2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@çölkaplanı bir kurum çalışanları iki dershane hocaları. Bunların sınav/ilanla ilgili dediği hiçbir şeye inanmıyorum ben şahsen.
Dershane hocaları tabii diyecek sınav sonrası diye. Sermaye lazım. -
@Jakuppp dershane hocaları genelde o seneki öğrencilerini motive etmek adına hep eylül ekimde ilan gelecek diyolar. Bizede hep öyle söylediler ama ilan bi sonraki sene martta mı nisan mı ne gelmişti
-
@mbguy kardeşim ne amaçla dediğini bilemem. benim duyduğum bu. net doğrudur diyemem bunu kimse diyemez. belli olmuyor çünkü önceki senelerde de olduğu gibi
bir gece ansızın gelebilir yani -
Son durumda toplanan paramz ne
-
11binle sevineyim mi sizce 🤲
-
@elitnur bence sevinin
-
Aranılan İzmirli BULUNDU şimdi size para tamam diyemiyorum çünkü arkadaşın gidip bir pazarlık yapması lazım sanırım
-
@çölkaplanı ay inşallah son guy ilanında sanıyorum yüksek kapatmıştı epey iller , yanılıyor muyum
-
@elitnur Tam aksine beklenenden çok düşük kapattı. Hatta İzmir’de yeterli başvuru bile olmamıştı ve 70. Küsürlerde kapatmıştı. Bence sıralamadan ümidi kesmeyip çalışmaya devam edin. 2000 deki kişi yerleşemiyor ama 17 bindeki kişi yerleşiyor. Biraz sistem biraz şans işi gibi ️
-
Bence yarına kadar yatrma imkanımız olursa para toplamaya devam edelim ne kadar fazla olursa o kadar faydamıza olur o kadar derdimizi fazla yazarz. Yani yapabilirsek yarın aksama kadar devam edilsin arkadas pazarlığı ayarlayana kadar fazlasnı bilem biriktirmis oluruz da işte zamanımız var mı yarına kadar?
-
@mbguy cok teşekkür ederim motive eden bir mesaj oldu. Onca motivesizlik içinde.
-
@mbguy sırf bu yüzden ben bu sene izmire çok talep olacağını düşünüyorum
-
@guycuu guy alımı her seferinde sürprizlerle dolu oluyor
-
Abi eninde sonunda alım olacak bunu herkes biliyor fakat önemli olan 2018 puanlılara hitap etmesi.Kimse kusura bakmasın hepimiz 2019 sınavına gireceğiz ama sonbaharda gelecek bir sınav bizleri mağdur eder.Biz 1 seneden fazla beklemiş olacağız 2019 da olanlar 2-3 ay .Elimizden geleni yapıp bu ilanı az yada çok koparmamız lazım.
-
@Semihylc Kaldı ki çoğumuz bu psikolojiyle 2019 için hazırlanamadık bile.
-
https:// emlakkulisi. com/guncel/gelir-uzman-yardimcisi-alinacak/1068972
Şunu gördüm heycan yaptım gelsede kurtulsak artık rüyalarımıza giriyor -
@tikq inşallah olur birşeyler artık çok bekledik .Ders çalışmakdan değil stres,sıkıntı bitirdi hepimizi. Hayır gelecekse gazete ilanı vermeden gelse paramız cepde kalır bari
-
Gib tek sınavla 2000 kişiden fazla guy alımı yapmaz umarım duyumunuz kurum içi alımla alakalı değildir
-
@elitnur yanılıyorsun hocam son guy alımında baya düşük kapattilar
-
@Semihylc gazete ilanından önce gelse bakan albayraka teşekkürler diye veririz ilanı