2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@supernatural Bakanı etiketleyelim herkesi etiketleyelim gazete ilanının altına hepsi görsün hocam.
-
@aknc sayın Nurettin Nebati gönderi paylaşmıştı onun altında yoğunlaşmak lazım kendisi çok önemli
-
Bi de Mehmet Ali Berber Bey çok önemli bizim için tam da onun alanı
-
Artık somut biseyler olsun lütfen
-
Bu ilan yerel bir gazetede mi yayınlanmış
-
@grundig evet hocam
-
-
@strtmn hocam bence Abbas Güçlü’ye RT yaptırmak lazım Haluk Levent’e de yaptırılabilir. Baya gündem oluruz.
-
@gandalf örneklere katılıyorum dostum. Onlarida etiketleyerek belirtmek lazim. Yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
-
-
Bence Haluk Levent bizim için vakit kaybı. Öğretmenlere bunu söyledi ben yediremem bu kadar lafın üzerine ondan yardım istemeyi. Sanki herkes yalvarıyormuş gibi bir tavrı var. Haklı olabilir saygı duyuyorum ama üslubu hoşuma gitmedi. Başka seçenekler düşünelim mesela Nurettin Nebati, Medet yanık gibi..
-
@refik-soydam hocam mhuy başlığında bir ihtimalden bahsettiniz peki ben de size birşey sormak istiyorum 1500 kişilik guy alımı yapılacağı uzun zamandır söylentiler arasında rafa kaldırılmış durumdaysa bu söylenti nereden çıktı?
Kafa karışıklığı yapıyor bütün ihtimaller birleştirildiğinde. -
Helal olsun gene de verilmiş ilan DEVAM ARKDAŞLAR ZORLAYARAK OLACAK ETKİNLİKLERE ASILMALIYIZ
-
Etkinlik yok mu arkadaslar ?
-
Angara pegem 22 nisan da bursluluk sınavı yapıyırmuş bir de her katılımcıya %5 indirim varmış
Demek ki konjönktür daralmış talep yok bakın millet yanaşmıyor artık a grubuna sanırım -
Dershanelere de müstehak destekçi değiller!!
-
Dershanelere de müstehak destekçi değiller!!
-
@ert1234 Dershanelerde biraz öngörü sahibi olsun ve elini taşın altına koysun. Kimsenin boş yere dershaneye verecek parası yok. Burada hep birlikte sorumluyuz sadece dersi anlat geç demekle olmuyor. Eğer kadrolar biterse dershanelerde biter bu kadar basit.
-
Arkadaşlar o kadar para toplandı tt oluyoruz fakat tweet atanlar hep aynı kişiler ve katılım az yoksa bir hesap açın ve iibf için kadro talebine katkınız olsun burdan ona buna ilan duyumu var mı demekle ilan gelmeZ lütfen biraz da tweet atalım her gün etkinlik var nerdeyse sesimiz ne kadar duyulursa o kadar iyi olacaktır naçizane fikrim bu teşekkürler hala gündemdeyiz şuan tag İİBFyeMerkezi KadroAcilsin
-
Benim bir fikrim var arkadaslar makul oldugunu düşünyrm. Bugün Antalya'daki gazete ilanını aksama kadar memurlar. Nete atalım bence haber yaparlar herkes yazarsa atarsa resmini. Şöyle bişi var biz parayla öyle yazı yazdıramazdk belki bunu değerlendirelim haberimz olur bence. Haber kanallarına da atalım ne dersnz