2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@pepe35 bakan değişikliği ile yüzümüz güler mi yoksa daha da bekler miyiz bilemiyorum hocam??
-
@supernatural Ne biliyim güvenim kalmadı bunlara, yedi ay mülakat bekleten ve bir yıldır alım yapmayan zihniyetten her şey beklenir.
-
Kpss sonrasına kalırsa sonumuz sgk gibi olur
-
Arkadaşlar bir duyuma göre de şuan gib de gelir uzmanlığına geçiş sınavlarının/mülakatlarının yapıldığı ve bu süreç tamamlandıktan sonra ilana çıkacağı söyleniyor. Yani temmuz ortası işaret ediliyor.
-
@atabey_ sayi kac hocam
-
@adam-simith Onu bilemiyorum tam olarak kimseyi yanıltmak istemem.
-
Sgk 85 ile kapattığına göre guy için çabalayacak insan sayısı artmıştır bence bugün ki etkinlikte fazlasıyla çaba harcamalıyız
-
Bugün SGK gösterdi ki bizim Guydan başka çaremiz yok!!!!
Hala daha hiç bişeye sesini çıkarmayan arkadaşlar yüzünden bizim bi canla başla mücadele edenler de yanmaz umarım ... -
@gmzankr066 Tek çare KPSS öncesi gelecek olan guy
-
@tozkok SGK puanları gayet normal bence hocam 2018 kpss den sonra gelen ilk elle tutulabilir ilan.
-
@atabey_ kesinlikle Hocam sonrasına kalırsa çoğumuzun canı yanar...
-
SGK ya guyundan tut il göç e kdr herkes basvurmuş
İyi ki guy da böyle olmuyor -
@atabey_ ne bilim beklediğim bi kurum değildi hocam ama sanki daha altı olabileceğine dair umutluydu insanlar
-
@gmzankr066 zaten sonrasına kalırsa çok kötü olur 80 in altı kapatmaz muhtemelen. Umarım kalmaz sonrasına denilen gibi olur.
-
@tozkok, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@atabey_ ne bilim beklediğim bi kurum değildi hocam ama sanki daha altı olabileceğine dair umutluydu insanlar
Haklısınız bende bu kadar yüksek beklemiyordum açıkçası ama gördük ki yığılma ve sıkışma tahmin ettiğimizden daha fazla.
-
@atabey_ aynen öyle
-
@atabey_ Kaynak sağlam mıdır, güvenebilir miyiz ? Sayıyı söleyin yine de fikir olsun:)
-
Bugünün tagı
MaliyedenİİBFye KadroMujdesi -
@takao dostum malesef süreç çok sancılı geçiyor hepimiz bu süreçte cok yıprandık Allah yardımcımız olsun bu işin oluruna gelecek olursak geçen de söylediğim gibi temmuz ayında kpss öncesi 2000 kişilik bir alım yapılmak isteniyor ama bürokraside işler biraz yavaş ilerliyor yada alınacak ani kararlarla birçok şey bir anda değişebiliyor eğer ki bu ilanı istiyorsak etkinliklere yoğun katılım sağlamaya devam etmeliyiz ve bu ilani tutup koparmalıyız yoksa kpss sonrasına kalır buda hepimizi üzer çünkü sgkdaki gibi cok yüksek kapatacağı aşikar bu nedenle bugünkü etkinlik başta olmak üzere tüm etkinliklere yoğun katılım sağlamalıyız
-
@takao yok kesin bişey söylemek doğru olmaz ama 1000-1500 arası rakamlar telaffuz ediliyor. Bakalım hayırlısı olsun inşallah.