2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Tükendikagrubu Tabi o vurulan son darbe daha kötüsü de olmaz umarım. Ciddi bir emek vermeyen vermeyi de göze almayan hiç girmesin bu yola yıllarını verenlerede Allah sabır versin.
-
85 puan bekliorm resmen alacagim puana sevinemeyecek haldeyim su an yas geciyor dilerim 2018 gibi olmaz hemen ilanlar pes pese gelir 2019 bizim emek edenlerin yili olsun dostlar
-
Bazıları hemen giriyor beklemeden bazıları 2 3 yıl bekliyor herşey nasip kısmet inşallah herşeyin hayırlısı olur
-
@rabia89 aynen hocam bende 85 üzeri bekliyorum ama sonra diyorum Kİ zaten atanamıcam alsam ne fayda
-
@rabia89 benimde iki sene dolmak üzere fişi çektim ben. Bayramdan sonra İstanbul'a gidip özel sektörde iş arayacağım. A grubu yolu yol değil. Ha arada katiplik sınavı da var olursa çamlıca tepesine çıkıp, bu sistemde emeği geçen herkese bağırarak küfürler edeceğim
-
Onlisanslara defterdarlik ve gelir uzmanligi kurumici hakki mi tanindi
-
@hak-111111 @paretowilfredο hocam bu doğru mu
-
@hak-111111, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Onlisanslara defterdarlik ve gelir uzmanligi kurumici hakki mi tanindi
benim anladığım kurum içinde çalışanlara en az önlisans mezunu olma şartı koymuşlar.
-
@iktisadihatun Buna dair duruma KPSS sonrası sınavlar başlığında yanıt verdim dosfum. Kanunda bunun önünü açan bir ibare var. Uygulamayı ilan ile göreceğiz.
-
@paretowilfredo teşekkur ederim hocam
-
Bu gidisle guy ortaogretim kpss ile alim yapmaya baslarsa sasirmam.
-
@paretowilfredo sayin Hocam guy ile ilgili bir gelisme yok mu ilkbahara kalma durumu olmaz dimi belirsizlikle herkes bekliyor ilkbahar olur ise yikimdir
-
@hak-111111 Buna dair de ilgili baslikta gerekli aciklamalari yaptim dostum.
-
@cons3693 hocam guy alımı ile ilgili gelişme var mı?
-
Forumda Bakan Yardımcımız Nureddin Nebati Beye ulaşan bir arkadaşımız vardı. Seçimden sonra çalışmalarımıza devam edeceğini söylemişti. O arkadaşın tekrar ulaşma şansı var mı acaba?
-
Neyse, hayırlısı olsun, bunlar da düzelecektir ya da yılmadan devam etmek lazım minvalinde temennilerde bulunup gidip çayımı içeyim...
Hakkımı savunacak değilim ya, mazallah hain olurum, fişlenirim, küfür işitirim, ekmeğimden olurum. Pardon ekmek mi dedim yanılmışım kusura bakmayın.Hayaller: Antartika, Doğu Akdeniz, S-400, Şam...
Hayatlar: israf, kriz, işsizlik, sefalet, kayırmacılık, ilkesizlik, talan, hukuksuzluk, adaletsizlik, bilgisizlik, tarikat, cemaat, kuru ekmek...
Ulan yine ekmek dedik ya... Ne kelimeymiş arkadaş, takılıp duruyoruz. -
Önümüzde seçim yok e maliye bakanlığındada planlama denen bir şey yok arkadaşlar daha öncede söyledim alternatiflere yönelin zaman gerçekten çok kıymetli.
-
@juventusmilan Kardeşim bayram sonrası gelişmeleri görelim, en kötü eylül-ekim gibi ilan gelecektir diye temenni ediyorum ...
-
Hmb ye dair gelişme mi genel kariyer meslekler için mi onlisans mevzusu?
İlkokuldan direk alın daha rahat edin nedir bunların derdi !
Sabır ya sabır -
@cons3693 hocam bayram sonrası ilanın gelme olasılığı var mı?