2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@grundig gündem ayarınızı Türkiye olarak değiştirin hocam.
-
4 devammmmm!
-
@rintintin Türkiye zAten hocam ama anlamadım yine de
-
HaziranİİBFye UcBinGUY destek olalım gencolar
-
Twitter’da bir biz yani şu forumdaki insanlar olamayız değil mi? Her an düşüyoruz şu an 7 deyiz arkadaşlar
-
@mbguy hakikaten ya , 4ü gördük bir ara.
Neredesiniz arkadaşlar!
-
@mbguy bugün sanki daha az katılım değil mi
-
@aknc valla artık zorlayasım geliyor herkesi. Herkes şraya Twitter kullanıcı adını yazsa da kim katılıyor kim katılmıyor görsek
Bu arada buradan da eksik olmasın
HaziranİİBFye UcBinGUY -
@mbguy abisi bir tweet atmış tamam, çayını içiyor. Bir profil gördüm de, arkadaş aç bir hesap patır patır at! 2 tweet'le görev ifası mı tamamlanır.
-
@strtmn bir de kendi adımla hesap açtım atamam diyenler var ki evlere şenlik. Yeni hesap açmaya üşeniyorlar aslında üşenilenin hesap açmak olmadığını hepimiz biliyoruz demi?
-
@mbguy sanki ne yapıyoruz ???
Vallahi atan atıyor, evli çocuklu hanımlar görüyorum. 50yi geçmiştir tweetleri, maksat tag'i çok kullanmak. Üzerine şiirde yaz, yalnız tag'i de at yap bir şeyler yani. Devlet büyüklerimize ulaşabileceğimiz bir mecra var, oradan durumu arz ediyoruz. Uygun görürler verirler, görmezler vermezler. Ama hiçbir şey yapmamanın izahı yok.
Ayrıca herkes ama mecbur ama istekli uygun dil kullanmak zorunda zaten, bir beis yok tweet atmakta...
Oda da otursunlar öyle çay sigara hukuk iktisat maliye vs. Napalim... -
Ben açıkçası ilan geleceğini düşünmüyorum SGK ilanı ile ilk 2000'e sus payı verildi. Twitterda baskı kurulmazsa ne GUY gelir ne VMY ne de MHUY herkesi HaziranİİBFye UcBinGUY tagına bekliyorum. 2019 KPSS'ye de girer 1 yıl daha bekleriz bu gidişle
-
Arkadaşlar tweet atmaya devam gündemdeyiz hala HaziranİİBFye UcBinGUY
-
@curateıpsum ya ne olur beni yanlış anlamayın lafım size değil. Siz de Elbetteki düşüncenizi paylaşıyorsunuz ama artık kendi nezdimde ifade etmem gerekirse, olumsuz her yorum benim bam telim haline geldi. Teşbihte hata olmaz. Kediyi bile duvara sıkıştırırsan tırmalar hesabı artık olumsuz her yorumda fevri cevap vermemek için kendimi zor tutuyorum.
Bizlerin kendimize bile itiraf etmekte zorlandığımız şeyleri başkaları küt diye söyleyince ne sinir kalıyor ne başka bir şey. Zaten hepimiz iyice yıprandık. Bari ne olur en azından şu KPSS ye kadar olumsuz yorum yapmasın kimse.
Burada ille her şey güzel olacak pollyannalığı dönsün demiyorum. Dönmez de zaten. Ama olumsuz da konuşmayalım ne olursunuz arkadaşlar ya. -
@mbguy Ben sizi anlıyorum aynı süreçten ben de geçiyorum. Fakat ilanın twitterda baskı kurarak geleceğini düşünüyorum ve ders çalışmayı bıraktım saat 20.00 dan beri aralıksız tweet atıyorum. Amacım kimsenin moralini bozmak değil aksine kamçılamak.
-
@curateıpsum ilk 2000 e sus payı verilse nolucak Hocam alınıcak kişi sayısı 350.
Mhuy diyorlar gelse ona da bi 350.
Ama guy öyle mi yaa geçen sene bile 1000 kişi birden alındı.
Bizim kurtuluşumuz guydur arkadaşlar sakın bunu unutmayın
Elbette ki seçim öncesi her gün gündem olmamız bizim yararımıza moral bozmak yok
En kötü ihtimalle süreci mutlaka hızlandırır -
@gmzankr066 Gündem olmanın en etkili yol olduğunu düşüyorum. Bir İl göç müdürüyle konuştuğumda yaklaşık 500 kişilik il göç uzmanına ihtiyaç var demişti fakat 45 kişilik ilan geldi dediğimde bir cevabı yoktu. Elbette ki guy'ada ihtiyaç vardır ve bu ilanı baskı kurarak getirebiliriz her arkadaşı tekrardan HaziranİİBFye UcBinGUY tagına bekliyorum.
-
"Günlük Tweet gönderim sınırını aştın." bugünkü etkinlik benim için zorunlu bir şekilde bitti :ı
-
@curateıpsum SGK sus payı verdi? Ya abi bunların hepsi aynı çatı altında mı sanki ?
He oturup onu düşünecekler... gib diyecek ki sen bizim yerimize bir ilan ver onla yetinsinler yani birbiri ile bu şekilde bir ilişki içinde olduğunu mu düşünüyorsunuz gerçekten :). Her kurum farklıdır kendi takdirine göre alımını yapar .
-
@curateıpsum yanlış anlamışım dediğinizi yaa pardon stresten size bulaşacakmışım sanırım hakkınız helal edin hızlı okudum yanlış anlamışım