2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Vekillerle konuşarak referans olayını da aradan çıkarırsınız arkadaşlar desek herkes katılır bence
-
@kartalyürekli serhat karaman sanırım kamupersoneli. net kurucusu yani boş biri değil
-
@Delimisali herkes kafasına göre bir şey yazıyor sözde 2020 haziranı ortaya atan kişi bunu nerden duymuş o konuda kesin şundan duydum diyebileceği kişi var mıymış ?
-
@İibf, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Daha önce defaatle dedim gene diyorum meclise gidilmeli görüşme sağlanmalı, murat hoca basın açıklaması demişti katılım pek olmamstı eskiden yapılmıştı Bi kez daha yüksek katılımla yinelenmeli, gazetelerle, haber kanalları ile görüşülüp durumumuz anlatılmalı ama herseyden önce birlik olunmalı Bi artk yeter bu sessiz kalanların izlemesi. Eli güçlü olan biz olmalıyız sayımız çok cesaretli olanımız etkinliklere katılanımız az birileri lazım insanları toplayacak şunu yapalım diyecek. Yoksa kardeşim daha çok çok bekleriz
Çok doğru
-
Ne olduğu belli olmayan adamlar burda çıkıp milletle resmen alay edip duruyor.Sözde 2020 haziranından bahseden kişi bunu nerden duymuş kimden duymuş kesin şundan duydum ismi cismi telefon numarası gerçek sosyal medya hesabı şu diyebilir mi ? Diyemez.. çünkü böyle kesin bir şey yok ortada.
-
@kartalyürekli Hocam böyle adamlara böyle davranmaktan vazgeçsek artık? En son çok güvenilen, arkasından hocam hocam diye koşulan tk en büyük kazığı attı bizlere. Mesleğe girdiğinizde yanınıza uzman olarak gelip oturcak ve size üstat dedirtecek. Uslanmıyoruz bi türlü.
-
@sayidcerrah Hocam bu forumda duyumun güvenilirliği kişinin geçmiş duyumlarına bakılarak belirlenir. Hiçbir duyum getiren kişiye kaynağı sorulmaz eğer muteber biri ise. Ayrıca söylemesi de gerekmez, bilgi alınan kişi kurumdan biri ise söylememesi de gerekir. Arkadaş gelir idaresine dair isabetli duyumlar getirdi daha evvel. O nedenle, söylediğiniz gerekçeler bu haberi çürütmez. @paretowilfredo da kurum içi tehlikesinden ve ilanın ilk bahar dönemine sarkabileceğinden bahsetti. Bunlar örtüşüyor. Yüzleşmekten kaçmak yerine yapılacak şeyleri düşünmek lazım.
-
@Minimalist partinin 29.istişare toplantısı hatta cumhurbaşkanı Erdoğan da açılış konuşmasını yaptı o da orda olacaktır.
-
@Godot emin ol burda bazı tehlikelerden bahsedenler o bahsettikleri şeylerin en baş savunucusu bu x kişisi y kişisi farketmiyor. şimdi deniyor ki en başta dernek eyvallah dernek kurulsun hakkımız savunulsun hocalar yayınevleri dershaneler karışmasın peki yarın ben bu derneğin harhangi bir cemaat güdümüne girmeyeceğini nerden bileyim ya da bu derneğin yakın gelecekte referans kapısı olmayacagını nerden bileyim ?
-
Serhat Karaman kim ya bakan yardımcısı mı gib başkanı mı insan kaynakları daire başkanı falan mı kim yani nedir bu adamın olayı? Başta bakan, ardından gib başkanı söylemedikçe hiçbir duyumun geçerliliği yok.
-
Burda bazı tehlikelerden bahsedenler o bahsettikleri şeylerin en baş savunucusu bu x kişisi y kişisi farketmiyor. şimdi deniyor ki en başta dernek eyvallah dernek kurulsun hakkımız savunulsun hocalar yayınevleri dershaneler karışmasın peki yarın ben bu derneğin harhangi bir cemaat güdümüne girmeyeceğini nerden bileyim ya da bu derneğin yakın gelecekte referans kapısı olmayacağını nerden bileyim ?
