2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@tükendikagrubu aynen Antalyaydı. Hocam atarsak bence bir cok kişi atarsa değerlendirilir
-
Kapalı dükkana kira ödüyoruz.. Allah sabır versin herkese hayırlı geceler
-
Balkon sigarasinda bile 7-8 tweet atılıyor.
Bu tweet atmayan iibfli olsun, ortalama nezaket sahibi her insanın gün içerisinde defalarca kullandığı teşekkür kelimesini süslü cümle sayan iibfli olsun... Gerçekten işimiz zor.Bir eğitim kurumu önümüzde ki 3 gün içerisinde 19:30 itibariyle gündem olacak şekilde tag satın almış. Tüm dostlar davetlidir. Mücadele etmek gerekir. Anayasal düzende mevcut birçok kişi hak ve hürriyet mücadele ile yasalaşmıştir.
İyi geceler.
-
@i̇ibf size cevap verdi mi memurlar net hocam? Bu arada dün toplam kac twıt atıldı?
-
Dostlar bazı hesaplar artık şahsi hesabı olduğundan arkadaşlarını sıkmak istemediğinden mi bilmiyorum 3-4 twit atıp çekiliyor. LÜTFEN 2. HESAP ACİP ETKİNLİK SONUNA KADAR TWİT ATALİM. Bu bizim geleceğimiz lütfen herkes duyarlı olsun
-
"Süslü Cümleler" demişti bir arkadaşım; belli ki üzerinde uykuya yatmışım. Uyanmaya yakın bulunca baktım kendimi şöyle bir, ah ne çok sevmiştim sizi! Yapamıyorum, yapamıyordum işte... çünkü 'süslü kelimeler' benliğimi gizler
-
-
Acil rt yapıp yayalım arkadaşlar bu tweete!!!
-
Biri bana kutluay hocanın neyin kafasını yaşayıp tweet attıdığını anlatabilir mi?
2018 KPSS ile tek ilan gelmemişken neyin umudunu dağıtıyor gerçekten meraktan soruyorum -
@mülakatzedee oda kafasına göre yaşıyor İşte kitap satmak iÇin
-
-
Biraz bencillik olacak belki ama arkadaşlar sizce bu ne kadar mantıklı iki hastagın aynı anda gündemde olması?
Farklı bir çözüm düşünen varsa buyursun. -
@aknc Mantıksız olur. Zaten seçime yaklaşırken gündem dolu oluyor. Her ikisini gündemde tutmak zor olacaktır. Herkes oyunu kullansın bakalım
-
Sınavdan önce gelmez uzman yardımcılığı. Sınavdan sonra gelir uzman yardımcılığı.
-
@aknc hocam zaten tek hashtag’i doğru dürüst gündemde tutamıyoruz. Bence olmaz
-
Bu ilan kpss oncesi 29 agustasdon once gelmesse cok yanımız yanacak 2018 kpss lilere buyuk haksizlik olacak
-
@mülakatzedee ne demiş yine?
-
@urfaspor63 Bu espriyle geleceği varsa da artık gelmez hocam
-
"atamalarin bitmesi itibariyle yeni bir alım sözkonusu imiş üstad,ne zaman bitebilir muhtemelen, teşekkürler" içi boş süslü cümle
"duyum hakkın diyorum, guy için kullanacaktın"
içi dolu süssüz cümleHipotezlerini bukowski düşün dünyasına atfeden zihinsel sürec için neler söylenebilir.
-
''Boş insanlarla içi dolu hayaller kuramazsınız."
Charles Bukowski