2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@ert1234 nerden duydunuz?
-
@ert1234 ve ne zaman?
-
@tükendikagrubu Guy yada mhuy diyoruz hocam. İlansizliga o kadar alişmisizki ikisini birden istemiyoruz. Ama isteyelim Guy ve Mhuy ikiside gelsin
-
@tükendikagrubu bu rakam Insallah daha fazladır. Cunku cok az guy ıcın bu sayı.
-
@müşrif aynen ıkısı birden. Duzeltıcektım olmadı.
-
750 gelirde yine herkes dışarda kalır . Gelsin ondanda listeye giremiyim . 80 le dışarda kalırım alıştım zaten.
-
@mbguy Ya şu dershanelere inanmayın tek dertleri öğrenciyi kendine bağlamak. İlanın sınavdan sonra gekmesini şimdi gelmesinden çok isterler çıkarları böyle gerektiriyor!
-
@gmzankr066 arkadaşım söyledi nerden dedim Ankara vdk da çalışan müfettişe sordurtmuş bakanlığa bilmiyorum doğru mudur ama çok az rakam bence
-
@ert1234 umarım o rakam dogru degildir. 1000 den asagi demek yıkım demek. Cogumuz dısarda kalırız az rakam olursa.
-
@ert1234 peki bu sayı doğruysa emeklermizin heba olup bizi hayal kırıklığına uğratacak bu ilan ne zaman gelirmiş hocam bu konuda bir duyum aldınız mı?
-
@ert1234 Y A L A N
-
@ert1234 az tabi Hocam geçen sene bile 1000 geldi ki başka ilanlar da gelmişti bu sene resmen hiç alım olmadı ona rağmen 800 filan gelirse yıkım olur tek kelimeyle
-
@merasim34 ne yalan Hocam ? Alım olacağı mı sayı mı?
-
Valla beyler kpss sonrasına sarkacağına varsın gelsin boşverin sarkarsa işler harbiden sıkıntı yani
-
@ert1234
@paretowilfredo üstat aylar öncesinde 1500 kişilik alım için bir hazırlık olduğunu söylemişti. Bizim son dönemdeki etkinliklerimiz ile beraber 750 yi kpss öncesi, 750'yi ise sonrasına mı bırakmayı düşünüyorlar acaba ? Başka bir mantığı yok yani. Bu döneme kadar hep 1000 üzeri alım yapmış adamlar. Bu döneme mi denk geliyor her şey. -
Ben 750'ye bile razıyım vallahi. Her bakanlıktan ilan var ama Berat bey yaktı bizi vallahi ya. Ömrümün sonuna kadar kabus gibi aklımda kalacak bu isim. Elalemin alay konusu yaptı bizi yazıklar olsun
-
İnşallah guy gelir yoksa 83 ile açıkta kalıcam belli
-
@merasim34 inşallah yalandır sadeve bana arkadaşın söylediğini dedim hocam
-
@ert1234 yok size bişey demiyorum zaten hocam
-
@ert1234 1500 2000 ler konuşulurken 750 sanmıyorum hocam inşallah doğru değildir sayı olarak yoksa puanlar uçar yani ve boşuna beklemiş oluruz emekler gider yani