2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@semihylc hocam zaman kısıtlı maglum o yüzden nolur ne biter bilemiyoruz gerçekten
-
Şu ana kadar 2500 tl toplanmış . Anlaşılan dersaneler destek olmuyor.
-
@grundig haftaya bari gazete ilanı verelim.4000 tl lazım ama
-
@merasim34 gazete ilanı ne kadar . 5000 tl değil miydi.
-
Az da olsa bizi haber yapan bir site daha
https:// www. isinolsa. com / kamu-personel-alimlari/uzman-mufettis-aliminin-arttirilmasi-gundemde-h27224.html
-
100 TL gönderdim inşaallah gazete ilanı için yeterli para toplanır
-
Arkadaşlar gözümüz aydın inşallah yakın dönemde GUY ilani gelecek Asuman hanım GUY için ekstra attığım e maile "en kısa zamanda" cevabını yazmış. Sanırım iletildi bakana cevap alındı. Hadi bakalım Milletvekili ile konuşan arkadaşımız yazmış Twitter e sanırım günün en umutlu ve en güzeli haberi
-
Ya bu haber o kadar ilaç gibi geldi ki anlatamam. Gerçekten kim gidip konuştuysa allah razı olsun
-
@mervenil o kadar alışmışım ki inanamıyorum geleceğine hemencecik gelsin, hiç vakit kaybetmesinnn
-
Tam umutsuzluğa kapıldık derken böyle güzel haberlerin gelmesi
-
@mervenil inşallah gelir
-
@mervenil yanlış anlaşılma olmasın diye soruyorum amaçım kötü düşünmek değil Asuman hanıma attığınız e-mailde ne sordunuz? Belki cevabında bakanla iletişime geçmediği için "en kısa zamanda" cevabını vermiş olabilir, yanlış anlaşılma olabilir diye soruyorum
-
@d3mir3l hocam o ikileme bizde düşmüştük ama arkadaşımız Guy ilanını sordum Asuman hanımda böyle bir cvp yazmış dedi ve ayrıyetten şunları söyledi “Arkadaşlar biliyorum o kadar olumsuz şeyler yaşadıkki hep bir şüpheyle yaklaşıyoruz. Eğerki iletme konusu olsaydı ileteceğim yazardı ilan için yazmış sadece en kısa zaman da. Yani yine içiniz rahat olsun diye hafta içi tekrar yazacağız Asuman hanıma. Alacağım cevabı yazarım size.” Diye sonradan da yazmış..
-
Arkadaşlar o zaman 2019 KPSS beklenmeyecek gibi duruyor değil mi?
-
En kısa zamandan kastı ne o önemli ️ İnşallah 2 haftadır
Konuşan arkadaşımıza çok teşekkürler ️ -
@Fth-00 inşallah hocam inşallah
-
En kısa zaman 1 sene de olabilir.
-
Son bir hafta geldi geldi, yoksa mevcut planlama olan sonbahara ertelenir. Onların çok yakın anlayışı genelde uzun zaman aralığını karşılıyor.
-
İnşallah gelsin de arkadaşlar sonbahara da razıyız artık,komple rafa kalkması tek korkum
-
Çok şükürrrrrrr