2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@veda, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Yapılanma denen durumun bugün itibariyle gerçek olmadığı bilgisini aldım....
@veda, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Bu kurumun en üst düzey yetkilisinin aktardığı bilgi bu yönde arkadaşlar...
Hazine ve Maliye Bakanliginin teskilat yapisini degistiren unvanlari yeni kadrolari duzenleyen cbk yayimlandi hocam, iddianiz hala gecerli mi en ust duzey yetkilisinin agzindan paylastiginiz?
-
@Godot hocam bizimle de paylaşır mısınız ?
-
@cemalicoşan hocam doğru diyorsun.Ama sgk ilanı geldiğinde devlete iyi işi olanlar(mesala kaymakam,dguy vs) istediğim yere başvurum puanım var diyorlardı.sgk puanın yükselmesine neden oldular?
-
@cemalicoşan ayrıca ben hem twitter hem de dilekçe etkinliklerine katıldım.eğer imkanım olsa ankara desteğe gelirdim.
-
@hayırlısı035 şüphe yok Hocam katılmışsınızdır bunu sorgulayacak halimiz de yok.
@poncik motivasyon demişsiniz de vallahi idrak edemedim. Kamunun ilana çıkması için zor durumdaki adaylar ne gibi bir motivasyona ihtiyaç duyabilir?
@Muhalba bi ara baya aktiftiniz ses duyulmaz oldu puanların iyi gelmesine mi bağlamalıyız?
-
@gandalf 43 sayili cbk hocam vmy lerin idari teftis yetkisinin alindigi, hazine ve maliye muf kadrosunun ihdas edildigi tum kadrolara ve unvanlara dair duzenlemelerin kismen yer aldigi.
Arkadas yapilanma diye bir seyin olmadigi, yalan oldugu gibi buyuk bir iddiada bulunmus bunu da benim cumleden anladigim kadariyla bakandan duydugunu iddia etmisti -
Arkadaşlar olası bir ilan açılması durumunda hazırlık için kaynak - taktik önerisinde bulunabilir misiniz şimdiden ? 76 puanım var bir ihtimal olur diye düşünüyorum.
-
@cemalicoşan beni de yazın bende varm hocam.Bir türlü anlatamadık bekleyerek ilan gelmez istersen 95 puan al.Benm vicdanım rahat değil böyle bekle bekle nereye kadar.Bugün 10 saat ders çalıştm 800 soru çözdm sonuç sadece kitabı yazanlar kazandı sen bekle artık 2020 mi olur yoksa durmak hedef 2023 mü olur,Allah bilir.
-
@cemalicoşan benim gibi 6 senedir bu sürecin içinde olup artık çalışmaktan ve bir sürü mülakattan elenmiş arkadaşlar için bu ilan bir motivasyon olur kesinlikle 6 senenizi bu sürece verdikten sonra benim gibi insanları anlarsınız malesef ki ben bütün etkinlik para toplama vs şeylerde katılımda bulunan biriyim elbette bir duyumcuk bile masa başına geçip çalışmamızda bir itici güç olucaktır 6 senenin vermiş oldugu bir bıkkınlık var malesef
-
@botan01 çok haklısınız hocam sesimiz duyulmuyor bende 80 civarı puan aldım ders çalışsam ne olur alım yok iş bakıyorum bende 2018de puan alan arkadaşlar gibi bizde bekleyeceğiz gibi duruyor ,devlet küçülmeye gidiyor.. Bir senedir takip ediyorum forumu ama birşey olduğu yok ve arkadaşlar gerçekten uğraştı uğraşıyorlar da ..Umutsuz olmak istemiyorum hayalim devlet kadrosu en başından beri keşke böyle olmasa hepimiz atansak yolumuza baksak ..
