2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@ekofirat eyv hocam ama sağlıkçılar en büyük örneklerden biri. Diyeceksiniz ki onlar daha kalabalıktı ve güzel organize oldular evet öyle oldu ama biz de 3 gündür iyi gidiyoruz. Böyle devam edersek gelir inşallah ilan.
-
Hala gündemdeyiz arkadaşlar çok iyi bu tweet atmaya devam herkes biraz yardımcı olsun bir tweet bir tweettir sesimiz duyulsun tag İİBFliGuy İlanıBekliyor
-
Tedaş bile tweet attı haydi arkadaşlar
-
İİBF sabahçı tweetter da
-
@hassan ama çok az beğeni ve rt var ya halbuki fenomen bi hesap daha çok ilgi gösterilmeliydi ️
-
@gmzankr066 fenomen derken ?
10k takipçi ile mı fenomen -
@modigliani-0 baktım da bi kaç tane tedaş var birinin 800 bin küsür takipçisi var ben o sandım. Olsun 10 bin kişi de güzel destek destektir ️
-
Bizim twetler yeni açılan hesaplar olduğundan genelde,
10.000 ler bize fenomen be kardeş :))Hatta El fenomeno
-
Kpss p48'ten 78 civarı puan aldım, bu yıl ilan bekledim gelmedi, gelmeyince ben de İstanbul'da özel bir şirketle anlaştım finansal denetim alanında.
Şirket, sitesinde, sağlam tarihli bir şirket olarak görünmekte lakin içerisi pek de öyle değil. Orta ölçekli bir şirket, iş öğretecek bir amiriniz yok, her birim mali anlamda bir taleple geliyor size ve her şeyi bildiğinizi düşünüyorlar oysa siz öğrenmek zorundasınız hem de bir öğretici olmadan vs...
Başlamak için 8 bin lira harcadım (ev eşya vs), alacağım para da aylık 4 bin civarı...
Şimdi de GUY gelme ihtimalinden bahsediliyor ve şirkette hiç mutlu değilim, ailemin de 8 bin lirasına maloldum. Ve GUY geldiğinde de burada kalırsam günde 10 saat mesai olduğundan asla verimli çalışamayacağım...
Allah rızası için bir çıkar yol gösterin, beynimi yemek üzereyim. Herkesten iyi kötü ama mantıklı yorum istiyorum. Özellikle de @pareto_wilfredo @Antimülakat @sbf1983, sizler insanlara yardım etmekten geri durmayan insanlarsınız.
Lütfen, şu iğrenç durumdan ne yapılır da sıyrılabilir insan? -
@zalımınzulmu işi bırakma hocam zor olur belki ama o şekilde çalışmaya devam et. Guyda %100 ihtimal yok nede olsa.
-
@adam-keeynes
Herkes aynı stres düzeyinde, bireyselleştirmek de istemem ama sizce onca mesaiden sonra GUY'un altından kalkılabilir mi? -
Kutluay Hoca, alım 2019 işe başlama 2020 demiş. Bakan değişirse tarih erken olabilirmiş. Alım dediği sınavdır umarım yoksa ne anladım!
-
@takao sınavdır hocam alım dediği fakat sınavın ne zaman geleceği önemli zaten 2019 öncesi de sonrası da gelse kazananlar anca 2020 de başlarlar o kesin.Bizim için önemli olan 2019 kpss öncesi gelmesi yoksa 2018liler olarak pişmanlık duyacağımız bir puan yılı olacak .Kimseninde umrunda olmaz bizim puanımız boşa gitmiş kalmış.İnş içlerinde az bi emeğimize saygıları varsa 2019 öncesi ilan verirler.
-
@zalımınzulmu bende garsonluk yapıyorum hocam. Gece 3 gibi falan eve geldiğim oluyor. Bazen gece eve dönerken işe giderken falan telefondan ders çalışıyorum. Yeterli ve faydalı çalışırsan problem olmaz. Tabi ki gönül daha rahat çalışmayı ister ama sana gerçekten tüm samimiyetimle şunu söyleyebilirim ki şuanda bir işe sahip olduğun için önce dua et daha sonra Allahtan hayırlısını dilemen ve tüm boş zamanlarında ders çalışman ve az uyumandır. Üstadlar daha iyi değerlendirebilir bunu.
-
@takao onu ben de gördüm Hocam ama bence hoca da net bilgiye sahip değil o konuda. Çünkü bi sürü insan ilan mı sonbaharda sınav mı demiş ama kimseye cevap vermemiş
-
@takao kutluay hoca yine bilindik şeyleri orijinal yeni bilgi gibi sunmaya devam ediyor malum yarın online kpss kursu başlıyor:) hala engelimi kaldırmadı
-
Ben inanıyorum. Temmuz'da ilan gelecek. Çalışmaya devam...
-
@adam-keeynes İnşallah kazanırsınız bu şekilde zor şartta çalışıp motivasyonunu koruyan herkes inşallah kazanır
-
@adam-keeynes sizin mesele sosyolojik. Kahrolsun ki düzen eğitim almak isteyen ve almış birine garsonluk yaptırıyor. Ama Hocam sizin için demiyorum da hep aynı hataya düşüyoruz değerlendirme yaparken: bir vakanın kötü olduğu iddiası var, hemen karşısına daha kötü bir vaka getirip onu zorla iyi yapıyoruz. Bu sağlıklı bir değerlendirme değil zira ailevi, çevresel, psikolojik birçok değişken giriyor işin içine. Hatta İslam'da da böyledir bu durum: kötüye bakıp şükredilmesindense iyiye bakıp şükredilmesi istenir.
Herneyse, başta dediğim gibi zor bir durum ve Allah yardımcınız olsun ama her kötü durum, görece daha iyi olan bir durumun iyi olduğunu doğrulamaz. Bu mantıktan kurtulmak gerek. Tavsiyeleriniz için tesekkürler. -
Adam 10 aydır ilan gelecek diyor zaten.
Kitap satışları düşmüştür kesin