2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Rüzgarın önüne savurduğu birkaç kuru yaprağı, ormanın bütününe saymaya devam et.
-
Bugün 20.00 de etkinlik var sen ben yok biz varız herkesi etkinliğe davetlidir
-
Etkinlik başladı arkadaşlar.
Tag bu
HaziranAyında GelirUzmYard -
@paretowilffredo ustad 29 agustos oncesi sonuclar aciklanmadan guyun gelme ihtimali sizce nedir
-
SGK dan bir çoğumuz tekrar elencek arkadaşlar guy için destek olalım HaziranAyında GelirUzmYard gündemdeyiz
Cevap
-
Arkadaşlar twit atın attırın kütfen 1. Sıraya çıkakım
-
-
Arkadaşlar yüklenelim 6 ya düştük.
-
Etkileşim felan gayet iyi, farkedilmeme şansı yok.
Bilmiyorum,ne düşünüyorlar, büyükler... -
@strtmn vallahi artık sayın bakan bizden bıksada verin istedikleri ilanı bizde kurtulalım onlarda dese nolur sanki
-
@mervenil hayır o değil , çocukların vakitlerinden çalıyoruz. Ne güzel ders çalışırlar o süreçte diye de sesli düşünebilir sosyal medya da çok fazla vakit geçirilmesine karşı, yanlış bulan bir insan kendileri zaten :))
-
@strtmn ahhh hocam öle düşünse ilanı çoktan vermişti..
-
@mervenil gün doğmadan neler doğar. Gibi yaklaşmak istiyorum. Bir sabah uyandığımizda bir bakıyoruz ki pareto guy entrysi girmiş. Allah Allah..
-
@strtmn amin hocam inş öyle bir mucize yaşarız
-
@mervenil hoam kpss öncesi guy ilanı gelme ihtimali var mı
-
Nolur artık biri kpss öncesi gelir desin
-
Valla ya tükendik bittik kpss den sonra gelirse sayı cok olmadıgı müddetçe yığılmalar olacak yüksek puanla birçok arkadaş açıkta kalıcak belkide heleki az kadro verirlerse 80 puanlıların bile şansı azalır o yüzden kpss öncesi gelmesi şart 1000 kişide olsa öncesinde gelmeli ztn önümüzden 1000 kişi çekildi çok avantajlı olucaz ama tabi gelirse
-
@nurrrr o ihtimali kuvvetlendirmek için çabalıyoruz hocam inşş gelir
-
-
MHP milletvekili arkadaşın bizler için attığı tweeti beğenmiş bugün de bunu yayalım arkadaşlar