2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Üsküdar'a gider iken aldı da bir ampul :))
-
@fridakahlo Kardeşim mhuy 20 katı alıyor guydan bile fazla kişi sınava girecek guy harici birde merkez uzmanlık için uğraşmalıyız.
-
@aknc hocam Allah razı olsun böyle bir şeye ihtiyacımız vardı en azından sesimizin duyulması bakımından
-
Ben de sizlere teşekküre ediyorum arkadaşlarım bir teşekkürü bana fazla görmediğiniz için. Bu fazlasıyla yeter bana elimden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğim. Benim yaptığım siyasetle alakalı değil ama ısrarla oraya çekmeye çalışan bir güruh var buna izin vermeyeceğim kimsenin ve konumuz dışı olan hiçbir meselenin davamın burada bekleyen binlerce insanın önüne geçmesine izin vermeyeceğim. Eğer siyaset yapmak istesem farklı bir meselenin peşinde olsam benim burada işim olmaz. Bizzat kendim de bu sürecin içindeyim eğer sevimli görünmek istesem birilerine gidip bu meseleyi de açmazdım bir köşede durup izleyenler gibi ben de izlerdim. Kaç gündür gündemi kim bize destek verdi bunu şu parti bu parti ayırmıyorum hiç kimse destek olması ve bugün bunu da üzerine basa basa söyledim bize kimse destek olmuyor kimse duymuyor dedim. Neyse meseleyi daha fazla uzatmayacağım benim niyetimi anlayan anladı. Hepimizin yolu açık aydın olsun arkadaşlarım.
-
@takao ?
-
Bakıyoruz da ortada fiyakalı gezip hiçbir şey yapmayanlar, dostlarımıza yardımcı olmak için her gün çabalayan insanları ötekileştirmeye çalışmış.
Saçma sapan tarizler yerine şu çabanın onda birini gösterseler, her gün kendilerini ispat edebilmek ve dikkat çekebilmek için herkese sataşmak yerine etkinliklerde iki tweet fazla atsalar ya da hiçbir şey yapmayıp sadece sussalar daha yeğdir sanırım.
@Aknc Emeğinize sağlık arkadaşım. Ilgili arkadaşi ty airlines ile uğurladık. Iyi yolculuklar dileyelim hep beraber.
-
@Aknc dostumuz elinden geleni yapmış kendisine bende teşekkür ederim . bizde hatırlatıcı olmasi icin etkinliklerde sn Fuat Oktay’ı ve özellikle kendisinin danışmanlarını özel kalem müdürünü etiketlemeliyiz ki gorebilsin
-
@aknc Çabanız çok mükemmel. İstanbul da bulunan arkadaşlarımız biraz daha çabalayıp bu konuyu gündemde tutabilirlerse istediğimiz ilan gelecektir.
-
Eğer söylediğin tek dua "teşekkürler" ise,bu yeterli olacaktır. Demiş, Meister Eckhart
-
@Aknc Hocam Allah razı olsun sizden. Cidden bu gelişme çok iyi geldi. Umarım gereğinin yapıldığını da görürüz.
-
Teşekkür ederim @Aknc dostum. Hepimiz bir gaye için mücadele ediyoruz. Tebrik ediyorum sizi.
-
Altı üstü mizah yapmış arkadaş, bunları anlayışla karşılamak lazım...
-
@müspetmenfi hocam haklısınız ancak onda da yazılı sınavda elenen çok fazla kişi var, düşünsenize 7500 gibi bir sayıdan 250-300 gibi bir sayıya düşecek, ayrıca üzülerek söylemek gerekirse, amacın umutsuzluk yaratmak değil yanlış anlaşılmasın, ancak merkez kadrolar istisnai -yani yeni bir kurum açılması gibi durumlar dışında- artık yüklü bir alım görmeyecektir. GUY da hem ihtiyaç var hemde sayı fazla hocam.
-
@pepe35 Bu yeni dönemde mizah ile hakaretin, şaka ile seviyesizliğin ayrımıni yapmadan davranan arkadaşlara musammaha gösterilmeyecektir. İlgili arkadaş ile alakalı ilk sorun ve şikayet bu değildi. Bu son nokta oldu özetle.
-
@aknc teşekkür ederiz hocam. Şu günde tek istediğim burada emek veren ve gercekten yıllarca emegının pesınde olanlar atanır. O sgk listesinın taban puanını görünce gözlerim doldu. Insallah temmuzda kpss den once guzel bır rakamda guy alımı gelırde hepimizin az da olsa yüzü güler. Güzel bir rakamdaki guy alımı ancak bızı mutlu eder. Ya da mhuy.
-
Vaktidir,artık bu ilan gelmeli.
-
@paretowilffredo @can-mavi @gari̇p-i̇nsan sınava 3 hafta gibi bir süre kala açıklama bekliyoruz üstadlar. Yapacağınız açıklamalar bizim içinde ders çalışma açısından önemli oluyor. Son durumlar nedir acaba?
-
750 800 alım olacak diyorlar guy için aslı var mıdır eğer doğru ise çok az rakam
-
@ert1234 kim dıyo
-
Dershanenin biri ilanların sonbahara geleceğini söylüyor. Biz kepenkleri komple kapatıp gidelim ya.