-
Arkadaşlar sessimizi böyle duyurmyz sadece yakınıp duruyoruz.Elimizi taşın altına koyalım ya gidelim meclise adam gibi meramızı anlatlm biz bu ülkenin vatandaşıyız mağduriyetimizi anlatıp çözüm için yardmcı olmalarını talep edelm.Başka türlü sesmz çıkmaz,dikkate alınmyz.
-
@botan01 ankarada olsam giderdim gerçekten başka türlüsü elimden gelirse yardımcı olmaya hazırım
-
@Godot Gelir idaresinde herhangi bir yapılanma bugüne kadar olmadı. duyumum doğrudur. şartlar değişti ise sonradan bir bilgim olmadı. eğer sizin bir bilginiz var ise buyurun paşlaşın haberdar olalım.
-
@botan01 , @dalisalvador , @Hayaller71, @smyy-drms , @cemalicoşan arkadaşlar dısında ankarada olup bu yolda emeğini veren dirseğini çürüten ve hala çabalamaktan vazgeçmeyen yok mu alt tarafı iki üç saatinizi ayırıp iki kelam laf edeceksiniz derdinizi medeni bi sekilde anlatacaksınız belki de gercekten çözüm bulacaksınz anca şikayet ediyoruz artk kendinize gelin yıllarımz bu kadar mı kıymetsiz yapmayın arkadaşlar zararı yok yol paranızı verelim üç bes kişi fazla gidin korkmayın yanlıs bişey yapmıyorsunuz derdinizi anlatacaksınız ağlamayan cocuk aç kalmaya mahkumdur üslubunca kim derdni anlatmşta bu tarz konularda dışlanms yapmayın böyle
-
@Godot ayrıcı 43 sayılı cbk yayınlanalı 1 ayı geçti. bilgimiz var. ama gelir idaresi bu cbk nın içerisinde yer almadı.
-
@poncik ben şey demek istedim: yani motivasyon gökten gelmiyor ki. Onun için bir şeyler yapmak lazım anlamında. Daha evvel para toplandı, twitter'da birleşildi, etkinliklere katılım sağlandı diye artık yapmayacağız anlamına gelmiyor elbette.
Benim en çok zoruma giden toplumca pasifize edilmiş olmamız..
Yardımı bir rock stardan,
Cinayeti çözmesini bir magazinci bozmasından,
Hak aramayı bir sosyal mecradan (ki en çok sinir olduğum şeydir. Batman'da, kanlısının ölümünü bekleyen dingile müdahele etmez, sendikal 2 yürüyüşte kafa kırar polis. Ve bu polis devleti neticesinde belli ünvanların ardında sığınarak hak arar olmuşuz...),
Allah'ı, Kur'an'ı öğrenmeyi tarikatlerden,
işe girmeyi uyduruk cemaatlerden
umar olmuşuz...
Kanınıza dokunmuyor mu yemin ederim ben kafayı yiyecek gibi oluyorum... -
@cemalicoşan Devlet, evle ilgilenmeyen, aylar sonra borcu icralık olduğunda asan kesen baba misali durum iyice kötüleşene kadar susuyor, tepki olduğunda da demir yumruk...
Yahu yurt yap ki millet cemaate gitmesin,
Sesimizi duy ki başka oluşumlar bizi içine çekmesin,
Ses ver ki sabırla bekleyelim,
İstihdam et ki seni kalkındıralım...
Her şey bitiyor, devlet, ne zaman ki vatandaşı harekete geçecek, ses çıkaracak oluyor küüt tepede... Yahu biz insan gibi yaşamaktan, sahip olduğumuz için her Allah'ın günü şükrettiğimiz ülkemize sahip çıkmaktan başka ne isteyebiliriz ki...
Sonra da kurgu videolarla Fransa'ya hijyen edebiyatı yap... -
75.6 puana şansım var mı hocalarım sizce?
-
@cemalicoşan ankarada olsam emin ol coktan meclise gitmiştim bile
-
@klckyahilal dostum bende ankara da değilim eğer olursa adana dan gidecm.