2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Özet geçmek gerekirse 1-2 yılda bir Guy sınavı açıyoruz onda da kadromuz kısıtlı. Bize bel bağlamayın yoksa yıllarınızı heba ederiz diyorlar.
-
@rabia89 2018 puanlılar da nasılsa başvurabiliyor diye eylül ekim gibi gelir bence de. Ama 2018de de yığılma var 2019un da ilk ilanı olacak. Her sene ayrı bi olay şu guy. 2016da puanların geçerliliği 1 yıla düşürülmüştü guy da taa 2017 nisanda gelmişti 2017 kpss ye 1 ay kala. Geçen sene sınav açıklanmadan geldi bu sene açıklandıktan sonra gelecek. Hiçbi yıl birbirini tutmuyor işte. İşin ne bekle, diyor maliye sağolsun
-
Yeni guy sınavı için 2020 kpss beklenmez umarım.
-
@Muhalba Hocam zaten en iyi ihtimal sonbahar ilan gelse sınavın yapılması sonuçların açıklanması mülakat derken 2020 baharını bulur , yaza ataması yapılır.Benim düşüncem böyle zaten 2017 puanlıların da öyle olmuştu . Bide sınavdan elendğini düşün 3 sene çöp oldu . Bizden beteri yok sanırım
-
Hükümet nezdinde toplumsal ve bireysel talepler yanlış anlaşılıyor sanırım. Tüm şikayet, talep, önerileri "haa biz daha fazla oyla gelelim diye yapıyorlaaar şimdi anladıııım" olarak anlıyor ve ona göre davranıyor. Bunun sonucunda da tüm açık oturumlarda "ülke bu X yanlışından nasıl döner değil, hükümet nasıl döner" şeklinde karşılık buluyor ilginç bir şekilde:
Mesela yönetim sisteminin yanlış olduğundan bahsediliyor, hükümet, gidebilmesi gerekliliğini değil güncellemeyi getiriyor aklına.
Mesela bürokraside liyakat olmalı deniyor, hükümet, gidebilmesi gerekliliğini değil birkaç görevden almayla, malum cemaat yerine başkaca tarikatlere yer verme olarak anlıyor.
Mesela israfın toplum tabanında oldukça olumsuz karşılandığı dile getiriliyor, hükümet, artık gidebilmesi gerekliliğini değil yerel yönetimlerdeki birimlerini tasarrufa davet etmekte buluyor kendini.
Mesela zamların artık gına getirdiğinden bahsediliyor, hükümet, milli güvenlik endişesini önümüze sunarak (mermi kaç para ha tarzı söylemlerle), gidebilmesi gerekliliğinden ziyade gerekçesini onaylatmanın peşine düşüyor.
Ya da kabineden duyulan rahatsızlık ifade ediliyor, -en sorunlusunun es geçilme ihtimali gözümüze sokularak- hükümet, gidebilmesi gerekliliğini değil revizyonu tartışıyor.
Yani sanırım, ciddi manada yöneticilerle tebaa arasında muazzam bir iletişimsizlik var. Aksini düşünmek dahi istemiyorum o da şu: her halukarda ben varım, değişim değil güncelleme gerekir...
Vallahi siyaset yaptığımdan da değil. Baksanıza muhalefete, en azından fren görevi görmesi için halk şans verdi, toplumsal-ekonomik bütün problemleri bırakıp kuyrukluk yapmaya başladılar yine.
Artık mevzuyu (İSTENİLEN HER ŞEYİ YAPMAYA HAZIRIM, ANKARA'dayım, NE DERSENİZ KOŞTURURUM) vekile, sanatçıya aktarmaktan ziyade bir tüzel kişilik bünyesinde, namustan, haysiyetten daha fazla değer atfedilen oy tehdidini hatırlatarak izah etmek gerekiyor sanki.
Belki birkaçımız için risk ama binler için de bir umut olacaktır.
