2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@cemalicoşan, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@hayırlısı035 şüphe yok Hocam katılmışsınızdır bunu sorgulayacak halimiz de yok.
@poncik motivasyon demişsiniz de vallahi idrak edemedim. Kamunun ilana çıkması için zor durumdaki adaylar ne gibi bir motivasyona ihtiyaç duyabilir?
@Muhalba bi ara baya aktiftiniz ses duyulmaz oldu puanların iyi gelmesine mi bağlamalıyız?
Puanlarim her sene olduğu gibi hocam. Sadece tükendim.
-
@paretowilfredo üstad ve diğer üstadlarım sınav sonuçları da açıklandı var mı ekstra bi gelişme umudumuzu yesertecek bizi diri tutacak duyum
-
@İibf Geçtiğimiz günlerde son durumları beklenen alımlar başlığında paylaşmıştım dostum. Henüz değişen bir şey yok malesef. Gelebilir de gelmeyebilir de. Ilan gelecek elbet ama dönemi konusundaki belirsizlik halen devam ediyor.
-
@paretowilfredo umarım tez zamanda gelir üstad. Tesekkür ederm
-
Bankalarda alıma çıkmaya başladı ufak ufak bir hareketlilik oluyo bence guy da gelicek. Biraz daha sabır.
-
arkadaşlar günaydın kusura bakmayın ilan yok ama ben bir soru soracağım işte çalışıp guya hazırlanan arkadaş var mıdır? nasıl bir programla çalışıyor yardımcı olursa sevinirim
-
@paretowilfredo gelmeyebilir mi? daha ne zamana kadar gelmez sizce?ona göre sürece devam edelim ya da bırakalım .yanı sürekli beklıyoruz .15 aydır beklıyoruz da halıyle beklmek artık sıkıcı oldu .
-
Arkadaşlar bu süreçte @paretowilfredo sağolsun durumu en şeffaf haliyle bizlere aktarmaya çalışıyor, burada sitem etmek anca birbirimizin zaten sıfır olan morelini daha da aşağı çekiyor, @paretowilfredo bize alım için herşeyin hazır olduğunu çözüm olarak baskı yapmamız gerektiğini defalarca vurguladı, lütfen artık herkes kendine gelsin, tek çaremiz birlik olup mağduriyetimizi yetkililere duyurmak, yılmadan,usanmadan, saygı çerçevesinde hakkımızı aramak, ancak son etkinliklerde değil birlik olmak yok 2018 puanları sayılmasın, yok 2019'lular bize destek olmadı biraz da onlar uğraşsın gibi müthiş çözümler görmekteyim ve hayretler içerisinde izliyorum, yaşadığımız onca şeyin üstüne bu tavır kimse kusura bakmasın çaresizliğimizin üzerine 'tüy dikmektir' önce bu düşünce ve tavır değişmeli uzunca süredir buradayım biliyorum ki buraya yazdıklarımın da bir önemi olmayacak, bu tutum içerisinde olan herkese bol şans diliyorum.
-
@fridakahlo bosversene kardeşim şurda ortalama bir haftadr (daha öncesini suan saymıyrm bile öncesi de var) dil döküyoruz meclise gidilecek 10 kişi lazım diye 5 arkadas dısında ankarada olup gelmek isteyen insan çıkmıyo niye sence? Sölim hemen adamlar nasılsa birileri yapıyo gerek yok diyorlar ama iş siteme geldi mi mangalda kül bırakmıyorlar hala farkında değiller ve anlamıyorlar olan size bize sonrakilere olacak oysa birlik olunsa o kadar güzel seyler oluyo ki görüyoruz sağlık bakanlığını öğretmenleri bizim senelerimz gidiyo ama kolumu kıpırdataym yok Malesef.
-
Hocam buradaki herkes elini taşının altına koysa da öğretmenler gibi etkinlikler yapsak ne güzel olur ya da bir keresinde para toplanmıştı para toplayıp tag satın alsak da duyursak sesimizi artık
-
-
![0_1567513357599_66.jpg](Yükleniyor 100%) ne diyorsunuz ?
-
@IS-LM bu nedir?
-
@juventusmilan serhat karaman diye biri twitterda ağustos eylül gibi 2000 guy ilanı gelicek demişte fotoğraf yüklenmedi malesef.
-
@IS-LM o adamın dedikleri genelde çıkmış inşallah doğrudur
-
@Marsiyal inşallah doğrudur hocam aldık puanları bekliyoruz 2 gündür ilan geliyor gelmesinede yds isteyenler olunca yds puanı olmayanlar için biraz sıkıntı oluyor.
-
@IS-LM arkadaşım bunu nezaman paylaşmış galiba sen daha önceki gönderisini söylüyorsun yeni bir olay değil temmuz ayında paylaştı onu
-
@frank evet yeni değil temmuzda paylaşmış eylül ayı için de söylemiş ondan söylüyorum.
-
@IS-LM şu an için bir gelişme yok sanırım. En iyisi tekrar soralım bi kendisine. Twitlere cevap atıyor.
-
Yine burası sessizliğe gömüldü sessizlikten kulaklarımız sağır oldu resmen