2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@mbguy hocam 2020 haziran duyumu denilen şey kurum içi miymiş ?
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@Aslıhannn Amir olmak meseledir hocam, sinifsalliktan kopuk bir birlik düşünülemez. O yüzdendir ki bir ağabeyimiz ön ayak olacak legalitenin içinde, bizde destek çıkacağız. Yoksa muhtelif isyanlar, haykırış ve yakinmalarla sönümlenen cikislar olacaktır sadece...
-
@busrag kim dedi hocam kurum içi diğe
-
@busrag bende yanlış okudum yok hocam kurum içi değil normal dışarıdan alım 2020 haziranmış
-
İleti düzenlenmiştir.
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@Lamıcimiyok ben yanlış anladım galiba hocam kusura bakmayın panik yaptım . Atanayım panik atak oldum iyice tedavime bakayım
-
@strtmn Keske her bir iibf'li Murat hocanın gösterdiği çabanın yarısını gosterseydi o zaman belki de ilan coktan gelirdi
-
@Lamıcimiyok kardeşim böyle bir şey yok uydurup duruyorlar
-
ARKADAŞLAR KENDİSİNE EMEĞİNE SAYGISI OLAN MEİL ETKİNLİGİNE KATILIR LÜTFEN ARTIK YA
-
mail atalim dostlar uykular haram oldu psikolojimiz yerle bir ....
-
@michaelcorleone uslubunuz gercekten çok çirkin hocam. Herkesn canı yanıyor evet ama hiç kimse su ettiğiniz lafları etmiyor kendinize gelmenizi öneririm. A parti b parti. mesele parti diil sanrm anlamıyorsunuz sorun hepimizin sorunu insanlara nasıl ne hakla hakaret edersinz üstelik belli bir grubu hedef alarak İslamcı, milliyetçi vs tabirlerle üstelik akıl alır gb diil. bu cesaretinizi Twitter da da göstermenizi rica ediyorum o zaman şimdi sizi beğenen arkadaşlarımız da beğenir hem daha gerçekci olur
-
@akncıı
Yozlaşmış kurumların kokuşmuş bürokrasinin temeli elbetteki sadece krizde ya da sadece baskı gruplarında aranmayacak. Arkadaşın bahsettiği ideolojik çürümüşlük bizi bu günlere getirdi. Temel çürük zaten biz ne yapsak her zaman günü kurtarmış olacağız. -
@sntn35 bu sekilde anlatması da bizi aldı gelir uzmanı, vergi müfettişi, daire başkanı vs yaptı. Kardeşim uslup herseydir.
-
@sntn35 bu şekilde hakaret edemez kimse. Neden ben twitter etkinliklerinde çiçek böcekle kadro talep edildiğini görüyorum. Ben her yerde aynıyım karşımda kim olursa olsun kalkıp derdimi anlatırım asla korkmam. Birkaç arkadaş dışında açık açık eleştiren hiç görmedim. Hepimiz büyük yara aldık ama kimsenin bu şekilde hakaret etmeye hakkı yok. Söylediğim gibi etkinliklerde içinizden gelen küfürü edin madem hadi sevgili CB hadi sevgili mv demek yerine
-
@İibf
Düzen o kadar bozuk ki biz sağlam çark olmaya çalışıyoruz. Elbette küfür aşağılama kabul edilemez. -
@michaelcorleone Hocam, mevcut iklimin, doğrunun/yanlışın, olan bitenin herkes farkında. Herkes kendi penceresinden gündeme dair bir şeyler düşünüyor ve kendince fikirlere sahip. Ama bu demek değil ki bir kitlenin tamamını kapsayacak şekilde hakaretler edilmesine müsade edelim.
Elbet zihninizin içi sizin özgürlük alanınız, özel hayatınız özgür ifade alanınız. Ancak burası bizlerin düzene koymaya çalıştığı "kamusal bir alan". Buradaki kurallara riayet etmenizi rica ediyoruz.
"Herhangi bir partinin destekçileri lehinde/aleyhinde abartılı söylemler ve hangi gruba karşı olursa olsun böyle hakaretler bizim açımızdan kabul edilebilir değil."
Biz Tercihini Yap Partisini destekliyoruz Hiçbir siyasi partiye karşı olumlu/olumsuz görüş beyan eden yöneticimiz olmamıştır. Bu bizim özel hayatımız, burası buna göre idare edilecek bir yer değil. Her fikirden arkadaşlarımız, kardeşlerimiz var ve forumun amacı onların fikirlerinden bağımsız şekilde, ayırt etmeksizin hepsine yardımcı olunacak bir ortamın tesisini sağlamak.
Bu nedenle lütfen bu hususta kurallarımıza uymaya özen gösterin.
Herkese iyi forumlar dileriz.
-
Metni bende gönerdim
-
Kimler kurumiçine öncü oldu, hatırlayamayanlar için ektedir, bütün partilerden isim var hala meselenin aslını ıskalayan arkadaşlarımız olduğunu görüyorum; cümle alem karşımızda birleşiyor kavga etmeyi, öfkeyi bi kenara bırakalım ve derdimize deva arayalım.