2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@gmzankr066 ılk atama derken bizim guy ılanı mı anlamadım ben hocam yenı ılan mı demek ıstemıs.
-
@tükendikagrubu öyle zannediyorum Hocam
-
Kpss öncesi gelir mi uzman yardımcılığı?
-
@müşrif B grubunun sponsorlu etkinliği var ona katılacağız genel bir tag mi olur bilmiyoruz
-
@paretowilfredo Üstat olası ekim ayında sınav olursa, ilan ne zaman gelir tecrüberinize dayanarak...
-
Hergün etkinlik yapmalıyız
-
Vmy nin uzun süre gelmeyeceğini yazmışlar vmy başlığında galiba artık hepimiz guyun ne kadar önemli olduğunun farkındayız.
Guy tek liman ... -
Gündeme bomba gibi düşen haberler var.
-
Vmy tarih oluyor.
-
Mhuy çıkmaz ayın son çarşambası geliyor.
-
Biz bu ekip komple guy olalım diyoruz :)))
-
-
@gmzankr066 Yakında bakanlık Guy mu oda ne derse şaşirmam
-
Ben kendimi feda edecem artık inşaatın tepesine çıkıp sesimi duyurmam lazım gazetecileri çağırın
-
Arkadaşlar son duyuma göre Berat Albayrak kabine dışı bundan sonraki etkliklerde onun ismine değilde başka bir tag kullanabiliriz. Bununla beraber Binali Yıldırım 1.CB yard. ve MHP ye de bir bakanlık veriliyor. Hazine ve Maliye bakanlığı için de Ersin Özince'nin ismi geçiyor.
-
@atabey_ Kaç ay oldu sahi geleli değermiydi diye sormak gerek değmemis olsa gerek hakkımızda hayırlısı ah Mehmet Şimşek
-
@atabey_ ben de bu yüzden bakan beyin adını değil de daha etkili olabilecek kişileri etiketleyelim demiştim Twitter da etkinlik olunca hocam.
-
@cons3693 bu dpb olayı kesin guy o zaman
-
@strtmn en ihtimal verilmeyen ama en çok istediğimiz tek seçenek oldu gibi
-
@aknc yok yok o dpb-deki kesin guy :))
-
@aknc katılıyorum direk CB ve Bakanlıkla ilgili veyahut Gib le ilgili bir tag olabilir.
-
Garip insan vmy ve mhuy geliyor dedi guy yok dedi. Acaba geliyor mu guy
-
@rintintin hahahah
-
Sizce bir bakan drğişikliği biz daha kötü etkilemez mi ? Hele bide konuşulan kişiler bankacı. Bence hiç umursamazlar .