2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@strtmn Ertesi gün gazetelerde "dış mihraklar şimdi de bu gençleri kullanıyor" "faiz lobisi harekete geçti" şeklinde haberlere konu olmak cabası ama onlar bu şekilde sokağa hiç çıkmadı dikkatinizi çekerim. Adamlar görece sessiz ve derinden ilerledi.
@strtmn @albertcamus şakalaşın dostlar tamam da üslup kavgasına başlamayın aman daha önemli işlerimiz var -
Ben bu kurum içi uzmanlık yasalarının arka arkaya çıkışını sus payı olarak görüyorum dostlar. Geçen yıl aynı şekilde 1000 vmy ve 1000 dguy alımları bizim gazete ilanına sus payı olarak yasa ile ihdas edilmişti. Neticeyi hep birlikte gördük biri iptal edildi diğeri ise kuş kadar alım yaptı. bu seçim öncesi ise ortaya duyumcular çıkıp bizi gaza getirdi ki onlar da onlara söylenenleri bize iletti, seçim bitti kartlar yeniden dağıtıldı ve sonuç ortada. Kurum içi uzmanlık yasalaştı ama bu bundan önceki seçimlerin vaadiydi, birileri rant peşine koşana kadar yani yeni seçime kadar bu uzmanlık sınavlarının yapılacağını düşünmüyorum. Ama iki ucu pis değnek gibi bir durum bu, zira kaymakamlık için yapılan yeni kararname de ortada. Toplumda en az sesi çıkanın hakkı her zaman en önce yenmiştir. Bu durumun buraya gelmesinde biraz da bizim sesimizi duyurmakta çok gayretli olmayışımız yatıyor. Yoksa 400 bin mezunun yüzde 10 u bile sokağa çıksa ülkede infial yaratır.
-
@plansız forumda ki ilk şık olmayan yorumum olsun. Yoksa, düsturumuz bellidir. Tiye alır bir kelime veya harfe bu konuda tahammülüm kalmamış zaman içinde Çay, çekirdek felan ihtiyaç duymalim hocam @albertcamus , iyi forumlar.
-
Olmadı yürüyüş düzenlemek laxım kızılayda
-
@plansız gecen yıl Naci kurum ici acacagiz deyip acmadıktan sonra herkes umudunu kesmisti bu yil kimse beklemiyordu aniden çıktı ortaya.
-
@ert1234 akm bölgesinde toplanılıp basın açıklaması yapıldığında bile kimse katılmadı. 50 kişi yoktuk. Kızılay’da/yahut başka yerde yürüyüşe mi katılacaklar????
-
Kurumiçine yönelik bir Metin hazırlabilecek olan var mı ? Cimerden gönderilmesini sağlayalım bugün.
-
Gazete ilanı için ne kadar para toplandı bilen var mı ?
-
@guycuu dün aksama doğru 1600 tl idi bugün daha paylaşılmadı paylaşıldığında bilgilendiricem sizleri
-
Arkadaşlar Kurum İçi Uzmanlık talebinin haksızlığına dair tüm her şeyi içeren bir yazı.Yazıda kariyer mesleklerin kaidelerini, kurum içinden bu yükselme şeklinin neden haksızlık olduğunu,yaratacağı sorunları bulabilirsiniz. Sosyal medyada sizde yayarsanız en azından açık bi şekilde oluşan huzursuzluk ve haksızlık dile getirilmiş olur.
-
@guycuu 2.340tl şuan aslında fena gitmiyoruz
-
Yatırılan para hemen hesaba geçiyo mu ? Yoksa bi kaç saati buluyo mu geçmesi
-
@guycuu buluyormus hocam sanırım oyle yazmıslar
-
Bir yandan guy diger yandan dguy bir yandan milli emlak diger yandan sgk topunuz gelin demek isterdim ama yildik be kardesim siz geldikce biz yildik sabir tasi mi saniyorlar ibfyi anlamadim ki nede guzel vatan sevgisyle buyumus insanlariz halbuki...
-
2.474 lirada şu anda iibf olarak umursamazlığımız tavan yapmış vaziyette dershaneler de hocalar da desteklemiyor artık öğrenci bulmayı nasıl planlıyorlarsa
-
İlk para toplandığı zaman hiç beklenmedi ve hemen etkinliklere girişildi keşke biraz daha bekleyip hem gazete ilanı hemde etkinlik yapılsaydı.Şuan bu paranın 5000 tl olması imkansız gibi duruyor.Vurdumduymaz en üst düzeyde .Halbuki 10-20 tl nerelere vermiyoruz.
-
@semihylc hocam ilk etkinlikte tam 1 ay bekledik 4000 tl 1 ayda toplandı toplam 100-150 arasında kisi yardımda bulundu o yüzden haksızlık etmeyin bence gazete ilanının o zaman ise yaramayacağını düşünen cok cok yüksek bir kesim gereksiz diye nitelendirip yardım etmedi suan el mahkum onlarda ediyor ki etmeli zaten diğer türlü birsey yapamayız
-
2007 2015 arası ne kadar da iyimiş a grubu ilan açısından çok yanlış dönemlere denk geldik
-
@ryan yok hocam ne haksızlığı bir tercih yapılmış sonuç da saygı duyuyorum Sadece bu kendi fikrimdi.Şimdi mesela gazete için para toplanmaz o parayı gene tag da harcanır gibime geliyor Zaten 2019 kpss sonuçları açıklanana kadar şansımızı denicez artık.
-
İlk etkinlikte yeterince bekledik para yollayan çok az kişiydi. Bir süre sonra şimdiki etkinliğe de az beklenildi denilecektir...