2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
-
-
@ücüncütekil Kusura bakmayın tekrar okuyunca öyle bir anlam çıkarılabileceğini fark ettim malumdur ki kast ettiğim o değildi. Benim gibi başlığa yeni bir şey yazıldığında acaba ilan mı geldi heyecanıyla giren arkadaşlar hatırına daha dikkatli yazacağım.
-
Dün ne kadar twit atıldı?
-
Arkadaslar etkinlik var mi bugun ?
-
@baelish varmış dostum yine guy odaklı olacak saat 19.30 gibi yerlerimizi alalım
-
@paretowilfredo Bilgi hakkımı yeni guy ilanı için kullanıcam demiştiniz.
-
@takao üstad iz üstünde...
-
@sherlock-holmes Hocam neden bilgilendirme yapılmıyor ? Ne twitter hesaplarında rastladım ne de gruplarda gözüme çarptı. Sağolsun foruma bazı arkadaşlar yazıyor haberleri olunca ama daha önceden bu etkinlikleri yaymamız gerekmez mi ?
-
Bavuluna kalbimi de koysaydin bariiiiiii...
Jilet artık yok diye söze girermişin :))
-
@baelish bu işlerle ilgilenen arkadaşın hesabı kilitlenmiş bu nedenle duyuru yapamamış bende Twitterda başka birinden tesadüfen gördüm umarım herkeze ulaşır biz elimizden geldiğince duyurmaya gayret edelim
-
Arkadaşlar 19.30 - 20.00 arası etkinlik mevcuttur yine guy icin yapılacaktır desteklerinizi bekliyoruz
-
"İİBFliGuy İlanıBekliyor"
-
Hadi arkadaşlar tag geldi
-
Kimi DPB gitti der; kimi temmuz, kimisi mevcut süreç bitmeden hızlı davranması imkansız. Herkes bir şey sölüyor. @2577 en net bilgiyi sen veriyordun, buraya da el atsan güzel olucak :))
-
@aknc, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
"İİBFliGuy İlanıBekliyor"
Tırnak işareti doğru mu
-
Tweet atmayan bir daha benle konuşmasın.
-
@muhalba evet
-
Şuan 1. Sıradayız lütfen biraz destek olun düşmesin 1 den
-
@aknc Hocam sen bunu ne zaman yazsan bulunduğumuz sıralamadan düşüyoruz