2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Duyum konusunda en son inanılacak kesim hocalar ve dershanelerdir.Bugune kadar tutturduklarını görmedim.
-
Arkadaşlar bugün etkinlik yokmuş. Yarın da B grubu için etkinlik yapılacakmış.
-
Haftanin ilk günü biz yapsaydik etkinligi daha iyiydi bence haftanin ilk günleri önemli
-
@takao sankim şimdi ilan gelse, ağustos ayında sınav yapılsa, ise başlamalar ekimde olacak. yine her türlü yıl bitecek, sarkacak. o yüzden her an beklemek istemek lazım artık.
İİBFliGuy İlanıBekliyor :)) -
@strtmn Dostum mühim olan ilanın gelmesi, senin mantıkla her türlü bekliceksek işimiz var.
-
@takao yok kardeşim,
Diyorum ki, önümüzde ki sene işbaşı yaptırmaya yönelik ise ilana çıkma bekleyişi,
Bu zaten şuan ilana cikilsa da,
Sağlanabilir.
? -
@zalımınzulmu kardeşim bu psikoloji ile tekrar kpss'ye hazırlanılmaz. Bazen hayatta tecrübe para da çok daha önemlidir. Evet ailene 8 binlik bir bütçeye mal olmuş olabilirsin ama bu senin belki de hayatını belirleyecek bir tecrübe sağlamıştır. Uygun bir dille ailene durumu anlatıp işten ayrılmalısın. Sonrası da hakkını vererek kpss çalışmak.
-
@zalımınzulmu merhaba hocam biraz gec oldu arkadaslar sagolsun yardimci olmaya calismislar. Hocam bilemiyorum altyapiniza bagli bir durum. Ben de evli ve cocuklu, b kadro memurdum ve işim de oyle rahat sayilmazdi, yillik izinlerimi sinavlar icin harcadim hep. aksamlari 3 saat bakabilseniz hafta sonlari da 5 saat gibi olmayacak sey degil. Ama bazen bazi fedakarliklar yapmak gerekir, baktiniz cok verim alamiyorsunuz is de birakilabilir. Ama kamudaki kadrolarin da garantisi yok hocam. Girersiniz mulakatta olmaz, ekonomik olarak gelire de ihtiyaciniz varsa sistematik calismayla yapilabilir belki is birakmadan.Buna aslinda en iyi siz karar verebilirsiniz. P48 78 puan aslinda fena puan degil. Alanlardan belli bir seviyeniz var uzerine eklenebilir. Fazla stres de konsantre olmanizi engeller. Allah yardimciniz olsun hocam.
-
Arkadaşlar bu 1 hafta boyunca gördüğümüz herkesin twitinin altına yazalım lütfen bu ilanın gelmesi gerek !
-
@zalımınzulmu hocam gecen yıl tam ise gırdım 3 ılan üst uste geldi cıktım işten oturudm ders calıstım ama biri iptal oldu zaten dıger ıkısını için de acıklanma tarıhı 2 ay mulakat tarıhı olarak nerdeyse 7 ay bekledik yanı sana benım tavsiyem su daha ılan gelmedi ve elınden geldıgınce sımdıden basla calısmaya zaten soruların 70 ı kolay sorular net nokta atıs gerı kalan kısım belirleyici ustelık o kadar beklememe ragmen bıde elendım olmadı garantısı de yok yanı bence panık yapma işine gıt aksam gunde 1 saatını ayırsan duzenlı yeter bol soru coz evde zaman gecmıyor psikolojik olarak daha cok yoruluyorsun tabi senin takdır senın ıyı dusun tasın derım önemli bir karar
-
@tikq, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar bu 1 hafta boyunca gördüğümüz herkesin twitinin altına yazalım lütfen bu ilanın gelmesi gerek !
-
@iktisadihatun
Özellikle son cümle, resmen aklımı okumuşsunuz. Gerek samimi mesajınızdan gerekse gerçekçi önerilerinizden ötürü çok teşekkür ederim. Allah gönlünüze göre versin. -
@zalımınzulmu biraz yanlış anlamışsın beni dostum ama problem yok, umarım hakkında hayırlısı olur
-
@zalımınzulmu rica ederim hocam ne demek umarım bir nebze faydam olmustur size
-
-
Günün en güzel haberi bu oldu benim için şuan. Gazete ilanı verilmiş bizim için arkadaşlar ve yeni. İnanamadım görünce yeni olduğuna ama okuyunca tamam dedim ya sesimiz duyulmaya başlandı destekçilerimiz de artmaya
-
Antalya da yerel gazetede verilmiş bu arada ama olsun bu da güzel bir adım oldu bizim için.
-
@aknc ben de tam onu paylaşmak için gelmiştim
Ben de çok sevindim görünce.
Bu görseli Twitter de bakan beyi vs etiketleyerek paylaşmalıyız -
@aknc duyarlı gazetecilere ihtiyacımız var
-
@aknc bende çok sevindim hocam sonunda birileri duyuyor demek ki bende duyan hiç yok diye üzülüyordum