2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
SGK Mülakatına gitmeyecekler lütfen feragat etsin mesai bitmeden arkadaşlar
-
Dostlar gidişat KPSS sonrası, bunu tersine çevirmek lazım ama süre azaldı. Seçim sonrası hareketlenir inşallah...
-
1000 i kpsa öncesi 1000 i de sonrası verseler bvce cok adil bir durum olur hem 2018 lere yazık olma hemde 2019 lulara
-
@cons3693 agustosta gelme payı yüksek mi acaba
-
@cons3693 agustosta gelme payı yüksek mi acaba
-
@tükendikagrubu Hocam moral bozmak olarak algılamayın ama bence kpss sınavına girdikten sonra gelmez diye düşünüyorum. Tabi üstatlar daha iyi bilir ama benim şahsi fikrim 14 Temmuz'a kadar gelirse gelir. Ondan sonra tüm ilanlar kpss sonrasına bırakılmış demektir.
-
@baelish kpss acıklanana kadar umutlanmak ıstemıstım.
-
Arkadaşlar bugün saat 4 te üsküdar nevmekan sahilde cumhurbaşkanı yardımcısı gençlerle buluşcakmış oraya yakın arkadaşlarımız varsa en azından mağduriyetimizi dile getirse belki bir umut olur..
-
O kadar etkinlik yapılıyor ya . Kimse mi duymuyor bizi.
-
Yokmu bir haber kimse duyum bile paylaşmıyor
-
-
Anketi unutmayın
-
2018 KPSS neden girdik yahu, çıldırmamak elde değil. Bizim kayıp bir yılımızın hesabını kim verecek! @Sherlock-Holmes @amirim hiç oluru yok mu işin.
-
Seçim sonrası gündemi değiştirme amaçlı kabine değişikliği olur. Damat Bakanımızın gitmesiyle bize de ışık doğabilir.
-
Facede biri ilan eylül ayında sınav mart ayında olacak yazmış.
Bı süreç beni harbiden yordu 2019 kpss ye dahi çalışamadım gelecekmi diye bir takvim yok plan yok program yok benden bu kadar twit felan hikaye en ufak bir açıklama yoksa umursanmıyoruz uğraşmaya değmez daha. -
@tikq gib ilanla sınav arasını o kadar acmaz eylülde gelse en gec ekim sonu olur sınav mülakatı diyorsa bilemem tabi
-
Bugün saat 19:30-20:00 arasında A grubu adına (VMY MHUY DUY GUY DGUY) TT etkinliği olacaktır. Katılımı arttıralım arkadaşlar.
O ilan buraya GELECEKGencler az zaman kaldi. Etkinlik yoksa sinav da yok.
-
@tikq hocam bakmayın siz onlara eylül de gelse ilan martta sınav olmaz o kadar ara olmaz. Hocam kpss den sonra ilan gelecek kesinde biz kpss öncesi gelsin diye uğraşıyoruz ondan twite devam inşallah gelecek kpss öncesi diğer yıl geldi elbet emekler boşa gitmez hocam.
-
@tikq Kim demiş ki göremedim. Olur mu olur valla şu yaşadığımız süreçe bakınca her şey mümkün.
-
@takao evet olağanüstü bi dönem yaşıyoruz sanssiziz o konuda hocam da eylül ilan martta sınav olmaz yani ara çok her diyene inanmayın hocam 3 4 hafta önce de biri temmuzu bekleyin temmuzda gelecek yazmıştı yani her hafta değişiyor:)