2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@plansız Asıl mesele o. Artık geçmiştekileri organize edemeyiz ama bizler atanınca(atanırsak tabi) hala bu yapının içinde kalıp destek vermeliyiz. Şimdi ki etkinlikler ancak ilanı getirir . Ya sonrası ? O yüzden şimdi ve gelecekte bağları koparmadan çoğalarak devam etmek.
-
@denetmenadayı kim demis hocam?
-
Daha önce defaatle dedim gene diyorum meclise gidilmeli görüşme sağlanmalı, murat hoca basın açıklaması demişti katılım pek olmamstı eskiden yapılmıştı Bi kez daha yüksek katılımla yinelenmeli, gazetelerle, haber kanalları ile görüşülüp durumumuz anlatılmalı ama herseyden önce birlik olunmalı Bi artk yeter bu sessiz kalanların izlemesi. Eli güçlü olan biz olmalıyız sayımız çok cesaretli olanımız etkinliklere katılanımız az birileri lazım insanları toplayacak şunu yapalım diyecek. Yoksa kardeşim daha çok çok bekleriz
-
@Baelish Etrafımda böyle insanlar var keza ben de sık sık hatırlatıyorum onlara bütün bu problemleri. Büsbütün kaybetmiş sayılmayız belki, mesela ben elimden geldiğince takip ediyorum burayı, atandım nerdeyse 1,5 yıl oldu twitterda bile hala destek olmaya çalışıyorum, böyle davranan arkadaşlarımız olduğunu da görüyorum önemli olan burdaki kardeşlerimizin farkındalığı bir ya da iki GUY ilanının bizi kurtarmayacak olduğunu bilerek uzun vadeli çözümler üretmek zorundayız, ilanı getirtmek zaten temel gayemiz ama bunun ötesine ihtiyaç var. Kadrolar kayboluyor...
-
@İibf Belki de bunun için daha iyi organize olabilmek için bir instagram hesabı adı altında birleşmek mantıklı olabilir. Çünkü forumlara kıyasla instagram daha göz önünde ve takip edilebilirliği daha yüksek. İlk aşamada çok etkili bi sonuç doğurmayabilir ama en azından birlik olma adına gayet faydalı olacağı kanaatindeyim.
-
Kimse bir şey yapmak istemiyor. Şuan Ankara'da ak partinin kampı var ama giden olur mu hayır. Degerlendirilebilecek en iyi yerlerden biri suan çünkü mv bakan herkes orada ne olur oraya gidilse görüşülse.
-
Ben bir STK kurulması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda kendimi yeterli görseydim harekete de geçerdim ama bence bunu yapması gerekenler hem konuya daha çok hakim olanlar hem de hali hazırda atanmış olan kişiler. Bütün iibf mezunlarını temsil edip haklarını savunacak bir yapi oluşturmak lazım..
-
@yıkıldım Bu konuda size katılıyorum dostum tek problem şu ki atanan çoğu arkadaşımız gibi işini görenin yok olup gitmesi meselesi. Böyle olursa emeklerimiz boşa gider. Öncelikle herkesin hu mücadelenin onun kendi mücadelesi olduğuna inanıp sahip çıkması gerekir, sahiplenilmezse emek de verilmez zaten.
-
@akncıı Ne kampı bu hocam? Ben ankaradayim kendi capimda e devletten mv lerden randevu talebinde falan da bulundum ama reddedildi.
-
@yıkıldım iibf derneği kuruldu hocam, twitter da var.
-
@Minimalist talepte falan bulunmayın hocam kapıya dayanın ama kimsenin hakaret etmesine izin vermeyin dinleyen olmaz çünkü o şekilde. Ben orada olsam kesinlikle yanımda 1 kişi bile olsa giderdim korkum yok çok şükür ki daha önce istanbul'da gittim . Şuan çok iyi bir fırsat var elimizde bugün hariç sadece 1 günümüz kaldı gidilecekse acil organize olmak lazım ve partiden tanıdığı olan arkadaşlar yardım istesinler kesinlikle geri cevirmiyorlar. O şekilde yardım eden birileri olursa çok rahat olur . Kendim denedigim icin söylüyorum kimse korkmasın.
-
Yeni çağın yegane birleştirici zemini olan WhatsApp grubu kurarak mı başlasak iletişime ama grubun olağanüstü yönetim koşulları olmalı ve herkes bunu bilerek katılmalı, önüne gelenin ortalığı karıştırabileceği ve birliği bozabileceği bir zemin olmamalı. Tabi amaç forumdan uzaklaşmak değil daha ziyade yönetimsel, idari konuların hızlıca halledilmesi adına... Bunu söylüyorum ama istişare edilmesi adına bu fikri bırakıyorum çünkü WhatsApp grupları beni her zaman korkutur:) grubun amacı da stk vb. oluşum için fikir alışverişi olmalı.
-
@akncıı Hocam ben kendi başıma da giderim sıkıntı yok da. Ne icin bir gün kaldı vs hicbir sey anlamadim. Ozelden yazayim size en iyisi
-
@plansız sana katılıyorum hocam hem daha hızlı etkileşim sağlamış oluruz.Artık harekete geçme zamanı arkadaşlar Ankara'da sesimizi duyurmalıyız.85 puanları geçtim 90 küsürlü puanlarla bekliyoruz hala zaman aleyhimize işliyor kendimizi hissettirmemiz gerekiyor.
-
@Elnogate hocam doğru diyorsun da sorun su herkes beğenir katılır ama icraate ses etmiyor kimse
-
@plansız Dostum soyledigin kesinlikle dogru. Bizim bu yolda sonuca ulaşabilmemiz için adım atmamız gerekiyor. Ve atilmasi en kolay ama bir o kadar da mesafe katetmemizi sağlıcak adım öncelikle Wp grubu kurup bura üzerinden organize olmak. Sonra gücümüz ölçüsünde gerçekleştirilebilecek her aksiyona kalkışırız. Vekillere ulaşırız, meclise gideriz, vs. Önemli olan sesimizin duyulması ve varlığımızdan haberdar olunması.
-
@Minimalist fatih göktürk diye birisi . Tahmin demiş .
-
Ben serhat karamanın bilgisine güveniyorum açıkçası . Yine de bu adam nerde çalışıyor acaba istanbulda ise birebir görüşüp daha detaylı bilgi alayım diyorum . Nasıl ulaşabiliriz acaba bi fikri olan var mı
-
@kartalyürekli Ben de ciddi bir sey sandım. İsimiz tahminlere kaldıysa...
-
@kartalyürekli face adresi var hocam ben bakmıştım. Ordan ulasılabilir