2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@strtmn inşallah öyledir
-
@guycuu arkadaşlar cimere sadece mhuyu mu sormuştunuz yoksa guyu da sormuş muydunuz?
-
@Fth-00 daha çok guy odaklı bi yazıydı. Sonlara doğru mhuydan da bahsedildi. Ama nedendir bilinmez bi tek mhuy a yönelik cevap vermişler.
-
@guycuu anladım hocam sağolun,inşallah eli kulağındadır da ondan bilgi vermemişlerdir
-
Ne kadar para toplandı acaba son durum nedir?
-
Hocam aynı cevap verilmiste Mhuy katmadan direkt guy yazsak bide ne dicekler
-
@İibf 3.109 tl toplandı hocam son durum bu ama devam edıyor bıraz daha destek çıkabilirsek oldu bu iş
-
@guycuu bana da aynı cevap kopyala yapıştır olmuş
-
Arkadaşlar 20.00 den beri #İİBF3000GUYistiyoruz tag i ile etkinlik yapıyoruz bekleriz
-
@mervenil bence de Allahın izniyle bu hafta sonuna kadar toplanr ilanı bi verebilirsek bence bu kadar seyin üstüne iyi gider
-
@İibf aynen hocam inşş
-
Arkadaslar 5 günlük süre bugün doldu o yüzden yarına bir karar verilebilir çünkü gönderen çıkmıyor artık bir oylama yapıyoruz Twitter’da TT mi olsun GAZETE İLANİ mi toplam 500 oy geliyo nerdeyse ama yardım eden sayısı 100 oluyor o yüzden bu işi üstlenen arkadaşlara umarım saygı duyarsınız vercekleri karara
-
Evet arkadaşlar ya yeni bir hesap lazım biraz daha para birikimi sağlamak için yada tag satın alınacak para gönderen arkadaşlar fikir belirtiniz twitterda yada heni bir hesap konusunda yardımcı olabilecek varsa buket çoban arkadaşımıza twitterda özelden yazsın yada bir twite yorum atsın yoksa tag e devam edilecek para gönderen bütün arkadaşlae gazete ilanı için yolladı o parayı etkinliklerede katılım saglanmıyor hemen geriliyoruz gündemde
-
Arkadaşlar Memurlar.Net ‘ in bizi böyle aniden haber yapmasından nasıl bi sonuç çıkarmalıyız ?
Anisi mi kaldı bir yıldır bekliyoruz diyebilirsiniz ama Memurlar.Net genelde biz yalvarsak bile tepki vermeyen bi site
Geçen sene gazete ilanından sonra zar zor bizden bahsetmişlerdi
Şaşırdım doğrusu
Tecrübeli arkadaşların fikirlerini merak ediyorum
Genel kanı galiba olumlu olduğu hatta bi ilana işaret ettiği
Gerçekten olabilir mi böyle bişey? -
@poncik hocam çoğunluk ne derde o olsun ama gazete ilanı daha etkili olur
Tabi bi yandan da eksik olan parayı toplayamazsak korkusu da var -
@gmzankr066 para toplanmaya devam edilmesinin tek şartı yeni bir hesap numarası Eğer yardımcı olabilecek bir arkadaş cıkarsa buket cobana twitterdan yazsın bu gece bir şeye karar verilicek ama bu gidişle gazete ilanına değil
-
@gmzankr066 Hocam gelmeyecek ilanı memurlar net haber yapmaz ilan yakın diğe tahmin ediyorum. Ama biz yinede mücadeleyi bırakmamalıyız
-
@Lamıcimiyok keşke dediğiniz gibi olsa
-
@ücüncütekil 3000 ler
-
Merhaba dostlar.
Bir takım haberler ulaştırıyor arkadaşlarımız sağolsunlar. Biz de kendi çevremiz ile soruşturuyoruz bu haberlere dayanarak. Güzel haberleri net olarak vermek isterim dostlar ben de ancak halen bir nebze belirsizlik var. Planlama konusu halen stabil, Kurum geri adım atmış değil, bu alım yapılacak ancak KPSS öncesine yetişeceğine dair güçlü bir emare gözlemleyemedim ya da bu yönde kesin bir bilgi alamadım. Hazırlık, plan, iller vs. bu tip şeyler ciddi oranda hazır. Ancak takvim konusu halen belirsiz. Kabine değişikliği ihtimali, yapılanma adımları bunlar da düşündürücü unsurlar. Bunları bir arada değerlendirince ben halen temkinliyim dostlar. Önceden olsa zaten bu kadar haber çıktığında biz ilanı müjdeliyorduk ancak dönem o dönem değil. Şu an bin tane plan yapılıyor, bin kere bozuluyor malesef. Biraz daha beklemek lazım netleştirmek adına dostlar malesef.Etkinliklerin hız kesmeden devam etmesi taraftarıyım. Bu planlamayı hayata geçirmek için bu tip bir hamle kesinlikle fayda verecektir. Bu yönden gazete ilanı ya da twitter ne yolla olursa olsun sesimizi duyurmaya devam etmeliyiz. Affınıza sığınarak halk söylemi ile "ağlamayana meme yok" derler. Son dönemde istediğini alan cenahları görünce bunu daha iyi anlıyoruz. Biz de istemeye, talep etmeye devam edeceğiz. Hakettiğimizi alana kadar durmamamız gerek.