2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@tripaxxxx Hocam fikirleriniz kendi içerisinde bir mantık içerse de bu yıl yaşanan süreçler tüm mantık algımızı yiktığından sözlerinizin kifayeti ortadan kalkıyor ne yazık ki. Mesela sebepsiz iptal edilen alımları ya da doldurulmayan kadroları nereye koyalım bu ortamda?
Sürece yeni adım atan arkadaşlarda bu durumu gözlemlemek çok olası.
O nedenle sizi yargılamıyoruz elbette yönetim olarak.Ancak 90+ puanlıların bile bu denli darboğazda kaldığı bir yılda her eleştiriye laf yetiştirmeye çalışmanız sadece başlıği bosa meşgul ediyor.
Özel mesajlaşma seçeneğimiz var oradan sürdürebilirsiniz tartışmalarınızı.
Ayrıca oto sansür ile de olsa nezaketsiz konuşan arkadaşlar lütfen kendinize yakıştığı şekilde davranın ve forum seviyesini düşürmeyin lütfen. Bu konuda ikinci bir ikaz yapmayacağız.
Herkese iyi forumlar dileriz.
-
@tikq Birbirimizi tanımadığımız için bu soruyu sorman çok doğal hocam ama ben eski mezunum hazırlanmadan önce de sonrada hep destektim,gücüm yettiği kadar şuan da maddi manevi destek oluyorum.Atandıktan sonra da olacağım inşallah.Olmalıyızda bu günleri unutmayalım hep birlikte ben geçmişiyle yaşayan biri olarak geldiğim yeri hiçbir zaman unutmadım.
-
@tripaxxxx Bak bu bir maraton baslarsin ilk yil 75 alirsin bir sonraki yil 85 alirsin diger yil 90 alirsin ama 75 aldigindada cok calismissindir 90 aldigindada 75 aldiginda girecegin sinavlar baskadir 90 aldiginda hedeflerin yükselir neden olmasin dersin ama o yil sinava giriyosan eger ilan gelmesini istersin giremesende o sureci tatmak istersin zaten sinava girmenin mantigi puan alip kurum sinavina girmek degil mi ? Simdi biz 2018 kpss ye girdik 1 yil oldu ilan görmedik sucumuz ne bizim bu sinava girip neden kurum sinavi goremedik destek olman gereken yerde bi soylediklerine bak anlat bi bana bizim sucumuz ne
-
Arkadaşlar lütfen hiçbiriniz tartışmayı buradan sürdürmeyin. Özelden sürdürebilirsiniz dilerseniz.
-
Ya uzatmak niyetinde değilim ama işin özü şu 2019 da girenlerin yararlanması ne demek ? İlanın sınavdan sonraya kalması demek
1 yıldır ilan beklediğimiz için sonraya kalmasını ister miyiz ? - Hayır
Haklı mıyız ? -Evet
Konu basit ve net
Olayı kişisel algılamak çok gereksiz burda kimsenin birbiriyle derdi yok
Gerçekten burda kimsenin sesi çıkmıyordu içten içe inşallah gelmez diyenler şimdi çıkmış burda edebiyat parçalıyo
İnşallah gelir gelmesi için çok çaba gösterdik gazete ilanı da vericez
İnşallah gelir ! -
Of Yeter gerçekten sayfalarca bu muhabbetleri okumak istemiyoruz
-
Eskiden bu sayfada kibarlık, naziklik insanların birbirine saygısı vardı sayfalarca boş muhabbet okuyoruz sizin buna hakkınız yok sayfadaki yönetici arkadaşlara sesleniyorum buna neden izin veriyorsunuz? Hepimiz yaşını başını almış insanlarız burada bir birine laf sokma çabası nedir ? Yok benim puanım bu kadar yok senin puanın yok falan başlık zaten amacından uzaklaşmış paylasamadiginiz bir şey varsa özelden bir birinize yazın lütfen.
-
Ileti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@grundig bilmiyorum hocam sormadım henüz ama paylaşılırsa burayada yazarım
-
31 agustos a kadar bu tartışmaları bolca göreceğiz. Bu hafta sonu kpss 2019 maratonu başlıyor artık piyasaya 2019 cularda çıkacak ve yeni gelicek ilana kendileri de dahil olmak isteyecektir o yüzden bu haftadan sonra maliyeden ilan geliceğini sanmıyorum. Yapılabilecek bi baskı da yok çünkü seçimler bitti...
-
Dostlar yönetim olarak bir şey rica ettik sizden. Illa benim söylemem gerekmez sanıyorum.
Özelden sürdürün artık bu tartışmayı çok yanıt vermek gereği duyuyorsanız. Bu iletiden sonra bu tartışmaya dair tüm iletileri kaldıracağız.
Sizlerden ricam asıl konuşulması gereken şeylere dönelim ve bu konunun lütfen devamını getirmeyelim.
Herkese iyi forumlar diliyorum. -
@poncik o 70 ile guy olan adam 2017de hazırlanmadan girdi sınava 2018 puanı 90 larda su 70 olayını kendinize baz almayın çoğunuz eline su dökemezsiniz arkadaşın
-
17de puanı 75 olup 2018de derece yapan vardı.
Hele 2016 ile puan kıyaslamasına girmeyin çok komik oluyor o yıl da puanlar coook şişkinmiş
Bir de Arkadaşlar 2017 çok mu zordu ? Neden öyle oldu .
-
@ücüncütekil 2017 yılında 90 netlere 85 puan geldi hocam. 2018 sınavına göre daha zor değişik soruların olduğu bir sınavdı.
-
@rintintin bu yol öyle olur diye çok tırsıyorm çok ama çok az çalıştım 2017de 75 nete 71 puan geldi bana .. bu yıl özellikle son 3-4 aydır düzenli çalışıyorm inşallah yükselir. Tek yıl olduğu için tedirginim ?
-
@ücüncütekil pardon 2018 de 75 net *
-
@ücüncütekil hocam geçen seneki sınavda da çok oynadı sıralamalar. Aynı neti 1 yıl önce yapmış olsanız çok daha iyi puanlar alabilirdiniz. Size tavsiyem olabildiğince sakin kalmaya çalışın, emeklerinizin karşılığını alacaksınız
-
@rintintin hepimiz alalım inşallah...
Çok sağ olun cevap verdiğiniz için -
@primocarnera arkadaşı tanımadığımı nereden biliyorsun bizzat tanıştık mülakkatta hatta kendisine herkesten önce ben söyledim seni alırlar diye bilip bilmeden konusmayın lütfen ve ayrıca 70 muhabbetini tartışma cıkaran şahsa istinaden açtım puanların hiçbir önemi olmadığını anlatmak için