Arkadaşlar sizlerin tercihi ama burda ihtimaller dahilinde her konuşulanı ciddiye almayın. -
@sayidcerrah Hocam ben katılmak derken meclise gitme tarzı etkinliklerden bahsediyorum
-
Burda bazı tehlikelerden bahsedenler o bahsettikleri şeylerin en baş savunucusu bu x kişisi y kişisi farketmiyor. şimdi deniyor ki en başta dernek eyvallah dernek kurulsun hakkımız savunulsun hocalar yayınevleri dershaneler karışmasın peki yarın ben bu derneğin harhangi bir cemaat güdümüne girmeyeceğini nerden bileyim ya da bu derneğin yakın gelecekte referans kapısı olmayacagını nerden bileyim ?
-
@Delimisali hocam kimsenin tavsiyesini küçümsemiyorum ama burda bir taraftan şunu yapın bunu yapın diyenler bir taraftan gerçekleşirse ben bunu nasıl avcumun içine alirimin derdinde.
-
MAİL ETKİNLİĞİ
ÖNEMLİ —>Mailleri tarayıcı üzerinden gönderip YILDIZ eklemeliyiz ki spama düşmesinbekirbayrakdar@gelirler.gov.tr
Metin şu arkadaşlar:
Sn Bekir Bayrakdar ;
Bizler İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu gençler olarak yaklaşık 17 aydır Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Gelir Uzman Yardımcısı ilanı beklemekteyiz. 2018 puanlarımızı kullanamamakla beraber 2019 KPSS sürecine girmiş bulunuyoruz. Enflasyonun düştüğü bu süreçte ekonomimiz iyiye giderken bunun işsizliğe de pozitif yansıyacağını umut ediyoruz. Sizlerden Hazine ve Maliye Bakanlığından vergi dairelerindeki boş kadrolar için kurum dışı 3000 Gelir Uzman Yardımcısı alımının yapılmasını talep ediyoruz. A grubu KPSS'den yüksek puanlar alıp, kurum sınavlarını hakkıyla geçen, sonra mülakatları kazanan; işe başladıktan sonra da uzmanlık sınavlarını veren bir gruptur. Kurum içinden uzman almak ve bunu bu yıl içinde yapmak çok bekleyen, yüksek puanlı ve çok çabalayan bizlerin emeğini dikkate almamaktır. Çok değerli devlet büyüğümüz olarak sizin bizi dikkate alacağınıza gönülden inanıyoruz. Ailelerimiz evde, bizler kütüphanede sizden gelecek mutlu bir ilan haberini bekliyoruz.
Saygılarımızla -
guy hazirana kadar gelmeyecekse bari dguy mhuy ilgoc gelse 80 ustu puanlilar icin yine bir umut kapisi olur bunlarla ilgili duyum var mi
-
@hayırlısı035 Yıldız eklemek için —> yeni ileti göndere tıklayıp maili yazın sağ altta alt alta 3 nokta var tıklayıp etikete tıklayın orda yıldız ekleme var
-
Şu haziran 2020 olayını duyduğumdan beri sayfayı açıp da bakmıyorum. Geri kalanda neler yazıldı hiç okumadım.
Şahsi olarak söylüyorum şimdi genelleme yaparsam yanlış anlaşılırım. Daha da sınav açılmazsa ben gider hastaneye yatarım bu gidişle. Artık gerçekten sinirlerim harap oldu. Lafta değil yemin ederim. O kadar etkinliğe katılıyorum, Elimden gelen ne varsa yapıyorum ama yok. 80 üstü puanla bir kurum sınavı göremeden yanarsa puanım, artık kesin ilaçlık olurum. Hastaneye yatarım paşalar gibi, sonrasında sınav açarlarsa da huniyle selamlarım artık. -
@strtmn Elimizden gelenin daha fazlasını yapmalıyız hocam ama bir birlik olmayı başarabilsek..
-
@paretowilfredo Teşekkürler hocam