2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bu aşamada gazete ilanı daha da önem kazandı bastırmak lazım
-
Eğer yukarda yazılanlar gerçek ise bu haftaiçi ilan gelebilir benim tahminim salı günü sabah
Bilmiyorum ama sanki ilan kesin gelecekmiş gibi içimde mühtiş bir 6.his var -
@Keynesin-Faizi inşaallah gelir şöyle 2000 kişilik
-
Bu hafta bir ilan gelse mutlu olmayan kalmaz.
-
Arkadaşlar gazete ilanı için iban numarası nedir?
-
@mab93 TR 230006400000193030439253
GÖKÇEN DÜZGÜN
İŞ BANKASI -
Toplam para 2800 küsür tl olmuş. 95 kişi para yollamış şuana kadar . Demekki etkinliklere katılsa katılsa 100 150 kişi aralığında insan katılıyor. Bi guy ilanı gelse kaç bin kişi başvuracak şurada 5000 tl toplayamadık. Bence bu saatten sonra uğraşmaya değmez eğer yanacaksak boşverin hak etmeyenlerde yansın .
-
memurlar. net haber yapmış gib her yıl yapılan guy sınavını açmadı 2018 kpsye giren adaylar mağdur oldu diye
-
Gazete ilanını falan boşverin tag alalım beyler hemen. Bende az önce memurlar netteki haberi gördüm bu çok güzel bir şey twitterdan bastıralım
-
@paretowilfredo @can-mavi bir hareketlilik mi var üstadlar peş peşe haberler geliyor, duyumunuz var mı?
-
O ilan Allah’ın izniyle gelecek
-
Memurlar net bu haberi yaptığına göre ilan yakın demektir ilan gelmeyecek olsa bu ilanı memurlar net yapmazdı
-
@Lamıcimiyok bende tam bunu diyecektim. O site ateşi görmese dumanı çıkartmaz. Gemi görünüyor inşallah.
-
hadi inşallah bi 2000 1500 arası gelse
-
Arkadaşlar çift yıl olduğu için puanlar daha önemli dimi ? Örneğin 2017 de 76 alan kişinin sıralaması 10bin diyelim. 2018 de 74 alan sıralaması 8bin diyelim . Tamamen uydurdum :). 76 alan o geri sıralamasıyla önümüze mi geçiyor ?
-
@sahnr uydurma olmasın şöyle söyliyim 2017 de ben 76 ile 8binlerdeydim 2018 de 78,8 le 5binlerdeyim sıralama çok önemli değil acılacak kadro sayısı ve puan önemli birde önümüzden guy ve dguy 1400 kişinin gittiğini hesap edersek ilan gelirse çok avantajlı ilk 15binde olanlar
-
@poncik ben 14bin deyim 71 ile ama hiç umudum yok nedense puan önemliyse eğer
-
@ücüncütekil geçen yıl eskişehire 70 alan kişi başvurdu ve guy oldu açılacak iller de cok önemli ve kadro sayısı önemli sürpriz yapan iller illaki olur
-
@poncik ki biliyorum ki 19bin sıralama ile.
Bu sene sıralamalar geçen yıla göre daha iyi ama puanlar düşük işte.
-
Ben bu sefer gerçekten umutlandım ya. İnşallah yine balon gibi sönmem.