beyanlı hakikaten dedikleri kadar varmış
-
@merasim34, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Gazete ilanı için para toplayalım.
Kim organize etti bi önceki ilan için
Durum ciddi arkadaşlar silkelenip kendimize gelelelimEvet
-
@paretowilfredo hocam kadro taleplerinin değerlendirmesinde süreç ne durumda?
-
@merasim34 kesinlikle artık etkinlikleri hızlandırmamız lazım
-
Maşallah ne çok insan varmış
-
@paretowilfredo üstad, peki gazete ilanı için erken mi? Ne dersin? Başlamalı mı?
-
@strtmn üstad şimdiye kadar gereken cevabı verdi bence. Sınava kaldı 2 buçuk ay hala erken mi diye sormak doğru olmaz hocam. Beklemek risk bizim için sınav sonrasına kalmadan şimdiden bastırıp alalım ilanı yoksa yığılma olacak.
-
@aknc doğru, fikrini merak etmiştim. O zaman, başlayalım.
-
Ya zaten süreç uzun. Bu işi organize edicek biri bulunnıcak, o kişi para toplamaya başlıycak, dersanelerden ve hocalardan yardım istenicek, herkesi ikna etmek var ... e eskiden mülakat gelmesi için uğraşanlar da vardı şimdi onlar da yok sadece ilan bekleyenler kaldı. Yani şimdi başlansa bile günlerce sürücek...
-
Arkadaşlar ne yapacaz ya bu ilan kasımda gelse aralık ocak gibi sınav olsa 5-6 ay mülakat süreci sürse yine mi ezilecez kahrolacaz yani Cidden eğer öyle olursa çok yazık bizim için