2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@baelish evet hem de çok hızlı bir şekilde geriliyoruz. Söylemeyeceğim bir daha
-
Destek verelim arkadaşlar. Ders çalışmayı bırakıp twiet atmazsanız o masanın başında yaşlanmaya ve ağlamaya devam edersiniz .
-
Arkadaşlar neredesiniz?
Gerilemeye başladık ya. Sayılı günler kaldı biraz destek verin. Hepimiz için yapılıyor bu etkinlik. Bırakarak kendinize de bize de zarar veriyorsunuz. -
Seçime çok az kaldı ve biz 3 gündür gündemdeyiz böyle bi dönemde bunun işe yaramıycanı düşünmüyorum ben düşünmek istemiyorum ya da ️
-
Şişen parmakları bir göreyim :)))
-
@strtmn3 gündür içimiz şişti
-
@aknc 29.twetten sonra "ne yazcam la" kararsızlığındandir o :)))
-
@strtmn
-
@strtmn o konuda sıkıntı yok işte. Söylenecek o kadar çok şey var ki
-
@aknc tweet atmayan iibfliye keşkek yok yazmış bir arkadaş hakikaten benim hipotez anında çürüdü
-
@strtmn
-
Bugünde tweet kotamı doldurdum çok şükür.
-
Etkinliği vakit kaybı olarak gören arkadaşlarım. 8 tag var sadece bizim payımıza düşen . Kpss ye kadar her gün etkinlik yok sayılı gün kaldı seçime de kpss ye de. Karar sizin
-
Hunharca şiir yazan birini görürseniz bilin ki o benim :))
-
3000 guy istiyoruz ama tweet atan 300 kişi yok.İlan gelse ilk başvuracak olanlar bu tweet atmayan grup olacak.Madem mücadele etmeyeceksiniz KPSS A grubunu bırakın arkadaşlar.Sinen,kaderine razı olan,pasif adamların devlet dairelerinde işi yok.
-
@eomer inşallah patlayan illeri tercih ederler onlar
-
Twit için ek hesap açtım devamlı katılıyorum ama sadece motivasyonumu yükseltmek için. Birlik olduğumuzu görmek mutlu ediyor. Lakin hiçbir işe yarayacağını da düşünmüyorum.
-
@ekofirat başlarda öyle oluyor. Sonra sonra tweet olayını bir yerde kavrıyorsun. Başarılı sonuçlar alan grupları görüyorsun. Sonra tweet atmayan iibfliye eyy diye seslenip serzenişte bulunuyorsun. Hele bir devam edelim, seçim geliyor. Kus uçmaz kervan geçmez yerlerde neler neler var oldu. Allah yardımcımız olsun. Ümit kesilmez...
-
Arkadaşlar hala gündemdeyiz. Bence bugünkü etkinlik çok verimli geçiyor.
-
Yükleninnn