2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@i̇ibf memurlar.net in pek ilgileneceğini sanmıyorum hocam haberde yapmazlar..bnce fox tv ye sürekli yazıp akşam haberlerde bahsettirebilirsek işte o zaman süper olur
-
@mervenil çok iyi olur gerçekten bunu başarabilirsek.
-
Bunun için fox tv ye özel twitterda bir de tag belirleyelim yayılsın ki herkesin haberi olsun.
-
@aknc hocam bnce tag bu akşam fox sun belirlediği tabela olsun nasıl organize şekilde kendi tagımıza yükleniyorsak aynı şekilde o taga yüklenelim haber bitene kadar.gazete ilanını paylaşarak atalım msjlarımızı.birini görmeseler diğerini görürler hocam kayıtsız kalmazlar diye düşünüyorum
-
@mervenil peki hocam öyle yapalım ama yarım saat öncesinde başlayalım ön hazırlık yapalım ve duyuralım yoksa yeterli olmaz istediğimiz verimi alamayız
-
@aknc Buket hocaya yazdım organize edermisinz diye cvp gelince paylaşıcam hocam onlar yardımcı olursa etkinliği daha kolay duyuyuruz
-
Herseye eyvallah da bence memurlar. Neti de es gecmeyelm denemekten bi zarar geleceğini sanmyrm
-
@i̇ibf hocam ben memurların netin bizzat merkezine kadar gidip bu mağduriyetimizi anlatıp haber yapmalarını rica etmiştim.onlarda gündemde hangi konu varsa onunla ilgili haber yapıyoruz biz diyip yapmadılar o yüzden ilgileneceklerini pek düşünmediğimi söyledim.
-
@i̇ibf memurlar net yapsa haber çok güzel olur aslında. Dündü sanirim saglık, adalet bakanlıklarının haberini yapmıstı. Bizimkini de yapabilir.
-
@i̇ibf mantıklı bir fikir ben atıyorum şimdi hadi herkes atsın toplu olursa ses getirir
-
@mervenil daha önce iki kez bizi de haber yaptılar hocam gazete ilanından sonra deneyelm bence.
-
Bende attım haydi atalım ne kaybederz
-
Arkadaşlar olur mu olmaz mı memurlar net bizi sallar mi sallamaz mi demeden msj atalım annenizin babanızın telefonundan da atın ne kadar fazla farklı numaradan atılırsa o kadar etki artar. Bugün memurlar nete yüklenelim sonraki günler kanalları hedef alırız.
-
@i̇ibf bende attım şimdi.
-
@müşrif kesinlikle
-
Mantıklı
-
Nasıl mesaj atılıyo memurlar.nete bende atayım
-
@guycuu 0532 540 05 90 memurlar netin numarası. Gazete ilanının fotoğrafıni atın altına da her yıl gelen Guy ilanının bu yılda sınav öncesi gelmesini talep ettiğimizi yazın
-
Bende yazdım herkes yazabilir
-
Geçen sene bugün gelmez denilen Guy ilanı gelmiş forumda bayram havası esmişti..şu kalan 3 haftada Allah m bu sevinci bizede yaşatsın inşş..tüm emek verenlerin hürmetine