Ben başta meslektaşımız CHP Vekili Aykut Erdoğdu olmak üzere (zira kendisi hem ekonomi biliyor hem de meslektaşımız olması hasebiyle içselleştirebilecek birisi) her vekille, durumu ciddiye almaları gerekliliği yönünde iletişim kurabilirim. -
@cemalicoşan değerli arkadaşlar, ben Aykut Beye, randevu talep almak kaidesiyle baya tweet attım. Yanıtlar mı bilmem ama sizler de CERN'deki iş yükünüz azaldıysa eğer, birkaç tweet atın isterim. Randevu alalım, meclise çıkalım, konuşalım ve sonrasında sistematik bir biçimde taleplerimizi iletelim. Ha bu adam muhalif, ben adım çıksın istemem diyorsanız da o da sizin ... neyse bileceğiniz iş.
-
@cemalicoşan Hocam birlik olursak hem daha kolay hem de daha hızlı çözeriz,ne dersiniz arkadaşlar ?
-
@politics06 kimse alınmasın ama üstte yazan arkadaşların bir özelliği var tam başlık sessiz olduğunda gelip duygu sömürüsü yapıyorlar. Birisi haydi bir şey yapalım dediğinde de susuyorlar. Şimdi başka bir tanesi de gelip "başlığı heyecanla açıyoruz başka şeylerle karşılaşıyoruz" der tamaam ben bunu 2 sefer test ettim burada. Şahsen daha da bu tayfayla çorap almaya gitmem. Bu da bu husustaki son yazım
Hayırlı akşamlar hayırlı bayramlar. -
Ben artık ilanın Eylül Ekim’de de geleceğini zannetmiyorum
-
İyi bayramlar arkadaşlar face de osman uçar diye biri guy sınavının aralıkta olacagını sayının net olmadıgını daha önce verilen sayılara itibar etmemek gerektiğinden bahsetmiş kimdir bu sözüne güvenilir biri mi bn yıllardır üyeyim ilk defa denk geldim bu kişinin yazısına
-
@poncik söyledigi hic birsey tutmayan popularite kasan kitap reklamcisinin biri itimat etmemek gerek
-
Turşumuz kurulur artık....
hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutlarım arkadaşlar. Dilerim bu Bayram işsiz geçirdiğimiz son Bayramımız olur. -
2020 ye rahat sarkacak sınav. 1 ay önce dediğimde ne saçmalıyorsun demişlerdi. 2019 çıkmadan ilan '' gelirse '' İşe başlama rahat 2020 haziran temmuz olur.Askerliğini olanlar varsa aradan çıkarın başınız ağrımasın benden söylemesi.
-
@can-mavi hocam guy alımıyla ilgili duyumunuz var mı?
-
@Adam-Keeynes zaten 1 senedir alim yok sinav 2020 ye nasıl kalıyor hocam bence eylul ekim gibi ilan gelir artık kasim aralik gibi sinav olur
-
@rabia89 sınav değil ben işe başlama sürecinden bahsettim hocam.Ben 2019 yılında ilan beklemiyorum açıkça söyleyemem gerekirse. Ekimde guy açıp kimse haziranda sgk açmaz. Kurumlar bilirki guydan sgk ya geçiş elbette olur.
-
@Adam-Keeynes Hocam iyisin hoşsun da gözünü seveyim ağzını bi hayra aç ya. Realistsiniz eyvallah da biraz da şurayı okuyan insanların hangi psikozda, ne durumda olduğunu düşünün ne olur ya.
-
@mbguy ben öyle yazıyorum ki millet bizim gibi beklemesin. Hedeflerine basamaklar halinde ilerlesinler. Keşke binlerce alım gelsede bende rahatlasam. Bana zamanında çok hayal satıldı bende inandım ve pişmanım. Buradaki yeni kardeşlerimize yol göstermeye çalışıyorum ki bizim gibi olmasınlar birşeylerin farkına varsınlar. Umarım anlatabilmişimdir hocam yanlışa mahal verdiysem özür dilerim
-
@Adam-Keeynes guydan sgkya geçiş olmaz hocam almıyorlar çünkü geçen sene almadılar bu senede almayacaklar
-
@Adam-Keeynes Kurumlar bu kadar ince düşünmüyor.Yuksek kurum önce düşük kurum sonra açar diye bir tez yanlış olur