2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Ya Alternatif olarak ne yapmalıyız bu ilanı almak için arkadaşlar ? Meclis’e gidilecekti bir haber var mı son durum nedir
-
@mathilda kurum içiyle , dışardan bekleyenler arasındaki ayrımı yapmayarak o kadar bilgi verdiyse zaten bıraksın o mesleği ki ben zannetmiyorum . Öyle olsa belirtirdi
-
arkadaşlar bundan 2 3 ay önce ya memurlar .net te ya da kamupersoneli. net te bir haber görmüştüm 19 ekim de guy alımı olacak diye sayı olarak da 1500 dü sanırım ve hemen kaldırıldı haber
-
@kartalyürekli inşallah hocam buluttan nem kapar olduk ya
-
Uzun süredir buralara girmiyordum şimdi yazılanları görünce kısa süre önce yaşadıklarım aklıma geldi iki buçuk aydır memur olduğuma ben bile hala inanamıyorum çok zor ve sancılı bi süreçten geçiyorsunuz arkadaşlar zaman yaşarken hiç geçmiyor gibi geliyor ama sabırdan ve ders çalışmaktan başka çare yok allah hepinizin yardımcısı olsun...
-
Nerden bulaştım ben bu işe mezun olduğum sene 2018.
Askere gitsem bitmişti
Mali müşavirlik dosyası açtırdam 1 sene gitmişti
Kpss b ye çalışsaydım o sene en azından a ya 2019 da da çalışırdım belki b den atanmıştım.
Özel sektöre işe girdim çıktım ders çalışamıyorum diye en azından işim vardı.
Hayatımın en büyük pişmanlığı bunlar değil bu bölümü okumak oldu 1 2 3 sene kalsaydımda hukuk okusaydım .
Yada 60000 sıralamayla marmarayı yazacağıma bingölde öğretmenlik okusaydım. içimi dökecek bi forum kaldı dostlar imkanım olsa vallaha meclise gidip vekillere yapışacam ama yok.
Bataklık gibi girdim şu işe çırpındıkça batıyorum... -
@mrc123 sanırım o gördüğünüz 19 ekimdeki gelir uzmanlığı yeterlilik sınavı
-
@gazot hayır
-
Acaba duyumu paylaşan fenerli mi? Ersuna kızıp burayı ateşe mi verdi:))
-
Arkadaşlar CİMER etkinliğine lütfen katılalım. Hiçbir şey yapmadan köşemizde oturmayalım. Zaten hep başkası nasılsa yapar mantığı yüzünden birlik içinde hareket edemiyoruz. Lütfen destek olun.Metin bu:
Sn Cumhurbaşkanım,
Biz İktİsadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu gençleriz.
2018 KPSS’den gerek A gerek B kadrodan sınava giren mezun sayımız iki yüz binden fazladır. Bununla birlikte 2019 KPSS puanlarımızı da hiç kullanamadık. Siz de takdir edersiniz ki; bu sayı istihdam edilmediği takdirde bir çok soruna yol açabilir. Türkiye Cumhuriyeti'nin yetiştirdiği, İİBF mezunlarının siz değerli devlet büyüklerimizden talepleri şunlardan ibarettir:
KPSS A GRUBU ADAYLARI İÇİN;
-3000 Gelir Uzman Yardımcılığı,
-1000 Vergi Müfettiş Yardımcılığı,
-500 Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı,
-500 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı,
KPSS B GRUBU ADAYLARI İÇİN;
-4001 koduyla alımların kaldırılması,
-Merkezi atamalarla alınacak personel sayısının mezun sayımıza oranı düşünülerek artırılması,
-Gerek merkezi gerek açıktan alımlarda (torpil, adam kayırmacılık gibi şüphelere mahal vermemek adına) mülakatın kaldırılması,
-Başvuru tarihinden işe başlama tarihine kadar aylarca hatta bazen 1 yıldan fazla süren güvenlik
soruşturmalarının ve işe başlama tebliği sürecinin minimize edilmesi.İİBF bölümleri arasında eşit kontenjan ayrılması
FORMASYONLU İİBF nin muhasebe ve finansman öğretmenliğinde 2.Öncelik durumunun kaldırılması diğer formasyon alanlarla eşit hakka sahip olmasının gerekliliği ve tam puan alsa dahi atanamayan formasyonlu İİBF liler olarak Gazi üni. Mezunlarının öncelik durumuna göre değil KPSS P10 sonuçlarına göre önceliksiz atama yapılmasını talep ediyoruz
Saygılarımızla arz ederiz. -
@hayırlısı035 2018 i de hiç kullanamadıkonu da eklemek iyi olurdu sanki en büyük haksızlık bize yapıldı
-
@akncıı evet hocam doğru ben metni koplaya yapıştırdan göremedim.
