2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@amirim sınav sonbaharda olursa o zaman kpss den once gelır diyebilir mıyız, temmuz gıbı ve guy mhuy hakkında bılgınız var mı hocam. Sagolun bilgileriniz ıcın.
-
@tükendikagrubu dostum guy için yorum sonbahar, sen mhuy'u sordun ama adım gibi biliyorum
-
@amirim Hocam umarım bu yaptığımız etkinlikler işe yarar da Temmuz’da ilan Eylül’de sınav olur.
-
@strtmn aslında her ıkısını sordum ama mhuy tabı daha merak ettıgım ılan ıkısı gelsınde artık. Gelsın yeter ki yanı.
-
Sonbahar sınavı Eylül olsa,
Sherlock hocamin temmuz da ilana çıkılacak duyumu,
Mutluluğun resmini çiziyorum -
Bence de eğer sonbaharda sınav olursa ilan temmuzda gelir ya da bu ay gelir başvuru temmuzda başlar geçen sene böyle yaptılar bu sene neden yapmasınlar
-
@aknc Sınavdan önce 2000 lik bir alım gelsinde isterse temmuzda gelsin. 1 yıl ya dile kolay puanı olanların hakkı yenmesin
-
Hocam bu bir duyum mu gerçekten heyecanlandırdınız bizi kıymetli bilginiz için sağolun sayı ve hangi ay olur sizce var mı bir gelişme @amirim
-
Geçen sene GUY ilani KPSS den 2-3 hafta önce mi gelmişti yoksa direk sınav tarihi mi o zamandı hatırlayamadım hatırlayanlar söyleyebilir mi
-
@ryan 18haziran da geldi
-
Twitter camiasına bu hafta dahil olan biri olarak bişey soracağım. Neden etkinlikleri sadece akşam sekizden sonra yapıyoruz. Daha erken saatlerde yapılamıyor mu?
-
@hassan hocam her ne kadar sınavlara hazirlansakta aramızda özel sektörde çalışan çok kişi var ve bunların eve gelip yemek yemesi falan anca o saatler
-
Eğer sonbaharda sınav planlanıyorsa umarım 2018’e 2019’luları da karıştırıp yapmazlar hem yüksek kapatır hem de çok büyük haksızlık olur bizlere
-
9 Eylül 2017 sınav ilanı 13 Temmuzda gelmiş , 2 Eylül 2018 sınav ilanı 12 haziran sanırım.
-
@aslan-reyiz umarım yine öyle olur AMİN
-
@aslan-reyiz hocam 2017 sınav ilanı 1 Nisa’nda gelmiş baktım da
-
@ücüncütekil aynen hatta o ay referandum vardıİstanbul da bizi güldürür İnşallah
-
@ücüncütekil öyle mi tamamdır ne güzel ösym den baktım da daha önce duyrulmuş demekki :)) inş bu seneki ilanda yakında gelir.
-
@ücüncütekil pardon arkadaşlar ben kaymakamlık başlığına yazcam şeyi buraya yazmışım iyi mi :))))))
-
Arkadaşlar bugün etkinlik olacak mı ?