2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@paretowilfredo üstad süreci bilen insanlarsınız az çok kpss öncesi guyu bekleyelim mi
-
@adam-keeynes Olmama ihtimali olma ihtimalinden daha yüksek bence dostum. Bir plan var ama bu alım sürecinin uzaması oldukça sarkıttı süreci. Ancak iki yıldır kamunun bir düzeni yok malesef. Bir refleks karar ihtimali her zaman vardır. Bunu da etkinlikler ya da belki başka hesap ve beklentiler süreçleri hızlandırabilir.
-
Arkaşlar şu an etkinliklere katılmaktan, sesimizi duyurmaya çalışmaktan başka bir yolumuz yok. Malum 2019 kpss ye sayılı günler kaldı. Kim hangi büyüğe ulaşabiliyorsa derdimizi anlatmaya çalışmalı elimizden geldiğince şu kpssden önce en azından bir iki ilan koparmalıyız yoksa durum vahim.
-
Bence bir sonraki etkinlikte Berat Albayrak direkt adı geçsin nasıl birşey çıkar ortaya bilmiyorum ama hem isteğimiz hem Berat Albayrak ın adı geçmeli sanki herkesin gözüne direkt çarpar
-
@aknc, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
nce bir sonraki etkinlikte Berat Albayrak direkt ad
İyi fikir.
-
Berat Albayrak ve Gelir uzman yardımcılığı açık bir şekilde tag da olursa iyi olur bencede
-
Hatta eğer çoğunluk kabul ederse yarın o tag gündemden düşmez derse daha erken saatlerde başlar ve devam ettiririz. Son dakikaya kadar umut var bence yarın elimizden geleni yapmamız lazım.
-
@aknc @Baelish @Müşrif Bunu daha önce ben de önerdim hatta birkaç tag önerisiyle beraber ancak arkadaşlardan biri neden bunun olmadığını açıklarken bize tag ı satanların bakanın adıyla tag belirlemeyi "tercih" etmiyor olabileceklerini söylemişti. Asıl olarak merak ettiğim tag ı kendimizin belirleyip belirleyemediğiydi, bu açıklama gelince bu konuda sınırlı derecede söz sahibi olduğumuz izlenimi oluştu bende ama burada konuyla ilgili arkadaşlar varsa daha aydınlatıcı bilgiler verebilirler hem istişare imkanı doğar. Hatta meb bakanı adıyla alınıyor olmasını da onlara ve bize tag ı sağlayan kanalların farklı olmasıyla açıklamıştı arkadaşımız. Doğrudan bakanın adıyla mantıklı bir tag ın daha çok dikkat çekeceğini düşünüyorum.
-
@aknc Sendeki umuttan bir miktar banada lazım hocam zira ilan gelir mi düşüncesi beynimi fazlaca meşgul ediyor.
-
Bence bu gece bu meseleye bir açıklık getirip yarın öğle saatlerinde bile etkinliğe başlayabiliriz. Kimseye hakaret etmeyeceğiz kimseyi kırmayacağız. Bu süreçte her kesimden insanın isteklerine cevap verildi hemen hemen biz de bize düşen payı isteyeceğiz. Bu şekilde biz çok zor durumda kalacağız böyle devam ederse. Elimizde imkan varken şuan bunu neden kullanmayalım ki
-
@müşrif hepimiz aynı durumdayız hocam.
-
@paretowilfredo feragat disinda yedek sirasi gelmiyor dimi yani cok umut etmeye gerek yok
-
@aknc Aynen hocam artık gerçekten çok yorulduk Allah yardımcımız olsun inşallah gelir sınav öncesi yani bana gelicek gibi geliyor ama herkes imkansız gözüyle bakıyor sürecin tamamlanmaması kötü etkiledi
-
Yarın öğlen gündem olacak şekilde , tweetter ıda konsolide ederek. Bir şeyler yapılabilir. Tag yöneticisinin önce bundan haberdar olması lazım
-
@müşrif öyle öyle de artık rüzgara yön verme sırası bize geldi de geçiyor. Söylediğim gibi etkinliği yarın akşam değil de daha erken saatte yapıp şansımızı dememiz lazım.
-
@paretowilfredo Üstat bir şey soracağım. 14 Temmuz'a kadar ilan gelmezse ilanın artık 2018-2019 puanlarını kapsayacağını söyleyebilir miyiz ? Kpss'ye girdikten sonra kpss sonuçları açıklanana kadar gelme ihtimali olabilir mi ? Yoksa artık kpss yapıldı, ilan için kpss sonuçları mı beklenir ? Ona göre ümitlerimi 31 Ağustos'a kadar taşıyacağım.
-
@baelish kpss açıklanana kadar gelme ihtimali tabi ki var hocam ama kpss sonrasına sarkacak galiba üstadlar da öyle düşünüyor anladığım kadarıyla
-
Geçen sene guy sürecini 14 ay beklemiş biri olarak aşağı yukarı hatırladığım kadarıyla belirteyim. Geçen senede biz koparmıştık ilanı ilk önce para toplayıp gazeteye haber vermiştik ilk dikkat orda çekildi sonra devamlı etkinlik yaptık ve bakanların yardımcılarının instagram sayfalarında hangi fotoyu paylaşırsa paylaşsın yüzlerce yorum yaptık en sonunda bir arkadaşımız naci ağbal bir şehir gezisindeyken direkt 1. Ağızdan isteğimizi dile getirdi diye hatırlıyorum ve 14 aydır beklediğimiz ve gelmeyecek dediğimiz ilan geldi çabalar sonucu ama sayıyı azalttılarda sundular bu ilanı. Bir benzer yanıda seçim ve kpss olarak çok benzer zamanlarda oldu yani tam şu sıralar 1-2 haftamız var oldu oldu yoksa yalan olur ilan. Birde geçen sene bakan değişikliği oldu biz ilanı beklerken yani olmayacak iş değil. İyi geceler herkese
-
Biz ilan derdindeyiz adam ne işlerin peşinde.artık adı bile midemi bulandırıyor da neyse.
-
Tag olayı dediğiniz gibi satın aldığımız kişi devlet büyüklerinin direk ismini kullanmiyormus evet kullanan başka satıcılar var ama biz ne yazık ki bu kişiden almisiz söylenilen bu arkadaslar