2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@paretowilfredo @karar dostum neden engellendi, her zaman güzel paylaşımlar yapmıştır, size de son derece saygılıydı. @takao dostumun da iyiniyetin'den şüphem yok, bazen sözler istemsiz yanlış anlaşabiliyor. Onları affetmenizi rica ediyorum...
-
@supernatural İnşallah olmaz inşallah ben haksız çıkarım en az 2000 olsa iyi olur
-
@pepe35 Takao konusundaki kararımız net dostum. Bunda bir değişim olmayacak mutabık kalarak yasakladık. Bu tavırlar bir çok çaba gösteren dostumuzu forumdan soğuttu ve uzaklaştırdı daha evvel. Sizin için çabalayan insanlara bu şekilde davranılmasına kesinlikle tavrımız bu olacak bundan sonra.
@karar Dostumuz kendisi istirham etti. Ben de biraz kafasını dinlemek istemiştir diyerek geçici süreli bir yasaklama yaptım. Yani kendi gitmek istediği için yapıldı. Süre dolunca hesabı açılacak, dilerse yeniden aktif olabilir ve bizimle olmaya devam eder dostum -
@paretowilfredo üstad bir gelişme bir hareketlilik kulağınıza geldi mi ?
-
@urfaspor63 Şu an için yok dostum. Olduğu zaman paylaşacağım.
-
@paretowilfredo tüm kardeşleriniz ağzından çıkacak tek kelimeyle umutlarını artıracak umarım en kısa sürede güzel haberlerlerle gelirsiniz sizleri bekliyor olacaz.
-
@paretowilfredo hocam bır arkadas yukarıda yazmıs 750-800 kısılık alım olucakmıs dıye. Boyle bırsey sızın kulağınıza geldı mı? Var mı dogruluk payı? Ve rakam az olmaz mı
-
@tükendikagrubu Yukarida da dedigim gibi dostum benim daha evvel dediklerimden farkli bir duyumum olmadi henüz. Bakalım olursa paylaşırız inşallah.
-
@paretowilfredo sagolun cevap verdıgınız ıcın. Ama oyle az alım gelmesin lutfen kulağınıza sızın daha once soyledıgınız rakam daha coktu çünkü
-
Bu akşam etkinlik var mı arkadaşlar
-
@müşrif Var dostum, b grubu için yapılacakmış bugünkü etkinlik.
-
Etkinlikler de Özge Ulusoyu da etiketleyelim net çözüm:)
-
Dostlar ben de Ankaralı vekillerimize ve ilgili diğer büyüklerimize gazete ilanını ve isteğimizi ilettim. Şu an 2016 promosyonun eğitimi var. Umarım daha sonra bize gelir...
-
@cons3693 ilanla ilgili ne düşüyorlar hocam
-
@grundig Dostum daha öncede bahsettim, şu an 2000 civarında planlama mevcut ama tarih konusunda netlik yok 'gelişmeye açık'. KPSS öncesi neden olmasın sesimizi duyurduk, sayıda kırpılma olabilir ama 'şahsi görüşüm'.
-
İstanbul daki arkadaşlar Binali beye ulaşabilse keşke seçim öncesi bu hafta önemli
-
Biz ilan ilan yırtınıyoruz. Maşallah bakanımız karı kız düşürme derdine girmiş.
-
@paretowilfredo hocam guyda yedeklik sureci nasil isliyor aranan var midir bu süreçte de yedeklik sirasi icin
-
2Bini kpss oncesi koparmaliyiz
-
@atanamayanfani_ Asil atamalar olmadan yedek safhasına geçilmez dostum. En hızlı başlayacak yedek çağırma işlemi asil atamalarından hemen sonra bilinen hazır bir feragat durumu varsa ancak o şekilde olur. Aksi halde tüm evrak teslim ve tebellüğ süreçleri beklenecektir.