2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Akşam 20:00 de A grubu için etkinlik var arkadaşlar.
-
@tükendikagrubu bende şuan attım umarım tepki verirler
-
Burası neden gazeteyi ve gelmeyen ilanları haber yapmıyor. @paretowilfredo @Antimülakat
-
@takao bir yerlere yaslanmak lazım. Sitenin gücü özgürlüğünde muhtemelen :))
-
2018 atamaları tamamlandı mi acaba?
-
@takao Dostum gözlemlediğim kadarıyla sürekli olarak bizim bir şeyler yapmadığımızı ima ettiğiniz ya da bununla bizi itham ettiğiniz iletilerinize rastlıyorum. Acaba bizi yeterince tanımıyor olabilir misiniz?
Bazı şeylerin söyleniş biçimi, usûl ve erkanı vardır dostum. Eğer ki bir talep söz konusuysa bana bunu özelden ya da buradan iletin, herkes bilir ki seve seve yerine getiririm Lakin bu direkt olarak itham içeren tavır hoş değil. Bundan duyduğum rahatsızlığı müsadenizle dile getireyim istedim.Haber elbette yaparız, bugune dek gelmeyen ilanlar, açıklanmayan sonuçlar vs. temalı hiç yoksa 50 tane haberim vardır dostum. Daha evvel de yaptık, yine yaparız.
Saygılar ve iyi forumlar.
-
@paretowilfredo saygılar üstad.
Son mülakat atamalarında gelinen durumdan haberiniz var mı?
Yeni ilan için atamaların bitmesi beklendiği yönünde söylentiler sözkonusu, teşekkürler. -
@strtmn Dostum parça parça farklı illerden evrak isteme duyuruları yayımlandı. Bu süreçlerden sonra da atama işlemleri halledilecektir. O vakit de duymaya başlarız göreve başlayan dostlarımızdan.
-
@paretowilfredo tamamdır üstad, sağ olun.
-
@paretowilfredo hocam siz soyle ya, bız sımdı napıcaz? Kpss ye mı girelim yoksa kurum sınavına mı hazırlanalım. Bende güç kalmadı kendı adıma. Yoruldum kelimesi kemiklerime kadar işledi.
-
@paretowilfredo Benim süslü cümle kurma huyum yok, direk konuya giriyorum:)) Şahsınızı ima etmedim, sadece durum tespiti yaptım.
Sizi tanıyorum ve bilgi hakkımı guy için kullanacağınızı sölemiştininiz. KPSS öncesi gelme ihtimali sizce nedir. -
@takao bu durumda süslü cümle kuran ben oluyorum. Neyse ki bunun bir huy olmadığını biliyorum :))
-
@takao Ben de buna cevaben hazirlik oldugundan ancak atama surecleri devam ederken kolay olmadigindan bahsederek aslinda bir anlamda yanit vermistim dostum. Umarim yeterince direkt ve net olmustur.
-
@strtmn bende süslü cümle kurmadan dırek konuya gırdım napalım kpss mi calısalım diye. Pareto üstad bısı demedıgıne gore kpss calısıyoruz gencler,
-
@mervenil aminnn hocam
-
@paretowilfredo hocam siz kusurumuza bakmayın bizim. Çünkü hepimizde ne psikoloji ne bi şey kaldı sakin olmayı beceremiyoruz artık aşırı yorulduk tükenme aşamasına geldik
-
@tükendikagrubu herkese daral geldi. Mesele süs veya dekor değil ya, insanlar o an ki psikolojileri neyse ona göre yazıyor. Kimse de psikoloji kalmadığı için ters algılamalar olabiliyor tabii, kuşkusuz @paretowilfredo bu dengeyi sağlamakta da üstad :))
-
@strtmn çıldırttılar bizi çünkü. 10 aydır ılan gelmedı. Bu seneyi tarıhe alsınlar. Seneye de duzelır mı daha mı kötü olur. Hep beraber yıne bekleyip görücez
-
@takao haklısınız hocam. Hepimiz aynı durumdayız. Kpss ye de az kaldığı için sinir stres tavan yapmış durumda. Nerede ne yapsak diye düşünmekten ders çalışmakta bile zorlanıyoruz. Biraz daha sabırlı olalım hakkımız olanı alacağız inşallah
-
@tükendikagrubu şu atamalar bir bitseydi