2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@ücüncütekil puanlarım düşük sıralamalarım iyi olması iyi bişey 2017 deki 2000 kişilil alıma bakarsanız 2015 ve 2016 da puanlar yüksek sıralamalar düşüktü ve yüksek kapattı çoğu il örneğim 76 ile 80 arasında yığılma vardı hep 78 77 79 civarı kapattı yani iki senedir bizler avantajlıyız puanların düşmesiyle
-
@poncik hatta o zamanın 76 sının sıralaması 17binmiş
istanbul o kadar düşmüş 2016da..
en son alımda İstanbul 70 olması gerekirken iZmir oldu -
2016 guy bazı iller 82 ile kapatmıştı. 82puanin başarı sıralaması kaçtı ona bakmamızda fayda var.
-
Vallahi anlamak adına soruyorum: biz ilan gelebileceği kanaatine Asuman Hanım'ın o cevabıyla mı vardık? Kaçırdığım başka bir şey var mı diye bakıyorum da biri beni yeşillendirirse sevinirim.
-
@Muhalba 4-5bin diye hatırlıyorum daha az olabilir hatta
-
@adamslani06 ilanın gelme ihtimali arttı diyebiliriz. Aynen önce Asuman hanımın bilgilendirmesi sonra da şu diğer Web sitesinin ana sayfa haberiyle ihtimaller arttı.
-
memurlarda haber yaptığına göre bu ara daha çok alımın üzerine gitmeliyiz.
-
Arkadaşlar ben geldim. Burda olumlu hava var diğer yerde kurum ici uzmanlık falan kötü hava var kafam allak bullak oldu biri kısaca açıklayabilir mi 3 4 günde ne oldu iyi mi kötü mü?? Ben yokken neler oldu acaba???
-
@paretowilfredo hocam bir hareketlilik var inşaallah hayırlıdır.
-
Arkadaşlar Cimer başvurularına verilen cevabı okudunuz mu ?
-
@guycuu cvp mı gelmiş ne zamam gelmiş nasıl gelmiş nerden okuyacagız
-
@poncik cimer başvuru sorgulama diye yazınca çıkıyo. Herkese aynı cevabı mı verdiler merak ettim
-
@guycuu ne yazmışlar size hocam
-
Bana yazdıkları Mali Hizmetler uzman yardımcılığı özel yarışma sınavına ilişkin hususlar, cumhurbaşkanlığı izni sonrasında idarelerden alınacak kadro ve talrp bilgileriyle ÖSYM ile yapılacak protokol sürecesinden sonra kesinleştiğinden, şu aşamada anılan sınava ilişkin belirlenmiş herhangi bir bilgi ve tarih bulunmamakla beraber 2019 yılında mali hizmetler uzman yardımcılığı özel yarışma sınavı yapılması planlanmaktadır.
-
Bunu yazmışlar. Guydan bahseden yok sadece mhuy a yönelik cevap vermişler
-
@guycuu aynisini banada yazmışlar
-
Kardeşimden göndermiştim ona da aynı cevabı vermişler.
-
Mhuy zaten sonbahara kalacak, Guyda en son gelişmeler bir işe yaramazsa sanırım oda kalacak 2018 uğursuzlar yılı oldu.
-
Bende de aynı cevap var biz guy dedikçe şaka gibi başka şeylerden bahsediliyor kafayı yiyeceğim
-
O zaman yoksa, eli kulağında mi