2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
2017 puanım 79.89. Sizce bir şansım var mı ? guy için .
-
@sinan-taylan
Var hemşerim var. Başka çare(miz)n yok. Kritiğini yapar başvurursun. Kötü puan değil. İlan gelmeden telaşesi geldi sanırım bunda "duyum aldığını söyleyip kenara çekilen" arkadaşların sorumlulukları var. Birbirimizi kesmeden şu süreçler neticelenseydi -
@sinan-taylan sansınız olabılır hocam guy da kesın bırsey söylemiyoruz maalesef ıllerın kacla kapatacagı hıc bellı olmuyor sans tamamen kımı il 80 kusurle kapatırken kımı ıl 70 kusurla kapatabılıyor
-
@sinan-taylan 2019 kpss den önce açılırsa eğer çoğu yer gelir(bence)
-
Geçen sene en yüksek kapatan il 76 idi sanırım
-
Sinir stres olduk iyice yeter yahu. 2018 e girmedim. 2017 puanımız var. İlan kpss sonrası gelirse guy şampiyonlar ligi olur. inşallah bu hafta sonuna gelir.
-
@ücüncütekil 77,46 İstanbul hocam
-
İlan ne zaman yayınlanıyodu arkafaşlar 15inde mi?
-
Arkadaşlar şimdi Gib den mail geldi cimer e yazdığımız yazıyla ilgili bir PDF yollamışlar başka kimseye geldimi
-
Duyumcular neredesiniz? Yok mu bir duyum ?
-
@frank ne yazıyor?
-
@gmzankr066 hımm . Sıralaması kaçtı 77nin hocam
-
Geldi. Yine ihtiyaç olursa alım yapılacaktır anlamı taşıyan bi yazı olmuş.
-
@guycuu yani şuan ihtiyaç yok sonucu mu çıkıyor KPSS sonrasında kaldı gibi görünüyor..
-
Sabah gazetesi ilanimiz için onay vermedi.
https://twitter.com/muratguzelli/status/1149215953147891712?s=19
-
@Fth-00 Bilemiyorum ama eğer alım yapılcaksa da bunu maille yakın zamanda alım olacaktır diye duyuracaklarını sanmıyorum. Cimere yazmaktaki amaç zaten haberlerinin olması, sesimizi duymalarıydı. En azından şimdi haberleri var bizden
-
Genel bir cevap vermişler. Zaten şu tarihte alacağız demezler. İçerden alınan duyumlara güveriniyorum ben. Nerde duyumcu yok mu?
-
@Muhalba sabah vermez zaten.
-
@Muhalba nolcak peki şimdi. Başka bi gazeteyle mi görüşülcek ?
-
@guycuu, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@Muhalba nolcak peki şimdi. Başka bi gazeteyle mi görüşülcek ?
Tweet altında karar alınıyor dostum, takip edebilirsiniz linki