2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@aknc Hocam bence katılım hemen hemen aynı.
Kısacası eski tag olduğu için bugün güme gitti
Onca etiket yapılıyo tabi yine de ulaşılması gereken yere gidiyodur da mühim olan herkesin görmesiydi.
Neyse artık -
Dostlar haydi ya olmus olan artik ama hemen cekilmeyelim kenara etiket yapalim elbet gorur birileri lutfen ya
-
@gmzankr066 yarın CB nin de yer aldığı bir tag kullanırız neyse artık..
-
@hak-111111 yaptık hocam o sıkıntı değil de bizim şuan riske atacak vaktimiz yok ona üzüldük.
-
Ben atamıyorum limit doldu
-
@gulcan aynen ben de ne tweet atabiliyorum ne rt yapabiliyorum tekrar deneyin diyo
-
Arkadaşlar tag yeni. Eski tagleri özellikle bakıldı aynısı olmasın diye. Sorun kurallara göre twit atılmaması. Çok seri twit atmışsınız ki limitiniz dolmuş ama bunun faydası olmaz. 3-4 dakika arayla twit veya rt beklerken de beğeni yapın etkileşim sağlanır. Kısacası tagde sorun yok.
-
@aybala sponsorlu olunca eski tag ile yeniden gündeme girmiştik ama şimdi olmadı demek muhtemelen tagın eski olmasından, çok üzgünüm herkes hakkını helal etsin lütfen
Valla Hocam Buket çoban arkadaşımız böyle yazmış ama biliyorum ️ -
Yıldım birader valla hi yıldım. İlan için tag açmaktan gazete ilanı için uğraşmaktan usandım. İsteklerimizin lütuf olarak görülmesinden ve sürekli meded ummaktan bunaldım
-
Dün CB olsun diye söyledik ama dinleyen olmadı bugün inşallah istediğimiz kulak ardı edilmez. Nasıl olsa her gün etkinlik yapılıyor bu şekilde birilerine seslenmekte iyi olur biz oraya 3000 guy yazınca da herkes anlamıyor ama birilerinin adı geçince daha çok göze batar diye düşünüyorum.
-
Hiç duyum alan yok mu çalışmak için umu da ihtiyacım var
-
@fuzuli dün iki arkadaş, sonbahar sınavı için bu aralar bir şeyler olabilir dedi. Kalpler temmuz için atıyor aslında...
-
@aknc moral bozmak yok, arada kazalar olur. İnsan beşerdir :)) aynı kararlılık, aynı heyecan... Baskı***
-
@strtmn inşaAllah biran önce yüklü bir alım ilanı gelir teşekkür ederim
-
Geçenlerde bir kararname yayınlanmıştı bazı kurumlar için cb imzası olmadan da ilana çıkılabileceği yönünde ama gib var mıydı bunda hatırlamıyorum, eğer yoksa cb 8 gün yurtdışında olacak bu da bizim ilan umutlarının 8 gün daha ertelendiği anlamına gelir mi acaba, bilen bir arkadaş var mı?
-
@supernatural İlanla sınav arası öncekilerde max 2 ay diye biliyorum. KPSS öncesi gelmezse, sınav olunca artık 2019 kapsar büyük ihtimal.
-
@gmzankr066 bir dahaki etkinlige artık
-
-
Herkes atama bekliyor bu nasıl iş ya özel de iş yok kamu da alım yok napcaz biz böyle bilmiyorum
-
@gulcan puanını almıs olup herkes haklı olarak atama bekliyor. Ama bunlarda daha ne kadar bizi görmezden gelıcekler bekleyip görücez bakalım.? Somut bır adım hala yok. Her gun etkınlık yapıldığı halde..