2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@tozkok ben 12.41 de yazmıstım. Memurlar net 19.03 te cevap yazmıslar
-
@tükendikagrubu beş gibi yazdım bende mavi tiki açık mı bari
-
@tozkok bende mı? Evet bende acık. Karsı taraf görünce mavı tik oluyor. Ay heyecanlandım ya. Insallah dıkkate alırlar da haber yaparlar. Amin
-
@tozkok size cevap verdiler mı?
-
- Sıradayız hep aynı kişilerleyiz sadece bir kaç tane yeni hesap gördüm buradaki üye olan herkesin elinden geldiğince katılım gösterdiğini biliyorum. Sözüm üye olmayıp sayfayı takip edenlere; hepinizi Twitter’a bekliyoruz.
-
@tükendikagrubu yok daha vermediler
-
Ankarada bi yerel gazetede haber yaptirabilsek nasıl olur acaba bi araştırmam lazım sanırım
-
@fatos Antalya'daki haberi yapan muhabir arkadaşımız iibfliydi. Ankara'da muhabir arkadaşı olan varsa yaptırabilir aslında diye düşünüyorum
-
@okahraman07 arastiriyim hocam iyi fikir olabilir
-
Arkadaşlar tag biraz başarısız gibi. Guy, Vmy falan bizim dışımızda bunu anlayan yok ki. Tweet atarken kısaltmamaya özen gösterelim lütfen.
-
@baelish aynen hocam bu tag hiç olmadı
-
@baelish attığımız tweetlerde isteğimizi dile getirmemiz gerekiyor tag sıkıntılı olduğu için
-
@aknc Buket hoca cvp yazdı..organize edemem ben dedisanırım bu işte olmadı
-
Bu arada gündemdeyiz diye tweet atmayan arkadaşlar sözüm sizlere, durumumuz çok parlak değil şuan 8. Sıradayız. Sözleşmeliler 1.sırada. Bizde hep aynı kişiler var ki bence bu da değerlendirilir. 20-30 kişinin attığı tweetle gündemde kalmamız da dikkate alınıyordur. Sayılı gününüz kaldı izlemeye devam edin.
-
@mervenil o zaman hocam yarın kendimiz organize ederiz. Twitter ı şuan aktif kullanan arkadaşlar var. Birlik olursak o iş hallolur inşallah. Yeter ki herkes elini taşın altına koysun şuan yaptıkları gibi izlemesinler.
-
#FOXAnaHaber yarın bu tag i kullanırız. Birkaç saat öncesinde yayarız ve tweet atmaya başlarız. Bu arada ben yazmadım fox ana haber bu tag i kullanıyor
-
Ali Yıldız, öğlen vakitlerinde facebookta SGK ile ilgili puanı paylaştığında 20 dakika da herkes yorum yaptı. Şimdi etkinliğe katılanlara bakıyorum da yazık bize. Enayi yerine konuluyormuş gibi hissettiriyorlar. Bizde elimizi ayağımızı çekince ne olacak bakalım..Bir avuç insan okyanusta çırpınıyoruz.
-
@aknc aynen hocam biz elimizden geleni yapalım
-
@baelish yok hocam izleyip kayıtsız kalanlar da çekecek cezasını böyle giderse. O kadar etkinlik yaptık neden hala ilan yok çünkü 3-5 kişi var sizin de dediğiniz gibi. Sağlıkçılar evet bizden çok daha kalabalıklardı ama hepsi yüklendi. Bizde de 20-30 kişiyi aşsa tweet atan o ilan çoktan gelmişti
-
Çok garip gerçekten tweet atan 30 kişi var anca neyse kendileri bilir arkadaşlar bi fabrikaya girip 2 milyara sürünürler