@Dguy_Guy kusura bakma, ne zamandır çok doluyum bu konu da, hazır yeri gelmişken bir iki kelam etmek istiyorum, öncelikle belli oluyor çok üzüldüğünüz, tahmin ediyorum kim olduğunuzu, puanınız 90+, ilan bekliyorsunuz ama GUY değil zaten Gelir Uzmanısınız, DGUY,VMY vs. bekliyorsunuz, bunun polemiğini geçen ayda yapmıştınız hala devam ediyorsunuz 'ego tatmini' önemli zira iddia ettiniz ya bir kere, elinizden gelse gelmiş ilanı da iptal ettireceksiniz, tahmin ettiğim kişi değilseniz de fark etmez, aynı zihniyeti görüyorum, çünkü işsizlik nedir bilmiyorsunuz, insanın yıllarca emek verip de saçma sapan teamüller yüzünden mağdur olması ne demek bilmiyorsunuz, size ne kadar da kolay geliyor, biz bu yaşa takılanlar iki kat yıprandık bu süreçte , yetmedi bakan beye ulaştık, yetmedi kuruma ulaştık, sizin iddialarınızı da sorduk ama şükürler olsun ki onlar da bizi doğruladılar, şimdi şurada kalmış 3-4 gün insanlar zaten hassas dediğiniz gibiyse de bırakın buna kurumlar karar versin olur olmaz söylemlerle zaten stresi tavan yapmış insanların günahına girmeyin.. söyleyeceklerim bu kadar..