-
@hayırlısı035 Eyvallah. Ama 2018 i de belirtebiliriz ve bu nedenle yığılma olduğu da eklenebilir ama sizler ne düşünürsünüz bilemem
-
@akncıı bugün gördüm.foruma yazmadılar yazıyım dedim.belirtirseniz
güzel olur.herhalde arkadaşlar unutmuş olabilir. -
@hayırlısı035 tamam hocam 2018 i de eklesinler ya da biz ekleyip gönderelim. Ama sadece 2019 u belirtmek saçma olur daha temmuzda yapıldı sınav. Beklemeleri mi gerekiyor tabi ki de hayir ama 2018 i de yazmak daha iyi olur bence.
-
Allah cümleten hepimize sabır versin arkadaşlar. Gündem yaratma konusunda ekşi sözlüğün önemli bir işlevi olduğunu düşünüyorum. Bizim yaşadiğimiz bu sorunlarin tamamını güzelce yaziya dökebilecek arkadaşlar varsa ekşi sözlükte gündem çalışması yapabiliriz. Diğer yandan meclise gidilmesi konusunda acele etmemizde fayda var. Ysk'nın kurum içi , icra müdürlüğhü yardimciliginda iibf'nin alınmaması umutlarimizi iyice azaltmisken olası guy ilaninin kurum içinden alinmasi felaketimiz olur. Herkes üzerine düşeni yapmalı
-
@akncıı Hocam arkadaşlar metni güncelledi.
Sn Cumhurbaşkanım,
Biz İktİsadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu gençleriz.
2018 KPSS’den gerek A gerek B kadrodan sınava giren mezun sayımız iki yüz binden fazladır. Bununla birlikte 2018/2019 KPSS puanlarımızı da hiç kullanamadık. Siz de takdir edersiniz ki; bu sayı istihdam edilmediği takdirde bir çok soruna yol açabilir. Türkiye Cumhuriyeti'nin yetiştirdiği, İİBF mezunlarının siz değerli devlet büyüklerimizden talepleri şunlardan ibarettir:
KPSS A GRUBU ADAYLARI İÇİN;
-3000 Gelir Uzman Yardımcılığı,
-1000 Vergi Müfettiş Yardımcılığı,
-500 Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı,
-500 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı,
KPSS B GRUBU ADAYLARI İÇİN;
-4001 koduyla alımların kaldırılması,
-Merkezi atamalarla alınacak personel sayısının mezun sayımıza oranı düşünülerek artırılması,
-Gerek merkezi gerek açıktan alımlarda (torpil, adam kayırmacılık gibi şüphelere mahal vermemek adına) mülakatın kaldırılması,
-Başvuru tarihinden işe başlama tarihine kadar aylarca hatta bazen 1 yıldan fazla süren güvenlik
soruşturmalarının ve işe başlama tebliği sürecinin minimize edilmesi.- İİBF bölümleri arasında eşit kontenjan ayrılması
- FORMASYONLU İİBF nin muhasebe ve finansman öğretmenliğinde 2.Öncelik durumunun kaldırılması diğer formasyon alanlarla eşit hakka sahip olmasının gerekliliği ve tam puan alsa dahi atanamayan formasyonlu İİBF liler olarak Gazi üni. Mezunlarının öncelik durumuna göre değil KPSS P10 sonuçlarına göre önceliksiz atama yapılmasını talep ediyoruz
Saygılarımızla arz ederiz.
-
@davinci1 hocam benim sözlük hesabım var 2013ten beri yazarım ama sözlük çöp olmuş durumda. durumumuzla ilgili birkaç entry var ancak takdir edersiniz ki ateyiz ekşici çipleri hükümet pek kaale almıyor. yine de çoğunluk isterse yeni ve dikkat çekici bir metin oluşturup yollayabiliriz.
-
@2577 hocam ne demek hazirana kdr alim yok !!nasıl sabredecegiz o kdr sure zaten birbucuk senedir beklioruz ailelerimize ne diyecegiz zaten aylardir bekletiyoruz onlari da ha geldi ha gelecek diye umutlarla... @pareto_wilfredo hocam bir bilginiz var mi bu konuda ,
-
@hayırlısı035 hocam mesaj kutunuza bakabilir misiniz ?