2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Konudışı
Arkadaşlar maliyede bütçe ve vergi hukukundaki değişikleri toplu bir şekilde bulacağım pdf vs var mı ? -
@strtmn sitenin gücü özgürlüğünden evet amaaa ya bizler. Tek başına özgürlük yeterli mi?
-
Charles Bukowski: Süslü cümleler kurup, hiçbir şey sölemeyen yazarlar mükemmel addediliyordu ( yazısı istemsiz aklıma geldi ) Herhangi bir çağrışım belirtmiyor :)))
-
Dağlara nasıl seslenirsen dağlar da sana öyle aksettirir diyordu bir Arif :))
-
@aknc, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
tenin gücü özgürlüğünden evet amaaa ya bizler. Tek başına özgürlük yet
Arkadaşlar SGK eğer 85 bandında kaparsa ve GUY ilanı kpss sonrasına kalırsa, tanrı bize acısın..
-
@baelish Kpss sonrasi gelen guy ilaninda 80 altina hicbir il dusmez rekorlar kirilir o zamanda en cok bu yil kpss ye girenlere olan olur
-
@mathilda murat guzelli benim hocamda tek bir video yapmış onu dinleyebilirsin
-
Memurlar nete attığım gazete ilanını görmüsler lütfen sizde talep edin sessz kalmak fayda sağlamaycak biliyrz bari bizi önemseyip haberimizi yapanların bize sundugu avantajı değerlendrelm. Atanlar beğensin kaç kişi attı bilelim. Bu haberi yarna kadar 100_150 kişi atsa emin olun es gecmezler. 0532 540 0590 gazete ilanı görseli ile birlikte rica edelm hayde silkelenin o olmaz bu olmaz demeyelm olabilecek tüm yolları deneyelm olmaz olmaz deme Olmaz Olmaz!!!
-
@i̇ibf bende attim hocam simdi memurlar netin onemi buyuk bence kamuoyunda keske herkes atsa
-
Bir de 85e sormak lazım. Ben hala inanmıyorum.
-
@872 yanliş basliga attim pardon:)
-
Tag bu arkadaşlar
İİBFyevmy GuyAlımı -
Twitter da etkinlik başladı koşun
-
Bildiğiniz meclisdeki bütün vekilleri etiketleyin kim sesimizi duyarsa konuşursa twit atarsa bizim yararımıza
-
Arkadaşlar belki alakasız bir isim olarak gelebilir ama seçim öncesi gündemde diye Binali Yıldırım’ı etiketlemek mantıklı olmaz mı?
-
@gandalf dostum gidip haluk leventi etiketliyorlar dedim ya tanıdığın siyasetçi diplomat herkesi etiketle ne olacak
-
İçi boş veya süslü de olsa tweet atalım. Tag'i kullanalım. Dostlarım...
-
@i̇ibf bende atmıstımm. Bana cevap vermisler. Hangı gazete diye. Ben heyecandan ankaradakı yerel bir gazete dedim sonra duzelttım antalyada yerel bir gazete dedım. Antalyaydı demı.? Valla cevap vereceklerini düşünmüyordum. Cumaya kadar bu gazete ılanını memurlar nette görürsek sasırmayalım
-
@tükendikagrubu evet Antalya daki bi yerel gazeteydi cevap vermeleri iyi bişey
-
@tükendikagrubu Insallah sesimizi duyarlarda memurlar nette haber yaparlar.